Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Napaljena konobarica Vesna

Ocjena: 5

Već dugi niz godina radim kao šanker u jednom otmjenom ugostiteljskom objektu. Do prije neki mjesec kod nas je počela da radi jedna nova djevojka, konobarica Vesna. Veoma simpatična i reklo bi se fina djevojka. Pošto poprilično dugo radim sa ljudima a i ženama, primjetio sam nešto izazovno, nešto sasvim divlje u njenom pogledu. Znači, ova mlada i simpatična konobarica i nije tako fina kao što se čini na prvu i kao što se predstavlja. Ubrzo će se to i pokazati tačnim. Radili smo do kasno, kao i svake večeri, u Objektu je bilo 10-ak regularnih gostiju.
Vesna se vraćala okolo i kupila čaše sa okolnih stolova i povremeno bi mi uputila smješak. Ja sam bio naslonjen na šank, tipkajući po svom telefonu. Nisam mnogo obraćao pažnju šta radi konobarica. Tek najednom, osjetih da mi neko čeprka po rajfešlusu. Bacih pogled iznenadno i vidjeh nju, nasmijanu, kako ga drži u rukama i povlači.
Nisam znao šta da radim, osim da se opustim, sklopim oči, kada ga je stavila u usta.
Ipak sam se trudio da ostanem pribran, da ne pokazujem svoje slatke muke, a opet, ona ga je pušila sa takvom strašću i slašću da sam se bojao prevremenog svršavanja. Spustio sam ruku na njenu glavu i čvrsto je nabio do samog korjena mog kurca. Htjeo sam da eksplodiram. Pomerih joj glavu i spustih se do nje.
"Čekaj me u podrumu, dolazim za minutu"! Konobarica je obrisala ubalavljene usne i namignula mi. Odmah je nestala odatle, kao da je i nije bilo. Nekako sam uspio uvući kurac u hlače, a bio je krut i spreman za tucanje. Rekao sam gostima da se vraćam za minut i odjurio sam za svojom napaljenom konobaricom Vesnom. Čekala me je u podrumu, naslonjena na gajbe.
"Za ono što si uradila, kazniću te. " Nasmijala se i rekla da jedva ceka moju kaznu i da želi da joj razbijem pičkicu od jebanja.
Navalih je na gajbe, strgoh pantalone, pomjerih gaćice u stranu i ugledah fenomenalno vlažnu pičkicu. Bila je vrela i bukvalno je zgrabila moj kurac i usisala ga u sebe! Uhvatio sam je za struk i krenuo divljački da je navlačim na sebe. Zadigla je majicu i počela da mazi svoje grudi i uvrće bradavice.
Stenjala je kao iskusna jebačica, nabijajući se u zanosu na mene. Njena pičkica me nije puštala iz sebe, prosto sam osjećao snagu njenih mišića koji su se stezali oko mog kurca, dražeći ga sve više i više.
"Dobićeš povišicu posle ovoga" –prodahtao sam.
Podigao sam joj noge visoko iznad glave i premjestio kurac iz pičke u guzu. Zacvilila je, ubrzo je počela da stenje i da se nabija sve jače. Primjetio sam da joj je jako prijalo. Osjećao sam da sam blizu svršavanja zato sam krenuo ludački da joj ga nabijam.
Svršio sam u nju, napunivši je vrelom tekućinom. Izvukao sam kurac iz nje, navukao pantalone i vratio se za šank, ostavljajući je da leži na gajbama, dok je sperma curila iz nje. Vratio sam se brzo natrag, a pola ljudi je bilo već otišlo, pa sam počeo da pospremam čaše. Vratila se i ona i namignula mi.
Ispratili smo poslednjeg gosta i zaključali kafić. Ja sam zapalio cigaretu i sve vrijeme sam je posmatrao kako pere čaše. I tako posmatrajući je, opet je krenuo da se diže I kruti. Samo što sam joj gledao to slatko dupence, iz koga je do maločas curila moja sperma. Prišao sam joj s leđa I prošaputao:"Da li si za to da još jednom sve nabrzaka ponovimo"? Nasmijala se napaljena konobarica, kao da je jedva čekala.
-Uuuh i tekako. Oduvjek mi je bila želja da se povalim sa šankerom na šanku. Ali, ovoga puta, želim da mi poližeš pičkicu. Očajnički joj treba lizanje.
Nema problema. Nasmijao sam se i prionuo na posao. Morao sam da joj ispunim želju i udovoljim, ako već planiram dugoročnu saradnju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija