Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napunio sam Lidiju

Kao što sam već pričao, sa Lidijom sam se nastavio viđati i nakon izlaska iz bolnice, pa bi se kod nje jebali kao zečevi. Iako je imala ideje o tome da preselim kod nje, ipak me razumijela da imam obaveze zbog djece. Međutim to ju nije spriječavalo u želji da i ona jednog dana ima djece.

Kad mi je iznijela ideju da bi voljela imati djecu sa mnom, u prvi tren sam bio iznenađen, ali sam se brzo pribrao i rekao da nemam ništa protiv. Na to se samo nasmješila i rekla:

- Iscijedit ću ti jaja da nećeš moći hodati..
- Ahhh.. da mi je to vidjeti.. -prokomentirao sam malo sarkastično, ali već je u sljedećem trenu njena ruka bila na mojim jajima i mijesila ih.

Ubrzo smo oboje bili goli i ona je klečala između mojih raširenih nogu sagnuta nad moj kurac koji je do pola bio u njenim ustima, a rukom je milovala moja jaja, pa bi ih malo oblizala, te ga lagano drkala dok je cuclala glavić. Nije mi se sviđalo samo ležati i ništa ne raditi, pa sam ju povukao na sebe. Nije se bunila i ubrzo smo bili u pozi 69, te sam joj lizao picu i šupčić dok se ona i dalje zabavljala sa mojim kurcem i jajima. U par navrata sam joj već gurao prste u guzu, ali me svaki put odbila, jer joj je bilo neugodno iako protiv prstiju u guzi nije imala ništa protiv. Dapače, bila bi vrlo divlja kad bi ju jebao s guza i onda joj zabio prst u guzu i jebao ju njime. Već sam duže vrijeme imao ideju da joj predložim kako bi joj stavio jedan mali dildo u guzu. Nabavio sam nedavno preko interneta jedan onaj stakleni dildo i sad sam ga htio isprobati u njenoj guzi.

Nakon nekoliko minuta obostranog lizanja i pušenja, pomakla se naprijed i smjestila se na moj kurac, te se počela nabijati na njega. Ja sam se nekako dokopao svoje jakne na stolici uz krevet i izvukao iz džepa onaj dildo i dobro ga naslinio svojom slinom, a onda ju zaustavio u nabijanju na moj kurac i povukao sam se malo više na jastuke, pa ju privukao i prije nego se natrag nabila na moj kurac gurnuo sam prst u njenu guzu, a od nje se čulo samo:

- Mmmmmmmmmmm.. dobroooooo jeee..

Onda sam još malo navlažio onaj dildo i izvukao prst iz njene guze, te počeo uguravati onaj dildo u nju. Bio je mnogo širiji nego moj prst pa je malo zastenjala, da bi nakon toga upitala:

- Šta je tooooo.. . -ovo zadnje se oteglo jer sam joj probio otvor i dildo je ušao do kraja u njenu guzu- aaaaaa.. . čovjeečeeeee.. šta je to?
- Jedan mali dildo baš za tvoju lijepu guzu.. -rekao sam i lagano ju pljesnuo po stražnjici na kojoj je ostao crveni otisak mojih prstiju, a ona se stresla.
- Isuse.. nisi normalan.. trebao si mi reći..
- A da? A da sam ti rekao bi li pristala? -upitao sam dok sam joj milovao picu koja je bila puna njenih sokova, a ona se samo promeškoljila.
- Hmmm.. naravno da ne bih.. -rekla je kroz smijeh, pa dodala- Iako moram priznati da nije loše imati nešto u guzi..
- Onda je vrijeme i da picu napunimo.. -rekao sam i povukao ju natrag na svoj kurac, a to je jedva dočekala.

Sad se opet nabijala na njega, a ja sam osjećao onaj tvrdi dildo na svom kurcu svaki put kad bi se dizala i spuštala po mom kurcu. Desetak minuta nam je trebalo za oboje da počnemo svršavati, a kad smo počeli samo se nabila do kraja na moj kurac i stisla ga svojom picom kao kliještima dok sam se ja praznio duboko u nju. Rekla je da su joj plodni dani i da joj je ovo najdraži orgazam do sada. Nisam joj dao da se skine sa mog kurca koji je i dalje stajao čvrst i postojan, već sam ju povukao na sebe i sad je bila leđima na mojim prsima dok je moj kurac i dalje bio u njenoj pici. Mijesio sam joj sise dok je ona noktima grebla po mojim butinama i kukovima. Bila je niža od mene nekih dvadesetak centimetara, ali je zato bila jako žestoka u krevetu. Ležali smo tako dok sam ja osjećao kako njena pica stišće i otpušta moj kurac kao da ga drka njom, a dildo je nabijao moj korijen kurca. Njene mekane sise sa tvrdim bradavicama sam mijesio sa tolikim guštom, valjda zbog toga što je moja žena imala upola manje od nje. Uživala je kad bi joj se sise mijesile, naročito kad bih joj stiskao bradavice ili ih grickao, pa poslije lizao i ljubio.

Nakon nekih petnaestak minuta takvog izležavanja i jebeno tvrdog kurca sam ju prebacio na trbuh. Izvukao sam kurac iz njene pice i raširio joj noge, pa primio onaj dildo koji je bio zabijen u njenu guzu, te ga počeo malo vaditi i gurati natrag u nju. Pljunuo sam malo na njega i nastavio ju jebati njime. Stenjala je dosta glasno dok je dildo ulazio i izlazio iz njenog šupčića, a na kraju sam ga gurnuo do kraja u nju, pa malo prodrkao svoj kurac i smjestio se između njenih raširenih nogu, te ga vratio u njenu mokru picu. Kliznuo je odmah do kraja, a ja sam se namjestio oslonivši se rukama uz njeno tijelo na krevet i počeo ga žestoko zabijati u njenu picu. Ona je glasno stenjala dok sam joj ga zabijao brzo do jaja u picu, a njena guza je pljeskala u sudaru sa mojim preponama. Skoro svaki put bih nabio i onaj dildo u njenu guzu, pa joj je to dodatno pričinjavalo užitak. Ne znam tko je više uživao, ona ili ja, ali je ona uskoro počela svršavati kao luda uz glasan vrisak za koji sam znao da su ga susjedi morli čuti, htjeli oni to ili ne. Bilo mi je svejedno jer sam nastavio sa zabijanjem kurca u njenu picu i uskoro sam i ja počeo sa pražnjenjem svojih jaja duboko u njenu picu. Ostao sam još malo tako, a onda se izvalio kraj nje. Oboje smo bili znojni i ljepljivi od sline i naših sokova, a kurac mi je sad visio preko butine dok je ona pokušavala izvući onaj dildo iz guze. Pomogao sam joj i sad ga je stavila kraj sebe na ormarić, pa prokomentirala:

- Ostaviti ćeš ga tu, pa će mi kratiti dane dok te nema.. -na to se okrenula i poljubila me.
- Hmmmm.. onda moramo nabaviti jedan i za picu, šta kažeš? -upitao sam ju sa smješkom, a ona me kao zamišljeno pogledala.
- Jedan dobar vibrator bi bio dovoljan.. -ja sam ju privukao i poljubio ju.
- Može.. taj neće moći puniti picu kao moj, ali će te bar zadovoljiti.. -rekao sam, a ona me lagano gricnula za bradavicu na prsima i rekla.
- Kako si pokvaren i perverzan..

Više nije stigla ništa reći jer sam joj zatvorio usta poljupcima i uskoro smo opet bili u klinču, te sam ju uskoro jebao u misionarskoj pozi dok je ona obrgrlila mene oko vrata i ljubila me. Ponovo sam joj svršio u picu i nakon toga sam morao ipak ići kući.
Nastavili smo se nalaziti i dalje, a nakon dva mjeseca je rekla sva ozarena od sreće da je u drugom stanju. I meni je bilo drago zbog toga, a pogotovo što je ona sad željela seks više nego prije. A nakon par mjeseci mi je dala da ju jebem samo u guzu, pošto se bojala da moj kurac ne napravi probleme bebi. Meni je odgovaralo, a kad je rodila svaki slobodni trenutak sam provodio kod nje.
Pomažem joj koliko mogu, a ona ne traži ništa od mene, samo i dalje redovni seks jer je postala stvarno nezasitna u krevetu, a o isprobavanju novih poza da ni ne govorim.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija