Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napokon obje

Napokon je došao i Majin 18 rođendan, te završetak škole za nekih mjesec dana kasnije. Konačno će moj kurac skinuti nevinost sa Majine pice. Cijelo vrijeme sam jebao Majinu mamu Veroniku, a našli bi se barem svaki mjesec po jednom i dobro bi ju napunio sokovima.

Sviđalo mi se što joj mogu svršavati u picu i guzu, te što nismo koristili kondome. Od Veronike sam naučio jako puno o seksu, pa sam sad kod Maje primjenjivao nove tehnike lizanja kojima me naučila Veronika. Bilo je to ludo razdoblje, a sad me očekivalo i novo, pa sam jedva čekao da joj ga zabijem u picu. Rekla mi je da čemo pričekati do mora, a trebali bi ići kod nje u Mali Lošinj, jer su imali kuću tamo.

I tako smo Maja, ja i Veronika otišli na Lošinj na mjesec dana. Maja je uspješno upisala fakultet, a to smo proslavili sa pušenjem i svršavanjem u njena usta, a onda i punjenjem njene guze mojim kurcem i svršavanjem u nju. Jedva je sjedila nakon toga jer sam se malo zaboravio i mislio da joj guzim mamu kojoj sam ga životinjski zabijao otraga.

Nakon nekoliko sati na putu po vrelom suncu stigli smo u Mali Lošinj, te se raspremili. Maja i ja ćemo spavati u njenoj sobi, a Veronika u svojoj. Čim smo se raspremili odlučili mo malo otići na kupanje. Plaža je bila krcata, a ja i Maja smo se malo hvatali u vodi, pa mi je kurac stajao poput jarbola, pogotovo nakon njenih riječi:

- Večeras ga želim u sojoj pici.. -dahnula mi je na uho, pa nsatavila- Mama ide kod prijateljice, pa ćemo biti sami..
- Jedva čekam -rekao sam i poljubio ju.

Ostali smo još neko vrijeme u vodi, a ona me provocirala, pa je otišla van, dok sam ja ostao u vodi čekajući da mi se spusti kurac. Uto je doplivala Veronika do mene, pa je zaronila i vidjela moju nevolju, primila ga i šapnula mi:

- Budi pažljiv danas sa njom, u redu?
- Je, nema problema.. -rekao sam, a ona se nasmješila i otišla van vode.

Nakon petanestak minuta sam im se pridružio i gledao kako leže jedna do druge, te bi svako rekao na prvi pogled da su sestre, a na mama i kćer. Tek su oči otkrivale stanje stvari i mali nabori na Veronikinom trbuhu, zaostali od rađanja. Obje su mi se nasmješile dok sam se ja brisao ručnikom, a onda legao kraj Maje. Nakon pola sata je Veronika ustala i rekla da ide kući, a Maja i ja smo ostali na plaži. Primjetio sam poglede muškaraca koji su ispratili Veroniku, a mislim da ju je pola njih isti taj tren pojebalo u mislima. Bio sam ponosan zbog toga što sam ja jebao tog komada i mogao sam ju pojebati bilo kada, takav smo odnos imali. Čak sam ju jednom jebao kad je imala menstruaciju i nikad bolji seks sa njom nisam imao, jer je bila jako osjetljiva na pici.

Navečer smo se otuširali i večerali, a onda je Veronika otišla van, dok smo Maja i ja sve pospremili. Dok je prala suđe prišao sam joj sa leđa i primio je za sise koje su bile gole ispod majice na bretele, pa sam ih sad masirao. Malo se je kao bunila i gurala me od sebe guzom, ali se u biti trljala o moj napeti kurac u bermudama, jer nisam nosio gaće. Nisam baš previše brinuo zbog toga, već sam joj povukao kratke hlačice na niže i stavio joj dva prsta u picu. Zastenjala je i tiho rekla da ju pustim da opere suđe do kraja i da odem u sobu. Preko volje sam ju poslušao, pa sam otišao do naše sobe, skinuo se i legao na krevet. Kurac mi je stršao u zrak i lagano se ljuljao kako sam disao, a na vrhu glavića mi se pojavilo par kapi.

Uto je došla Maja i kad me vidjela na krevetu samo se nasmješila, a onda se počela skidati gledajući moj napeti kurac. Popela se na krevet i došla do mene, pa mi liznula glavić, obrisala jezikom one kapljice, pa ga progutala. Pušila ga je jedno vrijeme, a onda se popela još prema meni i opkoračila me, pa se lagano primicala mom kurcu sa svojom nevinom picom. Ubrzo se narihtala na vrh moga kurca, a pica je već bila dobrano mokra, pa se počela polako nabijati na njega. svako toliko bi zastala kad bi osjetila otpor i bol, a onda se sama nabila na njega i vrisnula. Nije stala i odmah se počela nabijati na moj kurac i bolna grimasa je prešla u onu ekstaznu, a ja sam vidio tragove krvi na svom kurcu. Mijesio sam joj sise dok se ona nabijala na mene sa svojom uskom i nerazrađenom picom. Suzdržavao sam se od svršavanja, a ona je uskoro doživjela svoj prvi orgazam sa kurcem u pici. Čim se počela tresti na meni u orgazmu i ja sam popustio, te joj zalio unutrašnjost pice svojom spermom. Već se dugo nisam ovako praznio i uskoro je po mojim jajima bilo miješanih sokova sa njenom krvi. Otišli smo pod tuš skupa i ljubili se dugo, a onda se zavukli u krevet i još jednom se pojebali, pa smo tako i zaspali. Kasnije mi se učinilo da sam vidio neko svjetlo, ali sam odmah utonuo u san od umora taj dan.

Ujutro smo sjeli svi za doručak, a Maji nije silazio osmjeh sa lica, pa mi je Veronika namignula, a onda je pozvala Maju na stranu. Nije ih bilo desetak minuta, a onda su se vratile i smješeći se gledale u mene, a Veronika mi je namignula. Zatim mi je Maja rekla:

- Danas ne idemo na plažu.. -zastala je i pogledala mamu, a ova je samo kimnula, pa je nastavila- .. danas ćemo se dobro zabaviti svi troje u kući, a ti si nadrapao.. -na ovo zadnje se samo nasmijala, pa me povela za ruku u maminu sobu, a Veronika je došla za nama.

Stajao sam na vratima, a njih dvije su se skidale i legle na krevet, pa me pozvale. Počeo sam se skidati, a kad sam počeo skidati hlače vidio sam da mi kurac već stoji uspravno, na njihovo oduševljenje. Čim sam legao počele su me ljubiti i milovati, a onda su mi okrenule svaka svoju guzu i počele mi lizati jaja i kurac, a ja sam se uhvatio milovanja njenih obrijanih pica i guza. Ubrzo su moji prsti trljali njihove klitorise, a one su dahtale i lizale moj kurac kao lude. Ubrzo sam počeo svršavati i sperma je špricala po njihovim licima dok su se one trudile da sve pokupe, a onda jedna drugoj lizale spermu sa lica. Moji prsti su bili i dalje u njihovim picama, kad su se okrenule. Maja se popela svojom picom na moje lice, a Veronika me zajahala i sad me je jahala i nabijala se svojom picom na moj kurac. Lizao sam Majinu picu kao lud dok sam osjećao kako se Veronikina steže ono mog kurca. Iz njene pice je cjedilo i kurac kao da je bio u vodi. A ni Majina nije zaostajala, pa kad sam joj počeo cuclati klit nije trebalo dugo da počne svršavati. Zalila mi je lice i nastavila se trljati sa picom po mom nosu, dok sam ja uskoro počeo svršavati u picu njene mame, a i ona je svršavala jako. Nakon toga su se zamjenile i sad se Maja bacila na moj kurac, a Veronika na moje lice, pa sam sad lizao Veronikinu picu i gurao joj prste u šupak dok se Veronika bacila na Majine sise i ljubila ih. Maja se žestoko nabijala na moj kurac koji je i dalje uspravno stajao, na moje veliko iznenađenje.

Nakon desetak minuta su ustale sa mene i rekle da ih sada malo guzim, pa sam ustao, a one su se namjestile na rub kreveta i naprčile prema meni. Prvo sam ga Veroniki zabio u šupak, dok sam Maji ugurao dva prsta u njen. Nakon par minuta žestokog zabijanja u njen šupak izvukao sam ga i zabio ga Maji. Dahtale su obje, a ja sam jedva stajao na nogama. Zadnjim snagama sam svršio u Majin šupak, pa izvukao kurac van i dok mi se sperma cijedila sa njega rekao da sam gotov i da idem pod tuš, a njih sam ostavio u sobi.

Malo kasnije su mi se pridružile pod tušem, pa su me dobro oprale i izmasirale, a onda smo malo odmorili do ručka. Poslije smo nastavili i tako je bilo naredna dva tjedna, a moja jaja su bila prazna kad smo se vratili u Zagreb. Kasnije mi je Maja rekla da je znala da joj jebem mamu, ali su se dogovorile da će šutjeti o svemu dok ne bude ona mogla dobiti ga u picu.

I danas, tri godine od tada, se dobro znamo pojebati u troje, kada Maja dođe iz Opatije sa faksa, a ja redovito guzim Majinu mamu, pa Maja zna da ju ne varam okolo. Njen muž i dalje ne zna šta se događa, a mislim i da je bolje tako.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija