Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena djevojka

Kako svakog vikenda idem kod tetke otišao sam i ovog međutim s obzirom da moja tetka renta (iznajmljuje) sobu djevojkama sa faxa nisam znao da je stigla nova cura jer znam da je prošlja koja je stanovala završila fax i otišla. Po običaju nazvao sam tetku te pitao je da li je kod kuće da dodjem na kafu tetka je rekla da nije te da će doći za par sati a u koliko ne mogu čekati da odem u stan i napravim sebi kafu. Kada sam završio razgovor tako sam i otišao kod tetke i kada sam ušao u stan bilo je sve normalno međutim dok sam sebi pravio kafu čuo sam nešto u sobi međutim nisam znao šta je. Otišao sam do vrata sobe i samo malo provirio i imao sam šta i da vidim. U sobi je bila cura koja se očito zadovoljavala. Kako sam se ja glupan nagnuo tako sam i otvorio vrata tako me je bilo sramota da sam mislio da ću propasti kroz zemlju. Kako me je ugledala malo se trznula i pitala me ko si ti, naravno prvo sam se izvinuo te rekao da sam došao tetki na kafu ali pošto nema tetke i kako je nece biti još par sati došao sam sam sebi napraviti kafu.

Kako sam to rekao i izvinuo se slatko se nasmiješila i nastavila je trljati pičku a zatim mi je rekla nemoj gledati nego dođi ovamo. Kako je to rekla u jednu ruku mi je bilo tako drago a u drugu ruko me je bilo jako sramota međutim bez oklijevanja sam prišao te se sageo i počeo da joj ližem pičku. U jednom trenutku sam joj skinuo bjele kratke čarape i počeo da joj lizem stopala, prste i između njih tako mi se digao kurac kao nikada u životu imala je presavršeno tjelo. Rekla mi je dosta je bilo sada je na mene red, rekla mi je da legnem na stomak i da se opustim. Legavši na stomak počela je da me masira i da me ljubi po vratu sav sam se bio naježio osjećao sam se kao u raju. Po završetku masaže rekla mi je da se okrenem na leđa i da skinem bokserice kao sto sam i uradio počela je da mi polagano puši kurac i dira jaja što mi se stvarno jako svidilo tako je iskusna bila da nisam mogao da vjerujem. Kada mi je popušila rekao sam joj da legne na leđa te da raširi noge. Prvo sam provukao kurac kroz usne pičke i onda ga tek lagano stavio, dok sam je jebao digao sam joj noge i lizao joj prste i pete. Rekla je de mi ga stavi u guzu ali polako kao i obično prvo sam se sageo na koljena te joj olizao šupak i stavio jedan prst kada sam to uradio digao sam se te ga lagano počeo stavljati u šupak, počela je da stenje sto mi se svidjelo nakon čega sam odma ubrzo. Kada sam joj stavljao u šupak uhvatio sam je za sise te ih mjesio. Tako sam se zadao da smo promjenili još par poza od kojih mi je bila najdraža 69. Kada sam osjetio da ću svršiti izvadio sam ga i stavio joj među sise te tu i svršio. Nakon toga mi je još malo popušila nakon čega smo otišli da se okupamo. U tuš kabini smo se pojebali još jednom nakon čega sam joj svršio u usta i to je bila prva osoba koja je prgutala kada sam joj svršio u usta.

Nekih sat vremena poslije moja tetka je došla do tada smo se hvatali i ljubili sve dok nije dosla moja tetka. Kada je došla jedno prema drugom smo se obraćali kao da se ne znamo da ne bi bili ofirni. Tetka je napravila kafu nakon cega sam tu djevojku ponudio cigarom. Nakon toga dana vidili smo se još par puta dok nije bilo tetke u stanu, ovih dana ima dosta da ući tako da se nismo viđali. Rekla je da želi probati nove poze slijedeći puta a to ce biti ovog vikenda jedva čekam imam 2 dana da je dobro izjebem jer tetka ide u Banju na odmor. Bit ce nezaboravno jedva čekam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija