Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Naša druga četvorka u malo izmijenjenom sastavu

Zapuhala je bura trećeg dana našeg odmora. Najljepše je bilo zabiti se u svoje sobice, drijemati, pijuckati i voditi ljubav. Ja i Vera smo se preporodili, kao da smo na medenom mjesecu. A i taj susret sa mladim parom nas je totalno raspametio. Posjedali smo na pod i pričali o njima, o seksu sa njima, o promjenama. O tome šta će to dalje značiti u našim životima. Vera mi je priznala da ju je uzbudio i sam pogled na Vladin kurac, a tek kad ga je dotakla rukom. Kazala je da je drhtala dok je onako šiljast a podugačak ulazio u nju.

Tresla se. Stavio sam joj ruku dole, bila je vlažna dok je pričala o mladom kurcu koji ju je zadovoljio prije dvije noći. I ja sam pričao o Kaćinim sisama, usnama i tijesnoj pičkici, o njenim prstima koji su mi se spuštali niz kičmu i na posljetku držali za jaja. Vlado i Kaća su bili u svojoj sobi, očekivali smo da za koji sat dođu k nama, da malo pijuckamo i da i dalje uživamo jedni sa drugima. A onda kucanje na vratima sobe. Rekao sam naprijed, ne znajući tko nam to dolazi. Pomislio sam u prvi mah da je Vlado.

Kad ono Matka, preplanula gazdarica sa velikim osmijehom na licu. U jednoj ruci nosila je nekoliko strukova lavande, u drugoj bokal njihova vina. Crnog. Matka je sva preplanula, imala je bakarnu boju od čela do prstiju na nogama. Na sebi je imala haljinicu koja se kopča naprijed. Dva dugmeta odozdo i jedno odozgo bila su otkopčana, Nije imala grudnjak na sebi, sise su joj se vidjele sve do bradavica. Preplanule, odavale su je da se sunčala u toplesu. Tko zna, a možda i bez gaćica. Matka je imala 67 godina, bila je vraški lijepa i zgodna i godine su joj samo davale šarm i štimung.

Vječito nasmijana i skakutava odavala je sliku i lik daleko mlađe žene. Kratko podšišana, lijepe i dobro zategnute kože, vidi se da je njegovana žena. Kao da nije bila Tončijeva saputnica, djelovala je dosta mlađe od njega.
-O vi uživate, baš mi djelujete kao omladinci, zadirkivala nas je , ponudivši Veri imeni poklone, cvijeće i vino.
-Baš nam je milo što ste nam došli gospođo Matka, družit ćemo se, osvježiti i popiti kaficu. Voljeli bismo i da je Tonči došao sa vama, rekoh joj.

-Ma pustite njega kraju, ja i Tonči smo dva svijeta različita, daleko smo tisućama milja jedno od drugog. Digli smo ruke jedno od drugog ima deset godina. On se odao vinu i rakiji, ja sam pored njega kao udovica, reče , uzdahnu pa se nasmija Matka. Ponudih je dobrom šljivovicom prepečenicom koju sam donio, prihvati, sve troje na iskap popismo po jednu čašicu Nasuh po još jednu. Ćaskali smo i smijali se, a onda se zgledasmo. U susjednoj sobi Kaća podvrisnu, jednom jako, pa još jednom, pa zacvili.

-Što se to zbiva kod njim, kroz blagi osmijeh nas upita Matka, a pogleda u mene.
-Ma Vlado je mlad i nemiran, malo-malo pa oni tako, rekoh.
-Šuti , nije ni tebi mane i ti ih pratiš u stopu, ne daš mi spavati, gnjaviš me po cijelu noć, reče Vera i namignu neprimijetno na mene.
-Opaaa, reče Matka. Znači i vi se veoma aktivni.
-Pa jesmo, nemamo šta kriti rekoh. Vlado je pojačavao ritam, a kad Kaću snađe prvi orgazam bio sam ubijeđen da je i Matka procurila dole. Ne reče ni jednog trena da joj je neprijatno, pozorno ih sluša sa nekakvim perverznim osmijehom na licu.

-Gospođo Matka, mi njih uvijek pratimo, morat ćete zažmiriti, evo i ja ću, rekoh pa prasnih u smijeh.
-Nije se tebi čuditi, reče Vera, kao da u toj šljivovici ima afričke šljive. Ustadoh da donesem još malo rakije, odade me dignut kurac u šorcu bez postave, koji je više ličio na obične bokserice.
-Pa vidim ja da ste vi Damire uspaljeni, ode Matka svojim poslom, da vam ne kvarim raspoloženje.
-Ma ne brinite Matka, mi se šalimo, a i ne smetate nam, jedino ako vama nije neprijatno.

-Naprotiv meni je jako prijatno sa vama, a ova dječurlija mi svojom drekom još popravljaju raspoloženje, reče starka.
-A tu smo, pomislih. Pa ako je tako, zašto se ne bismo malo poigrali. Da neće možda Tonči banuti.
-Ma kakav, stari vrag je zaspao, alkohol ga je nadjačao, reče Matka. Ustadoh, svukoh šorc, dignuti kurac trijumfalno zaklati ispred dvije lijepe zrele žene.
-Evo gospođo Matka, ovo je moja artiljerija. Sa ovim ja Veru usrećujem.
-E pa ima ona razloga da bude vesela, reče Matka.

Prinesoh kurac Veri, ona ga pomilova, poljubi i reče dobri moj.
-Skini tu majicu Vera, daj mi sise da se poigram. Vera se skide bez riječi, osta u gaćicama, jer joj je majica bila do pola guze. Protrljah joj glavićem bradavicu. Matka je netremice gledala, nije treptala.
-Bilo bi lijepo da i vi gospođo Matka skinete taj haljetak, da vidim da li ste jednako svud tako lijepe boje.
-Nnnne znam, neprijatno mi, zamuca Matka. Priđoh joj i otkopčah još dva dugmeta, prelijepe zrele sise se oslobodiše, uzeh prvo jednu pa drugu u ruku.

Matka je i dalje sjedila a ja stajao iznad nje. Prinesoh joj kurac i rekoh, ako želiš, Vera ti dopušta. Matka ju pogleda, Vera joj klimnu glavom. Matka me uhvati za jaja , poljubi glavić i obliza ga jezikom. Ubrzo mi pokaza da ima duboko grlo. Pušenje je trajalo podugo, izvadio sam ga da ne bi svršio, želio sam žestoko pojebati starku.
-Matka sad ću vas jebati, nema više čekanja, rekoh. Na te moje riječi Matka ustade, zbaci haljinicu sa sebe, svuče gaćice i reče, imam svud istu boju.

Kurac mi se dodatno utvrdi, poljubih je sočno, poigrah se sisama i rekoh da legne da joj malo ljubim prelijepu depiliranu pičku. Legla je na leđa i protljala obje sise. Jezikom sam joj potražio pičku, a obje ruke sam joj provukao ispod nogu. Bila je vlažna, prelijepo je mirisala, bio je to miris zrele žene. Dugo sam je istraživao jezikom po usminama i klitorisu, a palcem lijeve ruke sam ušao već u nju. Zaječala je. Vera je sjela pored nje i na moje veliko iznenađenje joj počela milovati prelijepe sise.

Bili smo trojka, nesuđena, nikad o tome nismo razmišljali. Nikad ovoliko dugo i sa ovolikom strašću i slašću nisam lizao i ljubio pičku, kao danas Matkinu. Godilo joj je , izvijala se, nismo nikud žurili i želio sam da joj pružim maksimalno zadovoljstvo. Pridigao sam se, Matka je maksimalno raširila noge, gledala me zajapurena u oči.
-Mogu li ga ja svojom rukom poštimati, upitala me? -Naravno gospodarice. Matka ga prtrlja nekoliko puta uzduž rascjepa, nanese na otvor i reče želim ga u sebi.

Ušao sam lagano, nježno, gledajući je u oči, a onda pojačavao tempo. Kao stara parna lokomotiva kad kreće sa stanice. Huktala je Matka, ja sam ga sve žešće nabijao, a ona mi odgovori, predobar ti je kurac Damire. Ispunio si me cijelu. Osjetim te duboko. Želio sam da je jebem dugo, raznovrsno, bez žurbe, da joj pokažem šta sve znam i mogu. I polazilo mi je za rukom. Dugo smo se jebali u osrednjem ritmu, a onda se vrata otvoriše, pojavi se Vlado. Vjerovatno je čuo da smo u zanosu. On i Kaća su se smirili ima četvrt ure.

Stao je kao ukopan, nasmijao se i rekao je o susjedi pa vi uživate vrhunski. Vera ga pozva, priđe joj. Ona ga zagrli, tutnu mu ruku u šorc i izvadi dugu šiljatu tanku kurčinu.
-Ne mogu ih gledati, hajmo i nas dvoje. Vlado uđe u Veru otpozadi, ona zajauka, ja dodadoh gas i Matka ispusti krik. Škripao je kauč pod nama, a i stolica preko koje se sagnula moja Vera.
-Kako da vas jebem da svršite najlakše, upitah Matku.
-Tako, kako jebeš. Ja ne svršavam tako lako. Treba da je u meni dobar kurac jako dugo.

A kad svršavam, onda je to potop i rapsodija, reče. Razumio sam je i pojačao ritam. Nabijao sam je sve žešće, nemilice sam se zakucavao u matoru jebačicu. Ljubili smo se, gnječio sam joj sise.
-Osjećam se fenomenalno, dobro si me razvalio i zagrijao, ubrzo bih mogla, reče Matka. A i ovaj mladi jebač me je dodatno uspalio. Matka se poče izdizati, pička joj poče dodatno kvasiti, kao da je blago ejakulirala, uštinu me za ramena, podiže glavu i zagrize me za desno rame.
-Evo, ja svršavam, a dugooo niosam, reče.

Trajalo je to njeno svršavanje, i Vlado i Vera su gledali njeno grčenje, A kad se poče smirivati rekoh Vladi, da se malo zamijenimo. Vlado izvuče kurac iz Moje Vere i zabi se žestoko u ženu stariju od sebe 40 godina. Matka zacvili i reče o kako je sladak mladi kurac. Mene je toliko napalila ta njihova scena da sam već cijedio jaja u Veri. Zabij ga Damire još koji put i ja ću, reče Vera. Odjekivali su ženski jauci i muško mumlanje u maloj drvenoj sobi. Znali smo da nas Kaća sluša i da se odmara.

Pogledah prema njenoj sobi, Vlado me je shvatio i reče izjebao sam je žestoko , odmara.
-Vladice moj slatki, svršit ću i stobom, jebi me samo malo žešće i brže, povika Matka. Bilo je prelijepo gledati mlado muško tijelo, svo u mišićima kako je svu snagu poslalo u kurac i zadovoljava matorku, koja nije jebana dugo, a kako reče godinama nije doživjela orgazam. Svršili su skupa. E sada su sve tri žene ovdje zadovoljene, nas dvojica možemo do kavane na pivo, rekoh.
-Može, odgovori Vlado.

-Nemojte puno piti, računajte da ćemo vas ja i Kaća čekati odmorne, reče moja Vera. Matka je ustala, uredila se, obukla haljinicu i krenula.
-Dečki, hvala vam, ako vam se svidjelo makar malo, možda i ponovimo. Tu smo, rekoh trijumfalno. Otišli smo potom na pivo i ostali skoro do fajronta. Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija