Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena pravnica

U mom kraju ljudi vole da prave rakiju. Nije važno od kojeg voća, ali uvek je to prilika da se dobro pojede i popije. Ne bi čovjek rekao da je to prilika i da se nešto pojede, naročito zbog činjenice da na te aktivnosti idem sa suprugom.

Prošli vikend sam sa mojom zgodnom ženidbom išao u selo blizu mog grada na pečenje rakije. Moja draga je obukla trenerku ispod koje su se ocrtavale gaćice, naravno čipkaste. Gornji dio trenerke je diskretno otkopčanih da se može vidjeti njeno poprsje. Ja sam takođe bio u trenerci.

Stigli smo u selo i domaćin nas je nakon obilaska veselog kazana smjestio za sto. Supruga je sjedila do mene. Drugi gosti su takođe stigli i seli za sto. Preko puta mene, igrom slučaja seli su poznanici, on novinar i njegova supruga pravnica, sudija opštinskog suda. Ona je crnka, veoma zgodna, ali ozbiljna i drži do sebe. Visoka, kao manekenka dugih nogu, kose do pola leđa. Ima oko četrdeset godina ali izgleda dosta mlađa. Njen muž je bio, bar po pričama, sklon švrljanju ali za nju nije bilo takvih priča. Razgovori za stolom su bili neobavezni, lagane životne teme. U jednom momentu me je pravnica dotakla nogom ispod stola. Mislio sam da je slučajno pa sam malo povukao nogu. Ona me je samo pogledala na trenutak. Pogledi su nam se sreli. Ne znam kako, odmah mi se učinilo da je to nešto više od slučajnog dodira. Nastavili smo priču i ja sam ispružio nogu prema njoj. Osjetio sam ispod stola njenu nogu ponovo, samo ovaj put me je dotakla po listu. Nisam nogu povukao A ona je nastavila da me dira, povremeno gledajući prema meni.

Pošto je moja supruga bila pored mene bio sam u nedoumici šta dalje. Shvatio sam da bi mogao nešto uraditi gospođi preko puta. Spas je došao u vidu žene domaćina koja je pozvala moju suprugu. Ona je ustala i otišla. Ja sam pogledao pravnicu i video sam da me želi. Skinuo sam patiku i ispod stola lagano da je dodirujem. Vidjelo se da joj prija. Domaćin nas je pozvao da idemo do kazana. Prolazeći pored mene pravnica mi je šapnula da me želi. Pogledao sam je i rekao kako. Samo je rekla da je zovem to veče kad se vratimo u grad.

Tad sam se napalilo i shvatio da trebam što prije otići svojoj kući. Nagovorio sam suprugu da krenemo kući. Dok sam vozio auto i mislio na pravnicu, kurac mi je počeo rasti. Supruga je to primjetila i pitala šta se dešava. Odgovorio sam da njena figura u trenerci sa takvim dekolteom vjerovatno nije ostala neprimjećena, a da sam ja napaljen i da ću je jebati čim stignemo kući. To je bila strategija za izlazak uveče. I stvarno, ušli smo u kuću i imali seks u poziciji da sam ja ležao, A moja draga se navijala na moj debeli kurac dok sam joj mazio velike sise. Posle seksa otišao sam da se istuširam i pripremim za veče. Izašao sam iz kupatila A moja ženica je otišla na tuširanje. Nazvao sam pravnicu. Oduševljeno je rekla da joj je muž otišao na put i da mogu slobodno doći. Dok je još ženica bila u kupatilu rekao sam joj da odoh da popijem kafiću. Rekla mi je da zaključam vrata.

Skoro sam istrčao iz kuće i sjeo u auto. Zaustavio sam se kod jedne prodavnice i kupio šampanjac, tek da ne idem prazne ruke.

Zazvonio sam pravnici na vrata. Kad je otvorila vrata, bio sam oduševljen. Čekala me je u nekom korsetu crne boje. Na nogama su bile čarape povezane halterima sa korset. Crne tange su više otkrivale nego skrivale.

Samo je rekla ćao. Došao si. Pitala me je da li sam se iznenadio za stolom kod zajedničkom prijatelja. Rekao sam da jesam ali prijatno. Uvela me je u sobu. Na stripu je bilo ogromno ogledalo. Skinula me je i rekla da sjednem na krevet. Pustila je muziku i počela plesati. Lagano se uvijala oko mene i polako izvela striptiz. Moj kurac se digao i ona je počela da ga obrađuje. Takvo pušenje, polako i senzualno, dovodilo me je do ludila. Mislio sam da ću brzo svršiti. Ko bi rekao, pravnica. Pravi primjer gospođe na ulici, A takve zavodnice u krevetu.

Prestala mi je pušiti i rekla da je ona na redu. Razmišljao sam šta da radim. Otvorio sam šampanjac i prosuo malo po njenim grudima. Polako sam je lizao spuštajući se lagano prema potpuno obrijanoj pički. Ona je lagano ubrzavala disanje. Lizao sam je. Rekla mi je da voli da joj jezik ulazi u pičke. Poslušao sam je i gurao joj jezik koliko sam mogao. Vrištala je sve dok nisam primjetio da će brzo svršiti. Malo sam razmišljao i zaključio da probam nešto na svoju ruku. Spustio sam se jezikom do njenog klitorisa i lizao je dok sam jedan prst gurnuo u guzu. Izgleda da joj je to prijalo. Rekla je to, jebi me, popuni mi svaku rupicu. Stavio sam joj nabreklu kurčinu i počeo je rasturati. Vidjelo se da uživa.

Tražila je šampanjac. Morao sam ga izvaditi da bih dohvatio šampanjac. Ustao sam i okrenuo se. Kad sam dohvatio šampanjac pravnica se naguzila u četvoronoškom položaju. Prišao sam s leđa i uvalio joj ga s leđa. Jabukama je i mrljama nešto. Shvatio sam da traži šampanjac. Polio sam je po guzi. Stisnula se u tom trenutku i dugo svršavala. Legli smo jedno pored drugog i ispili šampanjac. Dogovorili smo se da ponovimo ovakvo druženje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija