Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena Ines

Prošlo je skoro tri mjeseca od kada sam imao neočekivani seks sa Ines u wc-u odmorišta na autocesti, pa do kada sam odlučio da ju nazovem. Bilo me je malo strah, ali mi je bilo i neugodno što ju sad zovem.
Kad se javila na telefon čuo sam hladan glas, a kad sam objasnio tko ju zove odmah se i glas promjenio, te sam osjetio, a bogme i čuo oduševljenje u njenom glasu. Isti tren se raspričala o tome kako joj je to bio najbolji brzinski seks ikada i kako neprestano razmišlja o mom kurcu koji ju je cijelu ispunio, a kad je malo zastala, uspio sam joj reći da sam sljedeći tjedan u njenom gradu na dva dana koliko mi traje seminar.
Naravno da se oduševila, te je odmah rekla da nema šanse da spavam u hotelu, već kod nje. Na moj upit šta će joj dragi reči, samo je frknula i rekla 'On je bivši!!'. Nakon toga smo se sve dogovorili, prijaviti ću se u hotelu, ali ću prespavati, navodno, kod nje.

Jedva sam čekao taj seminar, ženi sam rekao da ću biti u hotelu u kojem je i seminar, pošto nam je tamo osiguran smještaj. Kad sam stigao u hotel, odmah sam otišao na seminar, bez da sam vadio stvari iz auta, pa sam Ines javio porukom do kada sve traje i odlučili smo da ćemo prvo na večeru, pa onda kod nje.
Kad nešto očekuješ onda si jako nestrpljiv i nervozan, pa sam tako i ja bio dosta nestrpljiv po pitanju završetka seminara za taj dan. Jedva sam dočekao kraj, pa požurio u sobu kad ju već imam, otuširao se i presvukao, a onda sa autom otišao do grada u taj restoran za koji sam znao od ranije. Ines je upravo sjela u bar kad sam stigao. Pozdravili smo se i izgrlili kao da se znamo od malena, a ne od kad smo se upoznali u wc-u na odmorištu.

Dok smo večerali lagano smo razgovarali o raznim temama, ali se stalno osjećala neka prikrivena napetost, a u jednom trenutku se njena ruka našla u mom krilu i počela mi milovati kurac, a onda se nagnula prema meni i tiho rekla:

- Idemo kod mene na desert?
- Može...jer bi mogao šlag stići prije vremena ako ovako nastaviš -rekao sam i ja tiho uz široki osmjeh.
- Da se nisi usudio... -rekla je oštro, ali uz smješak- To sve ide meni.
- Bez brige...mogu držati..
- E to se traži -dodala je uz široki osmjeh.

Vozio sam iza nje do jedne zgrade u starom dijelu grada, a onda se sa njom popeo na zadnji kat i tu su bila samo dva stana. Bio je to prostran stan, sa ogromnom terasom koji je pripadao njenim roditeljima, a koji sad žive na moru, a ona ovdje zbog posla. Ona se raskomotila u trenu, a onda stala nasred sobe i upitala:

- A šta ti čekaš?

U trenu sam se skinuo i ubrzo mi je kurac stajao uspravno u punoj veličini i širini, sluzavog glavića, a ona se je oblizivala. Sad sam ju prvi put vidio golu, a ono što sam vidio bilo je više nego očaravajuće. Duge noge i raspuštena plava kosa, sise četvoka, ali čvrste i na njih gravitacija nije djelovala, ravan trbuh i zaobljeni kukovi, a za stražnjicu sam već znao da je divna.

Prišla mi je i poljubila me, a onda me primila za kurac i povela za sobom u spavaću sobu, a tamo...najveći krevet kojeg sam u životu vidio. Mogao si rukomet odigrati na njemu koliki je bio. Doduše i soba je bila ogromna, pa ipak...
Povela me do tog kreveta i bacila me na njega, a ona se odmah bacila na mene i brzo strpala moj kurac u svoja usta. tako ga je dobro pušila da sam nakon samo dvije minute ispalio salvu u njena usta. Malo se je zagrcnula jer nije očekivala takvu količinu, ali je sve progutala, te nastavila sa lizanjem kurca i jaja, a onda se okrenula guzom prema meni i opkoračila me, te mi ponudila svoju pičku na lizanje. Ovaj put mi je bila još slađa, slankasta uz miris jagoda i vanilije, valjda od parfema. Lizao sam ju zdušno, baš kao što je ona pušila moj kurac, a to je rezultiralo poplavom iz njene rupice po mom nosu i licu. Sve sam marljivo skupio i oblizao joj cijeli razrez, sve do šupčića. Kad je osjetila moj jezik na guzi samo se trgla i zadrhtala.
Nakon toga se je uspravila i okrenula, a zatim se namjestila na moj kurac i počela lagano se spuštati i podizati po njemu. Radila je to jako polako i bez žurbe, tako da je sjela na njega tek nakon pet minuta i to uz duboki uzdah, a pritom se jako stresla. Shvatio sam da je još jednom svršila samo što se nabijala na moj glavić. Sad se počela intenzivno nabijati na moj kurac, a ja sam joj držao sise i mijesio ih, te stiskao bradavice. Ubrzo je još jednom svršila, a ja još ni blizu.
Sad sam ju podigao sa sebe i položio na krevet, te pod zdjelicu stavio jastuk, tako da joj je guza bila u zraku. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu pičku i odmah ga sjurio do jaja u nju. Ona je samo jauknula na to, pa zadahtala:

- Uuuuuuuu...toooo...zabij ga mmmmm...napuni meeeee....

Počeo sam joj zabijati kurac sve brže i brže, a znoj mi se cijedio sa čela i niz leđa do moje stražnjice od napora, ali sam nakon deset minuta eksplodirao u njenoj pički i punio ju kao što nisam ni ženu odavno. Bilo je sperme jako puno, tako puno da je dio i izašao van uz moj kurac, a kad sam ga izvadio bio je sluzav od naših sokova. Onako sluzavim sam joj protrljao guzu, a posebno šupčić, na šta je ona uzdahnula i rekla tiho:

- Nemoj...nisam ga nikad primila tamo...
- A da li bi željela -stajao sam iza nje napetog kurca koji se nikako nije spuštao.
- Bi, ali....ovo tvoje je monstrum -dodala je uz smješak.
- Imaš kakav vibrator ili dildo... -upitao sam ju.
- Imam. Šta će ti?
- Vidjet ćeš... -rekao sam sa smješkom dok je ona vadila jedan vibrator iz ladice i dodavala mi ga.

Uzeo sam vibrator i kremu sa drugog ormarića, te ga namazao njom, a onda opet stao iza nje i počeo joj lizati šupak dok je ona tiho uzdisala. Malo sam ga naslinio, pa gurnuo jedan prst u njega, a ona se trgla, stisla mi prst, pa se opustila. Vrtio sam prst u njenom šupku još par trenutaka, a onda ga izvadio i stavio vibrator u njega. Onako namazan je samo kliznuo unutra, a ona je duboko zajecala:

- Aaaaahhhhhhhhhhhhhhh...mmmmmmmmm....o bože...

Gurao sam ga unutra van, a onda kad je ušao skoro do kraja ga uključio. Isti tren se i ona počela tresti i špricati iz svoje pičke. Čim je stala namjestio sam svoj kurac i gurnuo ga odmah u njenu pičku, a ona je zastenjala, a ja sam osjetio vibracije od vibratora u njenoj guzi i počeo ju opet pumpati povremeno vadeći i gurajući natrag vibrator u njenoj guzi. Trajalo je to dobrih petanestak minuta, a ona je već tori puta svršila i zalila plahtu i jastuk ispod nas, a o mojim nogama i jajima da ne pričam. Napokon sam i ja svršio ponovo puneći njenu pičku svojom spermom, a onda ga izvukao zajedno sa vibratorom iz njene guze i izvalio se kraj nje na krevet. Bio sam sav od znoja, a ona se dovukla do mene i prošaputala:

- Ovo je bilo fenomenalno...ja bi ovo svaku večer...
- O da...i ja bi... -rekao sam zadihano, a onda dodao- samo što sam ja oženjen...
- Hmmmm...da to je jedini problem -gledala me je sa osmjehom- ali sad bi se mogli malo otuširati pa da vidimo šta dalje, ha?

Nisam stigao ni odgovoriti, a već je nestala u kupaonici, pa sam pohitao za njom i ugurao se kraj nje u tuš kabinu i dobro ju istrljao sa pjenom i spužvicom, posebno pičkicu i sise, a kad mi je okrenula leđa, stavio sam svoj kurac između njenih guzova i tako se trljao uz nju, a ona mi je masirala i sapunala jaja dok je voda curila po nama. Opet mi se ukrutio, pa sam ju okrenuo k sebi, podigao ju i gurnuo joj kurac u pičku. Držao sam ju tako uza zid tuša i zabijao joj ga onako stoječki duboko u pičku. Ona je samo stenjala i držala se meni oko vrata, a iz nje je curilo što je popratila tihim jecajima, a kad sam svršio u nju samo se opustila i potpuno oslonila na mene.

Tu noć i nismo baš spavali, a ja sam skoro i zakasnio na početak seminara. Nakon toga smo se našli još par puta. Ja sam trenutno pred razvodom i živim sa Ines u njenom stanu, a razlika u godinama od 11 godina nam nije problem i.....jebemo se svaki dan i svaku noć, usprkos Inesinoj trudnoći...i uvijek se sjetimo fatalnog susreta na odmorištu autoceste.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija