Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljene blizanke

Bilo je ljetno večer kada sam prolazio plažom i u prolazu ugledao dvije djevojke, blizanke kako se kupaju gole u moru. Vruće ljeto i vruće cure pa to je dvostruka vrućina. Pomislio sam da se malo rashladim i skočim u vodu ali naravno ne primjetno da me ne opaze.

Doplivao sam do jedne i zgrabio za nogu. Ona se sva izbezumila i povikala sestro :Nešto me dira u vodi. Kada je sestra došla do nje onda sam izronio,a one se počinju smijati. Kaže jedna ja sam Ivana ,a ovo je moja sestra Martina. Zanimalo me je zašto same tamo plivaju. Odgovor je bio sasvim neočekivan : Čekamo muškarca da nas dođe gledati kako se ljubimo u moru.Ja sam poludio i skinuo gaće a Ivana ga počela dirati nježno. Martina se počela sama dirati po grudima i kasnije je stavila prst u pičku da bi se samozadovoljila.

Nakon nekog vremena čuli smo da neka grupa mladih dolazi i zaronili smo. Ivana je stavila moj kurac u usta i lizala ga , a Martini sam stavio prst u pičku kako ona voli. Predložile su mi da odem kod njih da nastavimo igru.


Kad sam ušao u njihovu sobu i legao na krevet rekle su neka ih pričekam. Kada su se vratile već sam bio spreman na akciju. Bile su obje gole i počele se maziti predamnom . Kurac mi se digao i shvatile su da je vrijeme da se pojebemo. Dok sam ljubio Martinu i lizao njene grudi Ivana mi je pušila kurac i kasnije su zamijenile uloge.


Tada sam im rekao da se slože jedna do druge i okrenu da ih jebem analno uff kako sam im zabijao golove. Martina se prva okrenula i rekla je želim ga jahati odmah sad i sjela je na mene i počela se nabivati na kurac. Kako je samo bio dobar osjećaj nabijati je na kurac. Ivana je prešla na samozadovoljavanje jer Martina je bila odlična jahačica i nisam ga htio izvaditi još neko vrijeme ali da joj sestra blizanka ne ostane bez dobre jebačine pa su se zamijenile . Ivanu sam sredio analno i nakon njenog jahanja izvadim ga van i počnem ljubiti njihove grudi i grickati bradavice.


Kako je seks potrajao došlo je i vrijeme za izmjenično pušenje kurca. Klečale su na koljenima i pušile ga naizmjenično sve dok nisam svršio na njihove grudi. Kakav dan , kakva avantura sa blizankama koje dijele muškarca e to treba doživjeti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija