Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Napaljena Ines

Ocjena: 3.9

Prošlo je skoro tri mjeseca od kada sam imao neočekivani seks sa Ines u wc-u odmorišta na autocesti, pa do kada sam odlučio da ju nazovem. Bilo me je malo strah, ali mi je bilo i neugodno što ju sad zovem.
Kad se javila na telefon čuo sam hladan glas, a kad sam objasnio tko ju zove odmah se i glas promjenio, te sam osjetio, a bogme i čuo oduševljenje u njenom glasu. Isti tren se raspričala o tome kako joj je to bio najbolji brzinski seks ikada i kako neprestano razmišlja o mom kurcu koji ju je cijelu ispunio, a kad je malo zastala, uspio sam joj reći da sam sljedeći tjedan u njenom gradu na dva dana koliko mi traje seminar.
Naravno da se oduševila, te je odmah rekla da nema šanse da spavam u hotelu, već kod nje. Na moj upit šta će joj dragi reči, samo je frknula i rekla 'On je bivši!!'. Nakon toga smo se sve dogovorili, prijaviti ću se u hotelu, ali ću prespavati, navodno, kod nje.

Jedva sam čekao taj seminar, ženi sam rekao da ću biti u hotelu u kojem je i seminar, pošto nam je tamo osiguran smještaj. Kad sam stigao u hotel, odmah sam otišao na seminar, bez da sam vadio stvari iz auta, pa sam Ines javio porukom do kada sve traje i odlučili smo da ćemo prvo na večeru, pa onda kod nje.
Kad nešto očekuješ onda si jako nestrpljiv i nervozan, pa sam tako i ja bio dosta nestrpljiv po pitanju završetka seminara za taj dan. Jedva sam dočekao kraj, pa požurio u sobu kad ju već imam, otuširao se i presvukao, a onda sa autom otišao do grada u taj restoran za koji sam znao od ranije. Ines je upravo sjela u bar kad sam stigao. Pozdravili smo se i izgrlili kao da se znamo od malena, a ne od kad smo se upoznali u wc-u na odmorištu.

Dok smo večerali lagano smo razgovarali o raznim temama, ali se stalno osjećala neka prikrivena napetost, a u jednom trenutku se njena ruka našla u mom krilu i počela mi milovati kurac, a onda se nagnula prema meni i tiho rekla:

- Idemo kod mene na desert?
- Može...jer bi mogao šlag stići prije vremena ako ovako nastaviš -rekao sam i ja tiho uz široki osmjeh.
- Da se nisi usudio... -rekla je oštro, ali uz smješak- To sve ide meni.
- Bez brige...mogu držati..
- E to se traži -dodala je uz široki osmjeh.

Vozio sam iza nje do jedne zgrade u starom dijelu grada, a onda se sa njom popeo na zadnji kat i tu su bila samo dva stana. Bio je to prostran stan, sa ogromnom terasom koji je pripadao njenim roditeljima, a koji sad žive na moru, a ona ovdje zbog posla. Ona se raskomotila u trenu, a onda stala nasred sobe i upitala:

- A šta ti čekaš?

U trenu sam se skinuo i ubrzo mi je kurac stajao uspravno u punoj veličini i širini, sluzavog glavića, a ona se je oblizivala. Sad sam ju prvi put vidio golu, a ono što sam vidio bilo je više nego očaravajuće. Duge noge i raspuštena plava kosa, sise četvoka, ali čvrste i na njih gravitacija nije djelovala, ravan trbuh i zaobljeni kukovi, a za stražnjicu sam već znao da je divna.

Prišla mi je i poljubila me, a onda me primila za kurac i povela za sobom u spavaću sobu, a tamo...najveći krevet kojeg sam u životu vidio. Mogao si rukomet odigrati na njemu koliki je bio. Doduše i soba je bila ogromna, pa ipak...
Povela me do tog kreveta i bacila me na njega, a ona se odmah bacila na mene i brzo strpala moj kurac u svoja usta. tako ga je dobro pušila da sam nakon samo dvije minute ispalio salvu u njena usta. Malo se je zagrcnula jer nije očekivala takvu količinu, ali je sve progutala, te nastavila sa lizanjem kurca i jaja, a onda se okrenula guzom prema meni i opkoračila me, te mi ponudila svoju pičku na lizanje. Ovaj put mi je bila još slađa, slankasta uz miris jagoda i vanilije, valjda od parfema. Lizao sam ju zdušno, baš kao što je ona pušila moj kurac, a to je rezultiralo poplavom iz njene rupice po mom nosu i licu. Sve sam marljivo skupio i oblizao joj cijeli razrez, sve do šupčića. Kad je osjetila moj jezik na guzi samo se trgla i zadrhtala.
Nakon toga se je uspravila i okrenula, a zatim se namjestila na moj kurac i počela lagano se spuštati i podizati po njemu. Radila je to jako polako i bez žurbe, tako da je sjela na njega tek nakon pet minuta i to uz duboki uzdah, a pritom se jako stresla. Shvatio sam da je još jednom svršila samo što se nabijala na moj glavić. Sad se počela intenzivno nabijati na moj kurac, a ja sam joj držao sise i mijesio ih, te stiskao bradavice. Ubrzo je još jednom svršila, a ja još ni blizu.
Sad sam ju podigao sa sebe i položio na krevet, te pod zdjelicu stavio jastuk, tako da joj je guza bila u zraku. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu pičku i odmah ga sjurio do jaja u nju. Ona je samo jauknula na to, pa zadahtala:

- Uuuuuuuu...toooo...zabij ga mmmmm...napuni meeeee....

Počeo sam joj zabijati kurac sve brže i brže, a znoj mi se cijedio sa čela i niz leđa do moje stražnjice od napora, ali sam nakon deset minuta eksplodirao u njenoj pički i punio ju kao što nisam ni ženu odavno. Bilo je sperme jako puno, tako puno da je dio i izašao van uz moj kurac, a kad sam ga izvadio bio je sluzav od naših sokova. Onako sluzavim sam joj protrljao guzu, a posebno šupčić, na šta je ona uzdahnula i rekla tiho:

- Nemoj...nisam ga nikad primila tamo...
- A da li bi željela -stajao sam iza nje napetog kurca koji se nikako nije spuštao.
- Bi, ali....ovo tvoje je monstrum -dodala je uz smješak.
- Imaš kakav vibrator ili dildo... -upitao sam ju.
- Imam. Šta će ti?
- Vidjet ćeš... -rekao sam sa smješkom dok je ona vadila jedan vibrator iz ladice i dodavala mi ga.

Uzeo sam vibrator i kremu sa drugog ormarića, te ga namazao njom, a onda opet stao iza nje i počeo joj lizati šupak dok je ona tiho uzdisala. Malo sam ga naslinio, pa gurnuo jedan prst u njega, a ona se trgla, stisla mi prst, pa se opustila. Vrtio sam prst u njenom šupku još par trenutaka, a onda ga izvadio i stavio vibrator u njega. Onako namazan je samo kliznuo unutra, a ona je duboko zajecala:

- Aaaaahhhhhhhhhhhhhhh...mmmmmmmmm....o bože...

Gurao sam ga unutra van, a onda kad je ušao skoro do kraja ga uključio. Isti tren se i ona počela tresti i špricati iz svoje pičke. Čim je stala namjestio sam svoj kurac i gurnuo ga odmah u njenu pičku, a ona je zastenjala, a ja sam osjetio vibracije od vibratora u njenoj guzi i počeo ju opet pumpati povremeno vadeći i gurajući natrag vibrator u njenoj guzi. Trajalo je to dobrih petanestak minuta, a ona je već tori puta svršila i zalila plahtu i jastuk ispod nas, a o mojim nogama i jajima da ne pričam. Napokon sam i ja svršio ponovo puneći njenu pičku svojom spermom, a onda ga izvukao zajedno sa vibratorom iz njene guze i izvalio se kraj nje na krevet. Bio sam sav od znoja, a ona se dovukla do mene i prošaputala:

- Ovo je bilo fenomenalno...ja bi ovo svaku večer...
- O da...i ja bi... -rekao sam zadihano, a onda dodao- samo što sam ja oženjen...
- Hmmmm...da to je jedini problem -gledala me je sa osmjehom- ali sad bi se mogli malo otuširati pa da vidimo šta dalje, ha?

Nisam stigao ni odgovoriti, a već je nestala u kupaonici, pa sam pohitao za njom i ugurao se kraj nje u tuš kabinu i dobro ju istrljao sa pjenom i spužvicom, posebno pičkicu i sise, a kad mi je okrenula leđa, stavio sam svoj kurac između njenih guzova i tako se trljao uz nju, a ona mi je masirala i sapunala jaja dok je voda curila po nama. Opet mi se ukrutio, pa sam ju okrenuo k sebi, podigao ju i gurnuo joj kurac u pičku. Držao sam ju tako uza zid tuša i zabijao joj ga onako stoječki duboko u pičku. Ona je samo stenjala i držala se meni oko vrata, a iz nje je curilo što je popratila tihim jecajima, a kad sam svršio u nju samo se opustila i potpuno oslonila na mene.

Tu noć i nismo baš spavali, a ja sam skoro i zakasnio na početak seminara. Nakon toga smo se našli još par puta. Ja sam trenutno pred razvodom i živim sa Ines u njenom stanu, a razlika u godinama od 11 godina nam nije problem i.....jebemo se svaki dan i svaku noć, usprkos Inesinoj trudnoći...i uvijek se sjetimo fatalnog susreta na odmorištu autoceste.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina