Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NAPALJEN OD SESTRIČNE PA JEBAO ŽENU DO JUTRA

Do sada sam većinom pisao priče koje su plod moje mašte to jest napaljenoga uma. Kako ih volim pisati tako ih volim i čitati, čitam sve tematike pa tako i priče na temu incesta. Da li su istinite ili ne nije mi bitno, možda će neki od vas smatrati da sam nastran, ali neću da se obazirem na to čak sam uvjerenja da je i većina ljudi barem jednom maštala o sexu sa nekim iz bliže ili dalje rodbine. Mene je to počelo furati ulaskom u pubertet, a hormoni su počeli divljati u toj mjeri da je svaka ženska osoba u mom vidokrugu bilo susjeda, školska kolegica, profesorica i usputne žene koje sam susretao bez obzira na godine bile su predmet moje žudnje i drkanja pa tako ni moje sestrične i sestra nisu toga bile pošteđene bitno je bilo samo da je žensko.

Kako sam tada živio u velikoj obiteljskoj kući u kojoj je uz moju obitelj živjela i obitelj tatinog brata od toga nas četvero djece to jest moje dvije sestrične moja sestra i ja. Kako smo svo četvero u dvije godine razlike i uvijek smo bili zajedno nisam mogao da ne primijetim kako su moje sestre počele bujati tako da mi nije bilo nimalo lako u njihovoj blizini. Naravno najteže mi je bilo ljeti kada su se počele malo oskudnije odijevati noseći kratke hlačice i male topiće, a pogotovo sam bio lud kada smo bili na moru. Sve tri bile su zgodne i lijepe, a i dan danas su takve, ali ipak je najstarija sestrična bila najzgodnija od njih, kako se bavila odbojkom bila je lijepo razvijena, visoka kao i ja sa sisama savršene veličine i prčastoj i čvrstoj guzi. Jednom sam je slučajno vidio skroz golu kada se presvlačila u kabini i to je bio okidač moga drkanja i maštanja o njoj. Kako sam počeo izlaziti sa curama tako sam i izgubio nevinost, a potom i redovan sex više nisam obraćao pažnju na moju sestričnu, čini mi se da je to ostalo u mojoj podsvijesti jer je ponovno razbuktalo moju maštu i to na staru godinu i tu zapravo počinje ova priča koja je istinita.
Dogovorili smo se kako ćemo doček nove 2020 čekati u stanu moje sestrične te da ćemo poslije toga da se spustimo do grada. Okupili smo se svi, sestra i njen suprug, sestrične sa svojim partnerima i naravno moja supruga i ja. Fešta je bila odlična, dobra muzika, pića svih vrsta, plesalo se pjevalo i naravno cugalo, a meni nije niti na kraj pameti bilo da bi se nešto takvo moglo dogoditi. Kada je došla ponoć međusobno smo si čestitali sa najboljim željama za Novu godinu, zatim smo se spremili i krenuli prema gradu.

Kako smo svi bili pod utjecajem alkohola osim njenog supruga i moje supruge koja je u drugom stanju, a on je bio i profesionalni vozač, a i nije volio alkohol tako da je njega zapala dužnost šofera. Jedini problem bilo je što nas je sve ukupno bilo osmero i da njen muž ne dolazi dva puta riskirali smo kaznu tako da smo se svi utrpali u Renault Senic. Moja supruga sjela je na mjesto suvozača zbog trudnoće, a mi ostali natiskali smo se na zadnjem sjedalu tako što smo na svojim krilima imali cure, a na mene je sijela dotična sestrična. Moram priznati da je sestrična izgledala totalno sexy, odjevena u crni pulover koji je bio dosta uzak i isticao njene grudi koje su još uvijek izgledale fantastično, lepršavu kariranu suknju do malo iznad koljena i crnim čipkastim čarapama. Kako je sjedila u mome krilu te kako se auto drmuckao i skretao po okukama igrom slučaja namjestila se točno tako da je njena pička bila taman iznad moga kurca. Uz silno trenje i njeno neprestano pomicanje počela je da uzbuđuje moj kurac koji je počeo rasti iako sam se ja pokušao skulirati misleći na nešto deseto, ali uzalud jer moj kurac je drukčije razmišljao. Znao sam da ga je osjetila jer se odjednom smirila i utihnula, a do sad je bila najpričljivija dok smo se vozili prema gradu.

Oboje smo prestali disati pokušavajući ostati mirni koliko je to bilo moguće, ali drmusanje automobila se nije moglo spriječiti tako da htjeli ili ne nismo mogli spriječiti da se ne trljamo jedno uz drugo. Sestrična je počela tiho uzdisati kroz nos i svako malo zadrhtati kako je moj glavić zagrebao po njenoj pički i klitorisu. Sreća da smo brzo stigli i parkirali jer mi je malo falilo da ne svršim u gaće iako su mi bokserice već bile vlažne kao njene bio sam siguran u to. Kako smo izlazili iz automobila i oblačili svoje jakne ja sam nastojao da prikrijem svoju natečenost u hlačama, ona i ja susreli smo se pogledima u kojem je bilo vidljivo naša napaljenost, jebiga rekao sam slegajući ramenima na što se ona samo nasmiješila. Međutim ja tu situaciju nisam mogao izbiti iz glave i k tome ponovno su mi se vraćala sjećanja iz teenagerskih dana kada sam drkao na nju. Cijelo to vrijeme dok smo bili u gradu i hodali po kafićima na sve načine sam pokušavao ne misliti na to te sam se sve više počeo militi oko svoje supruge i trljajući svoj nabrekli kurac o njenu prekrasnu guzu samo da ne mislim na sestričnu, to je donekle funkcioniralo samo što sam bio napaljen do te mjere da sam svoju suprugu uzeo za ruku i poveo je u toalet te u kabini ženskog toaleta na brzinu podigao njenu minicu smaknuvši tangice u stranu i silovito ušao u nju jebajući je žestoko s nogu nije mi trebalo dugo i počeo sam da obilato svršavam u nju. Naravno svršila je i ona rekavši kako joj je to jedan od najboljih orgazama kojeg je doživjela jer se to desilo na javnom mjestu a to do sada nije doživjela.

Taj sex sa suprugom me je donekle smirio i ostatak večeri nisam pomišljao na sestričnu. Kada smo u neko doba supruga stigli doma i krenuli da se tuširamo prije spavanja. Dok sam se ja tuširao ponovno mi je na pamet pala sestrična, ovaj put u mojoj glavi bila je scena iz automobila samo je razlika bila što sam ovaj put zabrijao kako je moj kurac ušao u njenu pičku te drmusajući se u automobilu i sa svojim se kukovima njihala i mješala na meni, naravno kurac mi se ponovno digao pa sam ga počeo drkati zamišljajući sex sa mojom sestričnom svršavajući kao nikad do sad. Izašao sam iz kupatila, a kurac je i dalje bio krut, došao sam u spavaću sobu i jebao suprugu skoro do popodne, bio je to najduži i najbolji sex koji sam imao u životu. Iako znam da se sex sa mojom sestričnom neće nikada desiti, ali ta noć i to jutro imao sam najbolji sex sa svojom suprugom koja je bila oduševljena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija