Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena susjeda

Živim sam u kući u jednom malenom gradiću. Pošto svatko svakog poznaje međusobno si pomažemo ako nam nešto treba. Prije nekoliko dana kuću do moje se doselila jedna žena sa crvenkastom kosom, dugim vitkim nogama i sa velikim dupetom i sisama. Pošto živim sam tako da moram i da kuham za sebe. Tako sam jedno popodne krenuo da si nešta spremim za jesti ali mi je nedostajala sol. Pomislio sam da ne bih trebao ići skroz do trgovine lijepo ću pokucati na vrata novoj susjedi poželiti dobro došlicu i zamoliti za malo soli. Tako da sam otišao do njezine kuće pokucao na vrata, kada je otvorila vrata ostao sam bez teksta. Bila je u svilenoj kratkoj spavaćici, toliko kratkoj da joj se vidjelo pola guze a sise su joj bile do pola vani. "

Aaaa.. . Trebam.. . Trebam malo soli "pito sam je dok sam zamuckivo. "O dobar dan susjedu.. . Uđite u nutra" rekla mi je i pokazala sa rukom prema unutra. Ušao sam a ona mi je rekla da sjednem na kauč da se malo upoznamo, sjeo sam a ona je sjela pokraj mene i prekrižila svoje duge noge. Tako smo počeli pričati o nekim nebitnim temama a meni su stalno u oči upadale njezine noge i sise. Tako kroz razgovor smo počeli pričati jel imam curu a ona dečka. Kako smo tako pričali o ljubavnom životu dotakli smo se malo i intimnih tema. Nakon nekoliko trenutaka primjetio sam kako su joj bradavice na sisama počele rasti, "dugo nisam imala mušku osobu i nitko me nije dugo dobro zadovoljio" rekla je sa umiljatim glasom a bradavice su joj sve više i više počele stršiti van.

"Nemaš curu jel tako? A i ja sam slobodna pa zašto nebi se malo zabavili" dok je to govorila jednu nogu je stavila na kauč tako da sam je mogao vidjet pičku. "Jel bi volio da te zadovoljim" i počela si trljat pičku. Zatim se približila k meni, skinula mi hlače i izvadila mi kurac van. "Ooo.. . Velik je.. .

To mi se jako sviđa" i počela mi da ga liže. Nakon što mi ga je dobro popušila skinula je spavaćicu naguzila se i rekla da ga joj stavim u šupak da to najviše voli. Tako da sam ga počeo polagano da ga stavljam, kako sam ga guro u nju tako je ona sve više vrištala i stenjala. "Tako.. . Samo naprijed.. . Jebi me sa velikim" stalno je to ponavljala dok sam ga joj stavljao kurac u šupak. Tako sam ju jebo nekoliko minuta a zatim sam je okrenuo na leđa i počeo lizat klitoris a sa prstom turat u pičku. Nakon što sam joj dobro navlažio pičku sam stavio kurac u nju. Tako sam je jebo iz sve snage a sise su joj skakale gore.. . Dole. "Ako me uspiješ naterati da svršim dopustiti ću ti da me napuniš spermom" rekla je a ja sam zatim izvadio kurac i sa vrhom glavićem počeo trljat ju po pički. Počela je sve više da vršiti i da se trese i nakon nekoliko trenutaka je počela da šprica. "

TO.. . To mi radi.. . Sad možeš da svršiš u meni. Tako da sam ga ponovo stavio u pičku i počeo je jebat. Nakon nekoliko minuta jebanja sam trebao da svršim, taman trenutak prije nego što ću da izbacim spermu turnio sam ga do kraja u pičku i napunio spermom. "Mmm volim kad muško svrši u meni" rekla je. Izvadio sam ga polako i sjeo na kauč, " dobro je ovo bilo.. . Pa idem ja onda" rekao sam. "A kud ćeš".. . "Pa kući".. . "Ne.. . Ne.. . Ne ideš ti nikuda još" rekla mi je dok je lizala spermu sa pičke. Nisam je baš razumio tako da sam je pito na šta misli a ona je rekla "tako mlad a već  odustaje.. . Ovo je bilo tek zagrijavanje" i zatim mi je sjela na kurac i počela da se ponovo jebe. To mi je bilo naj draži dan ali ne i posljedni.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija