Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljene študentke

Od jutranjega poljubljanja in božanja, ko sem ju zbudila, sta me prosila, naj počakava, da se stuširata. Samo nasmehnila sem se in rekla: - Pohiti, da me spet ne premaga temperatura.. - so se samo nasmehnili in mi pomežiknili, potem pa odšli pod tuš. Kmalu sta se vrnila in se niti obrisala nista do konca, tako da sem se lotila njunih jošk in ju zdaj poljubljala in božala, medtem ko sta ležala na postelji z napol razprtimi nogami.

Kmalu sem se začel spuščati nižje od njunih prsi in sedaj sem poljubljal Vedranin popek, medtem ko je bila moja roka med Olginimi nogami in sem njene prste zarival v njeno mučko, ki je vedno bolj iztekala. Potem sem prišel do Vedranine obrite pičke in zdaj sem ji lizal klitoris, medtem ko sem z roko drgnil Olgin klitoris in božal tisto tanko linijo črnih dlačic na njenem kupčku.

potem sem jezik premaknil k Olgini pizdi, medtem ko sem svoje prste vtaknil v Vedranijeve. Močno sem jo prstal in polizal Olgin klitoris kot sladoled, kmalu se je iz obeh zaslišalo pridušeno stokanje, ki se je nadaljevalo naslednjih nekaj minut, ko sem izmenjeval prste in jezike na njunih pizdah, dokler nista končno oba prišla do rjuhe pod seboj.

njihove sokove. Še naprej sem jih lizal, oni pa so me hvaležno gledali. Ko sem ju končno nehal lizati, sta oba na hitro vstala in se ulegla na moj hrbet, nato sta začela lizati mojega tiča, dokler ga nista popolnoma dvignila, potem pa sta se oba spravila drug na drugega in rekla: - Daj no, zdaj pa naju jebi kot najbolje, kar lahko.

. - sem se malo ustavil, nato pa vprašal. - In kondom? - Ti nas samo napolni.. - je rekla Vedrana, Olga pa je tudi pritrdilno pokimala z glavo, nato pa z roko prijela mojega korenjaka in me začela vleči k sebi. Nehal sem skrbeti in se takoj zarinil v njuni mladi pički.

Zdaj sem si jih končno lahko pobliže ogledala in videla sem, da so lepi. Spet sem se vrgla nanje in izmenično lizala enega pa drugega, potem pa sem ga zarinila v Olgo in začela kot nora butati vanjo. Vedel sem, da ne bom tako kmalu končal, ker sem bil sinoči izčrpan, in bal sem se, da bi mi lahko zmanjkalo energije, če bi se temperatura vrnila.

Vseeno sem ju skušal čim bolje zjebati in sem svojega tiča kot bat delovnega stroja zabadal v njihove piške, ki so postajale vse bolj mokre in so vsake toliko cumljale, medtem ko me je tič že malo bolel od toliko potiskanja vanje. Končno sem po dobrih dvajsetih minutah fukanja s svojo vročo spermo napolnil Vedranino pičko.

Zatem sem se ulegel poleg njiju na posteljo, onadva pa poleg mene, Olga pa je sedaj lizala mojega tiča, na katerem so bile sledi moje sperme in njunih mešanih sokov. Po tistem sem opazovala, kako se onadva poljubljata in božata, tako da sem ugotovila, da sta bila več kot prijatelja, prej pa sem to samo slutila.

Z užitkom sem opazoval kako sta se poljubljala in kmalu sta končala v položaju 69 in zdaj sta drug drugemu lizala piške. Seveda nisem ostal hladen glede takšnih stvari, tako da se mi je tič začel dvigovati. Čeprav je bil moj tič že dobro pokončen, nisem naredil ničesar, le rahlo sem ga sunkovito sunil, medtem ko sta bila onadva v svojem svetu in se lizala.

Ampak nisem mogel dolgo zdržati, še posebej, ko sem videl, kako je Vedrana začela potiskati svoje prste v Olgino pičko, Olga pa je ob glasnem stokanju samo razširila noge, jaz pa sem gledal, kako sta dva prsta izginila v njeno pičko in Vedranin jezik je izginil v njeno pičko.

Čez kratek čas me je Vedrana pogledala in samo pomignila z glavo, nato pa mi dala znak, naj ji jo dam v zadnjico. V to nisem bil ravno prepričan, a ona mi je pokimala, zato sem se počasi približal in naslonil glavo na vhod v Olgino pizdo, Vedrana pa se je slinila po njej, jaz pa sem jo počasi potisnil vanjo.

Slišalo se je, kako je Olga glasno zastokala in še bolj razširila noge, tako da sem ugotovil, da ga že dobiva v zadnjico, zato sem nadaljeval s potiskanjem. Kmalu se je njeno cviljenje spremenilo v sopihanje in stokanje, a tisto poželjivo stokanje, in že sem ji dal več kot polovico svojega tiča v rit in jo jebal in jebal.

Vedrana se je občasno slinila po mojem tiču, vendar je še naprej redno lizala Olgino muco, kar je povzročilo že dve cumki, s katerimi je zalila mojega tiča in rjuho pod nama. Po desetih minutah neverjetne izkušnje sem prišel in Olgino rit napolnil s svojo spermo.

Sedel sem na postelji in opazoval, kako se moja sperma iztiska iz njene povečane zadnjice, tič pa ohlapno visi med mojimi nogami, Olga pa je Vedrana le prisilila v še en orgazem, da so se po njem vsi končno umirili. Skoraj pol ure smo molče ležali na postelji, potem pa so se vsi zbrali pod tuš in se na koncu tudi oblekli.

Izmerila sem si temperaturo in bila je sprejemljivih 37,2, naredila sva si nekaj za jesti, potem pa sva se usedla v dnevno sobo, saj tudi oni tisti dan niso šli na faks. Med gledanjem filma, ki sva ga gledala objeta na kavču, sem samo komentirala: - Punce, opomnite me naslednji teden, naj grem iskat večjo posteljo .

.. - so me pogledale in planile v smeh, jaz pa sem se jim pridružila. . Druženje sva nadaljevala in sta se popolnoma preselila v mojo spalnico in ja, dobila sem širšo posteljo in se že tri leta jebemo kot zajci in kot sta napovedala, se bosta najverjetneje takoj vpisala na pripravništvo in magisterij in doktorat znanosti.

Še vedno uživam v njunem skupnem seksu, zato se jima kasneje pridružim, a šele ko me povabita. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da ju oba v njunih plodnih dneh jebem v rit, a imata vseeno raje, da njuno cukam v piško. Ali pa končam na te čudovite joške. Ne skrbi me, kako dolgo bo trajalo, jaz sem zadovoljna in oni so zadovoljni, tako da drugega ne rabimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija