Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena prodavačica

Ako sam nešto izbjegavao to je kupovina odijela i sve ono što ide uz to, isprobavanje hlača, sakoa, pa košulja, a onda i kravata. Pa kad nađeš odijelo koju košulju, pa koji remen i kravatu, a onda se sjetiš da ti cipele ne odgovaraju, ma užas.. .

Uglavnom, ovaj put sam čekao da mi mladoženja pošalje sliku svog odijela, tako da se ja kao kum prilagodim njemu. I tako, stigne meni slika mog kumčeta u odijelu, pa se ja zaputio u potragu za svojim. A još sam morao i razmisliti koga ću pozvati kao pratnju, pošto sam prije dva mjeseca prekinuo sa Dajanom. Ali u najgorem slučaju ću ići sam.

S tim mislima sam obilazio grad u potrazi za traženim odijelom, pa sam nakon brojnih trgovina stigao i u ovu, od jednog poznatog dizajnera muških odijela. Znao sam da su cijene paprene, ali ako tu ne nađem onda sam u gabuli.
I tako ja uđem u trgovinu, a unutra nikoga. Malo se zakašljem, a u taj tren iza jedne zavjese se pojavi crnka, tridesetih godina, izraženih oblina i širokog osmijeha:

- Dobar dan! ! ! -pozdravila je veselo, valjda zato jer sam bio jedina mušterija u ne znam kojem vremenu, a odmah je nastavila- Kako Vam mogu pomoći?
- Trebao bih odijelo.. . -rekoh sa izrazom lica kao da je to očito jer sam ušao u ovu trgovinu, a ne u mesnicu.
- U redu.. . nešto posebno ili .. .. -ostalo je visjeti ono 'ili' u zraku, pa sam brže bolje izvukao mobitel, našao sliku i pokazao joj.
- Evo, nešto da se uskladim sa mladoženjom, ja sam kum -rekoh sa smješkom kao da sam Faraon u najmanju ruku.
- Lijepo -rekla je i okrenula mi leđa, pa sam mogao vidjeti lijepu stražnjicu ispod uske haljine na koju su se nastavljale crne najlonke i cipele sa visokom petom, a koje su joj isticale listove, tako da sam osjetio trnce u gaćama.

Prišla je do vješalice sa odijelima, pogledala me iskusnim okom i izvukla tri odijela, te mi ih dala i pokazala na kabinu:

- Tamo se možete presvući, pa izađite da vidimo da li Vam pašu.

Otišao sam u kabinu i počeo se skidati, te sam uvidio da mi se kurac na pola ukrutio. Odmah sam pomislio da ću se izblamirati pred ovom crnokosom ljepoticom, pa sam počeo razmišljati o glupostima kako bi se malo spustio. Obukao sam hlače i sako, te izašao iz kabine da se pogledam u ogledalu. Kad sam stao ispred ogledala ona se stvorila kraj mene i pogledavala me sa svih strana, a ond rekla:

- Ako dozvolite? -pogledala me pa sam shvatio da želi nešto na meni popraviti, na što sam joj kimnuo, a ona je odmah zadigla sako i primila mi hlače, pa sam i ja shvatio u čemu je problem.. .. bile su malo uske, a znao sam i izazivača problema.

Odmahnuo sam rukom i sav crven ušao natrag u kabinu. Bio sam ljut na sebe jer nisam obukao slip gaćice, već bokserice, pa se mačak počeo meškoljiti u njima. Obukao sam drugo odijelo i ponovo izašao iz kabine van, a ona je i dalje stajala tamo i sa smješkom me gledala. Odmah je pogledala na hlače i zakimala niječno glavom, a ja sam se samo zacrvenio i okrenuo natrag prema kabini. Skinuo sam sako i hlače i ostao samo u boksericama i majici, kad se odmakla zavjesa i ušla je unutra, te tiho rekla:

- Mislim da znam u čemu je problem, ali sad ćemo to riješiti.. . -klekla je ispred mene i povukla bokserice niz noge i odmah strpala moju kurac u svoja usta, te ga počela pušiti.

Radila je to fenomenalno.. . grickala ga, lizala, usisavala, mijesila mi jaja, natezala kožicu na njemu, lizala rupicu na vrhu glavića i sve u svemu dovela me do delirijuma, a kad sam se počeo prazniti u njena usta bio sam u sedmom nebu. Sve je progutala i oblizala mi kurac od jaja do glavića ne dopustivši da i jedna kap ostane. Međutim, moj kurac je odbijao suradnju i dalje je stajao tvrd kao jarbol ne pokazavši namjeru da se spusti što je izazvalo sljedeći komentar kod nje:

- Hmmmm.. . vidim da je ovdje teži slučaj nejebice, pa ćemo morati poduzeti drastičnije mjere.. -ustala je i zadigla haljinu preko bokova i okrenula mi leđa.

Vidio sam da nosi samostojeće najlonke, a u raskošnu stražnjicu se urezala traka crnih tangica. Malo se nagnula naprijed, pa mi se kurac našao na njenoj guzi, točnije između njenih guzova. Pomilovao sam joj guzu i ona se je malo promeškoljila sa guzom tako da mi je kurac klizio po njoj. Malo sam se odmaknuo, potegao njene gaćice niz noge i sagnuo se kako bi joj polizao pičku. Imala je onaj miris vrele i spremne pičke sa natruhom nekog parfema, a bila je mokra i spremna. Sokovi su bili slankasti sa tragovima mokrače što je mene još više napalilo. Uspravio sam se i namjestio kurac na otvor pičke i gurnuo ga. Skliznuo je u nju kao u da sam ušao u dobro nauljeni stroj. Odmah mi je stisla kurac sa picinim mišićima i malo me usporila, a onda se opustila, tako da sam ju primio za bokove i počeo ju nabijati na kurac svom snagom. Ona je glasno stenjala i cvilila, a onda sam osjetio njene prste na svom kurcu dok je trljala svoj klitač. Uskoro je iz nje krenula poplava i kurac mi je sad bio kao u vodi, te je šljapkao kližući u njenu pičku. Jaja su mi lupkala po njenim butinama, a guza njena se ljepila za moj trbuh.

Ja sam ju i dalje pumpao, ali sam ju sad sa obje ruke primio za sise i mijesio ih onako preko haljine, pa sam ju i uspravio, tako da je sad bila naslonjena na moja prsa, ali sam joj kurac i dalje zabijao u pičku. Zabila mi je nokte u guzicu i privlačila me k sebi da ju čim jače jebem. Meni još nije dolazilo da svršim, pa sam ga izvukao iz nje i okrenuo ju, te joj zadigao nogu i stavio ju na stolicu, a ja sam joj ponovo prišao i zabio joj ponovo kurac u pičku za koju sam sad vidio da ima tanku crtu dlačica na pubisu. Jebao sam ju, a ona me obgrlila i počela ljubiti, pa smo uskoro isprepleli jezike i dodatno se napalili. Tada sam osjetio da ću uskoro svršiti, pa sam ga htio izvaditi iz njene pičke, ali me je zaustavila i tiho rekla:

- Nemoj.. . napuni me.. .. mmmmmm.. . sperma ti ima tako dobar okus pa ni tu neće škoditi malo nje.. .
- Onda u redu.. . -rekao sam i nastavio se zabijati u nju, a onda nakon još par trzaja istresao sam ostatke iz jaja u njenu vrelu pičku.

Dok sam se praznio u nju i ona je svršila još jednom i pritom mi zabila nokte u leđa lagano vrisnuvši. Ostali smo još neko vrijeme spojeni tako, a onda smo se razdvojili. Ona je spustila svoju haljinu niz noge, te otišla do pulta i vratila se sa papirnatim ručnikom da se obrišemo, a dok sam se ja oblačio ona mi je stavila svoje tangice u vrečicu i namignula mi, pa sam se ja obukao.

Napokon sam izabrao odijelo i košulju, te kravatu, a kad sam otišao vidio sam da mi je uz račun dala i neku cedulju koju sam vani pogledao, a na njoj ime i broj telefona, uz poruku 'Nazovi me.. . čim prije! ! ! ! Emina'.

Da li sam ju nazvao, hja.. .. imao sam pratnju za svadbu, a što je bilo tamo.. . u drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija