Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napokon sa njih dvije zajedno u krevetu!

Nakon što sam tucao nekoliko puta moju gazdaricu Svetlanu na red je došla i njena lijepa ćerka. Nju sam tucao u sobi nakon što se vratila iz grada. Kao i njena mama bila je jako vatrena. Tih dana su me njih dvoje jako iscrpile, ali nisam smio da se žalim jer nisam ni u najluđim snovima o ovome sanjao. Mislio sam dok bi radio po cijeli dan na njih. Tog dana Svetlana je jako bila napaljena i zagrijana da dođem kod nje večeras jer već nekoliko noći je nisam posećivao. Bila je jako željna mog kurac da mi se i na očigled njene ćerke nabacivala. Bilo mi je malo neprijatno.

Otišao sam u svoju sobu. Za nekih pola sata stigla je njena ćerka sva nasmijana rekavši da je mama jako zagorjela čim mi se onako nabacuje. Rekla je da prihvatim i dođem do nje večeras a ona je napravila plan kako da ih imam obje. Ona će kada krenemo u akciju da nas prekine i uđe. Njen plan mi se svidio. Nakon što sam izašao iz sobe primijetio sam Svetlanu pored bazena gde se sunča i dobacio joj da se vidimo večeras. Oko sedam sati sam bio kod nje. Čim sam ušao unutra začuo sam njen glas iz sobe kako me doziva.

Kada sam ušao zatekao sam je kako leži na krevetu potpuno gola. Očekivala me je nestrpljivo. Ja sam počeo da se skidam i pridružio sam se njoj za minut. Krenuli smo da se ljubimo. Zatim sam lagano počeo da se poljupcima spuštam do njene pice. To je jako napalilo da je samo sklopila oči i lagano stenjala. Došao sam do njene pice i počeo je lizati. Bila je jako vrela i vlažna. Volio sam da osjetim miris njene napaljene pice. To je za mene bio najljepši miris koji sam osjetio. Lizao sam njenu picu i cuclio joj klitoris.

Vrtjela je svojom guzom dok sam je tucao jezikom. Povukla me je prema gore a zatim ona krenula da mene ljubi lagano spuštajući se prema kurcu. Kad je došla do njega počela mi ga je pušiti. Uvlačila ga je polako. Lagano je rastao u njenim ustima. U tom trenutku u njenoj sobi se pojavila njena ćerka. Glumila je da je ljuta što je sve ovo videjela. Govorila je kako će sve reći ocu. Njena mama je bila preplašena. Molila je da to ne učini. Kada je to izgovorila Svetlana ćerka je kazala da neće reći pod uslovom da gleda šta mi radimo.

Svetlana nije imala kud nego je ponovo počela da mi ga puši i diže moju kitu. Ja sam tada bio malo više slobodan pa sam je uzeo za kosu i počeo nabijati na kurac govoreći da je ona moja kurvica i da ću je jebati večeras. Nije ništa govorila nego ga je nastavila pušiti. Tada sam ugledao da se i njena ćerka počela skidati. Za koji minut nam se i ona pridružila. Svetlani tek tada nije bilo ništa jasno. Ćerka joj je rekla da ima dovoljno za njih dvoje i spustila glavu na moj kurac. Pušile su mi ga obje naizmenično dobrih pet minuta.

Tada sam riješio da ja preuzmem igru. Naredio sam joj ćerki da liže mami picu dok ona mi puši kitu. Odmah se bacila na posao. Ta scena je bila jako napaljujića. Svetlana je stajala kao nikada do sada dok je pušila moju kitu a njena ćerka sisala joj klitoris. Videlo se da je jako vlažna. Nisam želio da čekam više nego sam je okrenuo u dogi pozu i počeo žestoko jebati. Vrištala je koliko sam duboko ulazio u nju. Njena ćerka se spustila ispod nas i malo lizala moja jaja a pomalo maminu picu. Mene je to napalio da sam počeo toliko snažno ulaziti u Svetlanu da sam je na kurcu pomjerao na krevetu.

Ćerki sam rekao da ostane u toj pozi. Otišao sam iza nje i počeo da je tucam. Njena mama je gledala kako moj veliki kurac širi joj picu. Njena ćerka je sada krenula da liže mami picu. Svetlana je u tom trenutku krenula da svršava. I ja sam bio pri kraju pa sam ga izvadio iz njene pice i stavio u Svetlanina usta. Počeo sam da joj usta punim spermom. Ono što nije uspjela da proguta njena ćerka je oblizala sa lica. Tada sam ih postavio jednu do druge u dogi pozu. Naredio sam im da izbace guze uvis što mogu više i onda prvo počeo ponovo da tucam Svetlanu. Dok sam nju jebao prstima sam tucao njenu ćerku.

Nedugo zatim sam promenio mjesta pa sam tucao ćerku dok su prsti završili u Svetlaninoj pici. Negde su obje zajedno počele da svršavaju. Za mene je to bio praznik za oči da dvije žene svršavaju na mom kurcu. Tada sam legao na krevet a Svetlana se nasadila na moju kitu. Dok se nabijala na moj debeli kurac njena ćerka joj je mijesila velike sise i lizala ih. Tada sam ja Svetlanom rekao da to isto njoj uradi da joj liže sise. U svom tom zanosu je to i uradila. Ja nisam više mogao da izdržim i počeo sam da svršavam.

Napunio sam Svetlani pičku do kraja. Svoj troje smo znojavi legli na krevet. Bilo je to moje najljepše iskustvo do sada. Od tada pa sve do danas sam nastavio da ih tucam redovno nekada po jednu a nekada obje zajedno. Ova naša priča traje već pune dvije godine.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija