Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nas troje u kancelariji!!!

Moja gazdarica je postala jako zahtjevna od našeg poslednjeg susreta. Nastavili smo se jabati skoro svakodnevno da sam već bio i ubijeđen da su to neki i znali u našoj firmi ali su se ili pravili ludi ili nisu ništa da kažu od nje da nebi dobili otkaz. Ja bi ostajao skoro uvijek poslije posla i dao jednu dobru dozu moje tvrde kurčine gazdaričinoj pici. Nisam ni znao dokle je spremna da ide i uživa. Toga dana me je pozvala na telefon, kao i mnogo prethodnih puta i rekla mi da želi da imamo ponov seks u kancelariji. Rekla mi je da se spremim dobro. Radovao se svakom susretu sa njom iskreno jer sam znao da će to biti dobra jebačina. Kao i prethodnih puta sam krenuo do njene kancelarije, pokucao sam i čuo nju kako mi govori da uđem. Ušao sam i tada sam primijetio da je tu i njena sekretarica Sanja. Sanja je bila djevojka koja je imala oko dvdeste i pet godina.

Bila je jako lijepa, imala je dugu plavu kosu, lijepe sise negde otprilke četvorka, i jako lijepu guzu koja se ocrtavala jasno u njenim trapericama. Kada sam ušao bio sam zbunjen. Branka se nasmijala i rekla mi da sjednem. Kada sam sjeo rekla mi je da danas želi da uživa da gleda dok tucam njenu seksretaricu. Nisam mogao da vjerujem svojim ušima. Rekla je Sanji da se skine, što je ova uradila nakon minut vremena. Ispred mene se ukazala prelijepa djevojka koja je imala obrijanu picu i prelijepe čvrste sise. Tada se Branka okrenula meni i rekla mi da se skinem. Poslušao sam je i moj kurac je već naredni minut bio na slobodi. Tada je rekla Sanji da ona zna šta treba da radi. Sanja mi je prišla, kleknula ispred mene i polako počela da puši moj veliki tvrdi kurac.

Za to vrijeme Branka se polako počela da skida i uživa u svojoj fotelji dirajući svoju dlakavu picu. Sanja ga je mnogo bolje pušila od Branke. Uvlačila ga je mnogo dublje u svoja usta. Branka se već bila skinula gola i već uveliko drkala svoju picu. Rekla mi je da uzmem Sanju za kosu i počnem malo jače da joj ga nabijam u usta. To sam i uradio. Jako je to palilo da vidi kako Sanju tucam kurcem u usta dok se ona ispod mene guši u njemu. Sledeći momenat Sanju sam naguzio prema njij na stolu i počeo da je jebem. Njena pica je takođe bila jajko vlažna. Počeo sam jačim tempom odmah na početku da je tucam. Dok sam je tucao rukama sam je držao za njene sise. Branka mi je stalnoi tražila da je jebem još jače. Kako bi ja ubrzavao tako bi i ona još jače drkala svoju pičkicu.

Sada samo promijenili pozu. Ja sam ležao na podu a Sanja se nabila na moja kurac. Počela je da se nabija silovito na njega. Skakala je po njemu kao da je na rodeu. Dok se nabijala rukama sam je držao za kukove navlačeći je još više na moj kurac. Branka je u tom trenu ustala i upitala me kako se jebe njena sekretarica koja je već počela jako da stenje na njemu. Rekao sam joj da joj je sekkretarica jako dobra jebulja i počeo još jače ulaziti u nju a ona još više da vrišti. U tom trenu Branka je svojom picom došla iznad mojih usta i rekla mi da ližem njenu pičkicu dlakavu. Počeo sam je lizati. To mi je bio prvi put da sam imao dvije žene na sebi da ih jebem , jedna na mom kurcu a druga na mom jeziku.

jebao sam je dobrih pet minuta u toj pozi. Branka je tražila sada da Sanju jebem otpozadi. Sanja se kao poslušna kuja okrenula meni i već za tren moj kurac je bio u njenoj obrijanoj pici spreman da je idalje puni. Punio sam je jako duboko. Svakim svojim ubodom sam širio njenu vlažnu picu. Uskoro je sanja bila pred svršavanjem. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi. Želio sam da vidim kako se grči dok svršava. Počela je jako da se trese a onda da svršava. Iz nje je krenuo potok sokova , toliko jak da je moj kurac ispao iz nje. Samo se srušila na pod boreći se za vazduh. Branka se nasmojala rekvši da sam joj razvalio sekretaricu.

Tada se naguzila na fotelji rekvši da želi da joj ga tako umazanog stavim u guzu. Kada smo joj prišao rekla mi je da uđem polako jer nije se nikada do sada jebala jebala u guzu i da ne želi da je boli jako. Nakon par pokušaja moj glavić je ušao unutra. Počeo sam da je jebm lagano. Boljelo je to se vidjelo ali je u isti mah i uživala. Tada se okrenula prema meni i rekla da mogu sada da ubrzam malo. Počeo sam je jebati brže a ona da stenje jako glasno. Dok sam je jebao u guzu prstima sam drkao njenu picu. Tresla se i uvijala pod mojim kurcem. Nije joj dugo trebalo i počela je da svršava uz veliki krik.

Nakon njih dvije došao je i moj red da svršim. Namjestile su se jedna do druge i počele onako halapljivo da puše moj kurac. Dok bi mi ga jedna pušila, druga je lizala moja jaja. Nije mi dugo trebalo i počeo sam za koji tten da istresam spermu po njihovim ustima i sisama. Na kraju njih dvije su polizale jedna sa druge moju spoermu a zatim sa mog kurca. Ostali smo zajedno u njenoj kancečariji još koji minut a zatim se obukli i svako je krenuo na svoju stranu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija