Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Napaljena prodavačica

Ocjena: 4

Ako sam nešto izbjegavao to je kupovina odijela i sve ono što ide uz to, isprobavanje hlača, sakoa, pa košulja, a onda i kravata. Pa kad nađeš odijelo koju košulju, pa koji remen i kravatu, a onda se sjetiš da ti cipele ne odgovaraju, ma užas.. .

Uglavnom, ovaj put sam čekao da mi mladoženja pošalje sliku svog odijela, tako da se ja kao kum prilagodim njemu. I tako, stigne meni slika mog kumčeta u odijelu, pa se ja zaputio u potragu za svojim. A još sam morao i razmisliti koga ću pozvati kao pratnju, pošto sam prije dva mjeseca prekinuo sa Dajanom. Ali u najgorem slučaju ću ići sam.

S tim mislima sam obilazio grad u potrazi za traženim odijelom, pa sam nakon brojnih trgovina stigao i u ovu, od jednog poznatog dizajnera muških odijela. Znao sam da su cijene paprene, ali ako tu ne nađem onda sam u gabuli.
I tako ja uđem u trgovinu, a unutra nikoga. Malo se zakašljem, a u taj tren iza jedne zavjese se pojavi crnka, tridesetih godina, izraženih oblina i širokog osmijeha:

- Dobar dan! ! ! -pozdravila je veselo, valjda zato jer sam bio jedina mušterija u ne znam kojem vremenu, a odmah je nastavila- Kako Vam mogu pomoći?
- Trebao bih odijelo.. . -rekoh sa izrazom lica kao da je to očito jer sam ušao u ovu trgovinu, a ne u mesnicu.
- U redu.. . nešto posebno ili .. .. -ostalo je visjeti ono 'ili' u zraku, pa sam brže bolje izvukao mobitel, našao sliku i pokazao joj.
- Evo, nešto da se uskladim sa mladoženjom, ja sam kum -rekoh sa smješkom kao da sam Faraon u najmanju ruku.
- Lijepo -rekla je i okrenula mi leđa, pa sam mogao vidjeti lijepu stražnjicu ispod uske haljine na koju su se nastavljale crne najlonke i cipele sa visokom petom, a koje su joj isticale listove, tako da sam osjetio trnce u gaćama.

Prišla je do vješalice sa odijelima, pogledala me iskusnim okom i izvukla tri odijela, te mi ih dala i pokazala na kabinu:

- Tamo se možete presvući, pa izađite da vidimo da li Vam pašu.

Otišao sam u kabinu i počeo se skidati, te sam uvidio da mi se kurac na pola ukrutio. Odmah sam pomislio da ću se izblamirati pred ovom crnokosom ljepoticom, pa sam počeo razmišljati o glupostima kako bi se malo spustio. Obukao sam hlače i sako, te izašao iz kabine da se pogledam u ogledalu. Kad sam stao ispred ogledala ona se stvorila kraj mene i pogledavala me sa svih strana, a ond rekla:

- Ako dozvolite? -pogledala me pa sam shvatio da želi nešto na meni popraviti, na što sam joj kimnuo, a ona je odmah zadigla sako i primila mi hlače, pa sam i ja shvatio u čemu je problem.. .. bile su malo uske, a znao sam i izazivača problema.

Odmahnuo sam rukom i sav crven ušao natrag u kabinu. Bio sam ljut na sebe jer nisam obukao slip gaćice, već bokserice, pa se mačak počeo meškoljiti u njima. Obukao sam drugo odijelo i ponovo izašao iz kabine van, a ona je i dalje stajala tamo i sa smješkom me gledala. Odmah je pogledala na hlače i zakimala niječno glavom, a ja sam se samo zacrvenio i okrenuo natrag prema kabini. Skinuo sam sako i hlače i ostao samo u boksericama i majici, kad se odmakla zavjesa i ušla je unutra, te tiho rekla:

- Mislim da znam u čemu je problem, ali sad ćemo to riješiti.. . -klekla je ispred mene i povukla bokserice niz noge i odmah strpala moju kurac u svoja usta, te ga počela pušiti.

Radila je to fenomenalno.. . grickala ga, lizala, usisavala, mijesila mi jaja, natezala kožicu na njemu, lizala rupicu na vrhu glavića i sve u svemu dovela me do delirijuma, a kad sam se počeo prazniti u njena usta bio sam u sedmom nebu. Sve je progutala i oblizala mi kurac od jaja do glavića ne dopustivši da i jedna kap ostane. Međutim, moj kurac je odbijao suradnju i dalje je stajao tvrd kao jarbol ne pokazavši namjeru da se spusti što je izazvalo sljedeći komentar kod nje:

- Hmmmm.. . vidim da je ovdje teži slučaj nejebice, pa ćemo morati poduzeti drastičnije mjere.. -ustala je i zadigla haljinu preko bokova i okrenula mi leđa.

Vidio sam da nosi samostojeće najlonke, a u raskošnu stražnjicu se urezala traka crnih tangica. Malo se nagnula naprijed, pa mi se kurac našao na njenoj guzi, točnije između njenih guzova. Pomilovao sam joj guzu i ona se je malo promeškoljila sa guzom tako da mi je kurac klizio po njoj. Malo sam se odmaknuo, potegao njene gaćice niz noge i sagnuo se kako bi joj polizao pičku. Imala je onaj miris vrele i spremne pičke sa natruhom nekog parfema, a bila je mokra i spremna. Sokovi su bili slankasti sa tragovima mokrače što je mene još više napalilo. Uspravio sam se i namjestio kurac na otvor pičke i gurnuo ga. Skliznuo je u nju kao u da sam ušao u dobro nauljeni stroj. Odmah mi je stisla kurac sa picinim mišićima i malo me usporila, a onda se opustila, tako da sam ju primio za bokove i počeo ju nabijati na kurac svom snagom. Ona je glasno stenjala i cvilila, a onda sam osjetio njene prste na svom kurcu dok je trljala svoj klitač. Uskoro je iz nje krenula poplava i kurac mi je sad bio kao u vodi, te je šljapkao kližući u njenu pičku. Jaja su mi lupkala po njenim butinama, a guza njena se ljepila za moj trbuh.

Ja sam ju i dalje pumpao, ali sam ju sad sa obje ruke primio za sise i mijesio ih onako preko haljine, pa sam ju i uspravio, tako da je sad bila naslonjena na moja prsa, ali sam joj kurac i dalje zabijao u pičku. Zabila mi je nokte u guzicu i privlačila me k sebi da ju čim jače jebem. Meni još nije dolazilo da svršim, pa sam ga izvukao iz nje i okrenuo ju, te joj zadigao nogu i stavio ju na stolicu, a ja sam joj ponovo prišao i zabio joj ponovo kurac u pičku za koju sam sad vidio da ima tanku crtu dlačica na pubisu. Jebao sam ju, a ona me obgrlila i počela ljubiti, pa smo uskoro isprepleli jezike i dodatno se napalili. Tada sam osjetio da ću uskoro svršiti, pa sam ga htio izvaditi iz njene pičke, ali me je zaustavila i tiho rekla:

- Nemoj.. . napuni me.. .. mmmmmm.. . sperma ti ima tako dobar okus pa ni tu neće škoditi malo nje.. .
- Onda u redu.. . -rekao sam i nastavio se zabijati u nju, a onda nakon još par trzaja istresao sam ostatke iz jaja u njenu vrelu pičku.

Dok sam se praznio u nju i ona je svršila još jednom i pritom mi zabila nokte u leđa lagano vrisnuvši. Ostali smo još neko vrijeme spojeni tako, a onda smo se razdvojili. Ona je spustila svoju haljinu niz noge, te otišla do pulta i vratila se sa papirnatim ručnikom da se obrišemo, a dok sam se ja oblačio ona mi je stavila svoje tangice u vrečicu i namignula mi, pa sam se ja obukao.

Napokon sam izabrao odijelo i košulju, te kravatu, a kad sam otišao vidio sam da mi je uz račun dala i neku cedulju koju sam vani pogledao, a na njoj ime i broj telefona, uz poruku 'Nazovi me.. . čim prije! ! ! ! Emina'.

Da li sam ju nazvao, hja.. .. imao sam pratnju za svadbu, a što je bilo tamo.. . u drugoj priči.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina