Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nas dvoje

Ušli smo u sobu poluodjeveni, ayli nismo dugo ostali odjeveni.. jer smo odmah skinuli jedno drugo i pohitali pod tuš. Saprali smo znoj iz lifta i počeli da peremo jedno drugo. Kita je već bila narasla, bradavice su bile baš onakve kakve trebaju biti, moji prsti su bili upravo gdje si ih tražila a tvoje ruke su ubrzano prale moju alatku. Kada je dovoljno narasla stavila si je u usta dok sam ja i dalje gurao prste u tvoju picu. Voda je i dalje tekla, uzeo sam te u ruke i podigao da još jednom ili dva puta svršim u tebe i po tebi. Trajalo je nekih desetak minuta, svršili smo zajedno, ti si mi polizala kurac dok sam ja tvoju picu ne samo polizao nego i nastavio večerati u krevetu kome je to bio najbolji seks otkako je hotel napravljen

Iz sobe smo izašli umotani u posteljinu tražeći pogodan kut u kome ćemo ponovo svršiti, ovog puta nadajući se da će nas neko vidjeti.

Sobarica je naišla dok smo hodali po hodniku, pogledala nas je čudno ali nastavila je svojim putem. Na stepeništu između spratova posteljina je skliznula pokazavši kitu u erekciji i picu koja je spremna da ga primi. Sjeo sam na stepenice, ti si sjela na mene i njihala se lijevo-desno i gore-dolje. Sobarica je ponovo naišla i kad je videla šta radimo počela je da se dira kroz gaćice. Ti si skakala po kurcu toliko da sam svršio dva puta, jednom u tebe i jednom na sise. Vrištala si i tražila još a ja sam počeo da drkam kako bi svršio u tebe još nekoliko puta u taksiju koji smo pozvali da nas odveze dalje u našu seksualnu avanturu

Dok smo ulazili u taksi taksista nas je podozrivo gledao jer smo oboje bili raščupani i poluobučeni. Rekli smo mu da napravi krug po gradu i da nas vrati ispred hotela.

Htio je da spusti pregradu između nas i njega ali smo mu rekli da nije neophodno. Nakon par minuta vožnje ja sam se spustio do tvoje pice da vidim kako izgleda poslije svog tog silnog seksa. A ona je izgledala kao da traži još. Počeo sam je lizati, taksista nije vidio šta radim ali je čuo tvoje stenjanje. Gurnuo sam dva prsta u nju, ti si vrisnula i rekla daj mi kurac, moram ga popušiti ili me jebi. Skinuo sam gaće, prihvatila si kurac, par puta ga povukla gore-dolje, gurnula ga sebi u picu i prepustila se skakanju po njemu dok još jednom nisam svršio u tebe. Taksista nije ni riječi rekao ali je bilo jasno da je i on svršio.

Bili smo blizu hotela, spremni da platimo vožnju ali pojavila se sobarica koja je upravo završavala smjenu i koju smo gledali kako se dira dok smo se jebali na stepeništu.

Vidjela nas je, pogled je bio dovoljan da kaže da i ona želi isto. Ušla je u taksi, sjela na prednje sjedište, taksista nas je odvezao još jedan krug i dok smo nas dvoje i dalje lizali jedno drugo sobarica je popušila taksisti a kada je zaustavio taksi pojebala ga je na haubi njegovog taksija. Nas dvoje smo gledali njih kako se jebu i izašli smo i pridružili im se. Naguzio sam te, primila si ga u guzu i stenjala dok je sobarica radila isto. Kad smo obadvojica završili polizale ste nam kite i vratili smo se u hotel gdje smo nazdravili svemu i narednoj noći koja je bila najbolja od svih.

Te noći nije bilo seksa u bukvalnom smislu riječi jer smo izašli u kafić koji je bio prepun ali nas to nije
spriječilo da jedno drugom trljamo, ti meni kitu ja tebi klit. Sjedili smo na visokim stolicama jedno pored drugog, tvoja ruka u mojim gaćama, moja ruka u tvojim gaćicama.

Počeli smo da stenjemo, u početku nas niko nije čuo ali kako smo sve jače vrištali ljudi su počeli da se okreću i da nas gledaju. Neki su pokušali da se pridruže sa svojim partnerima ali nama to nije bilo bitno jer smo jedno drugo doveli do vrhunca snažnim trljanjem klita i kurca
Nastaviće se.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija