Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NAŠE PRVE ORGIJE

Sanja i ja u braku smo već 12 godina. Ona je plavuša srednjih i prelijepih sisa, vitkog tijela i savršene guze, a i ja sam poprilično zgodan muškarac visok, jak i nadasve dobro obdaren. Meni je 40, a Sanji 39 godina brak nam je super bez nekakvih laži ili prevara oduvijek smo bili iskreni jedno prema drugome i sve rješavali kroz razgovor. Oduvijek sam znao da je moja Sanja san svakog muškarca, kako smo uvijek bili iskreni jedno prema drugome tako mi je i rekla kako su je sve muške kolege iz njene firme salijetali ne bi li je pokušali odvući u krevet. Koliko mi je to malo i smetalo toliko me je i pomalo golicalo da vidim sanju na drugom kurcu jer je Sanja stvarno sexy i jebozovna žena.

Jedne večeri poslije još jednog dobrog sexa načeli smo temu o zamjeni partnera i kako bi se osjećali kada bi ona spavala sa drugim muškarcem, a ja sa drugom ženom. Nije mi znala reći kako bi se osjećala nego mi je samo rekla kako nećemo znati ako ne probamo, ali u tome moramo biti zajedno 100%. Nakon nekog vremena oboje smo se dogovorili i složili kako bi to probali pa ako nam se ne bude dopadalo i sviđalo lako možemo odustati, samo nismo znali kako, gdje i što napraviti zajedno smo počeli pretraživati po internetu swingerske klubove, ali u našem gradu kao i široj okolici nije bilo takvih mjesta. Onda smo otišli i na stranice za upoznavanje partnera te smo tamo pronašli broj nekog para koji organizira takve susrete i privatne zabave. Sanja i ja pretpostavili smo kako na toj zabavi sigurno nećemo biti jedini par. Nazvao sam broj koji je bio objavljen na njihovom profilu, javio mi se umiljati ženski glas razgovarali smo jedno kratko vrijeme gdje sam ju ispitivao zanimajući se za to, a ona mi je sve uredno odgovarala zatim sam najavio da ćemo Sanja i ja kao bračni par prisustvovati tom okupljanju.

Sanja i ja sa nestrpljenjem smo čekali da dođe taj dan kada ćemo otići na to okupljanje i tamo vidjeti što se tamo sve događa i kako to izgleda. Naravno i taj je dan konačno došao, sredili smo se maksimalno Sanja se sredila kao nikada do sada te sam je zadirkivao kako se za mene nikada tako nije sredila popili smo po jedno kratko piće kako bi bili što opušteniji i krenuli. Došli smo na adresu koju nam je dala osoba koju sam kontaktirao, bila je to nekakva vila koja se nalazila izvan grada. Prišao sam autom do velike kapije i pozvonio na parlafon gdje mi se javio onaj isti umiljati glas najavio sam nas i ubrzo se kapija počela otvarati. Parkirao sam auto, a na ulaznim vratima čekali su nas domaćini. Zgodan par naših godina, Sanja i Ivan drago nam je Boško i Petra i nama je drago, pošto vam je ovo prvi put niste obavezni ništa činiti što ne želite rekla je Petra te nas pozvala da uđemo.

Kada samo ušli u veliku prostoriju gdje se nalazio veliki šank, nekoliko separea, šipka za striptiz i jedan poveći krevet koji se nalazio na sred prostorije. U prostoriji je bilo poprilično ljudi , osim nas i domaćina bila su još 4 para te 4 sama muškarca koji su pretpostavio sam došli preko domaćina koji su organizatori ovog okupljanja. Svirala je lagana muzika, piće je bilo besplatno, svi su bili veseli i nasmijanih lica, pogledavali smo na sat već je prošlo više od sata koliko smo bili tamo, ali ništa se još nije počelo dešavati. Sanja i ja sjedili smo sa jednim bračnim parom kojeg smo upoznali i sa kojim smo naj više vremena provodili. On se zvao Davor koji je imao godina kao i ja, a ona se zvala Maja koja je imala 35, zajedno su u braku su 5 godina i kako im je ovakvo okupljanje prvo iskustvo kao i nama, bili su oboje jako simpatični i dragi ljudi.

Kako je vrijeme prolazilo igra je polako počela da kreće. Osvrnuo sam pogled po prostoriji i ugledao kako dvojica muškaraca ližu sise jednoj ženi, a treći joj liže pičku. Zatim se ona polako spustila i izvadila svoj trojici njihove već nadigle kurčine i počela da ih naizmjence puši i drka. Od te scene kurac mi se istog trenutka digao i odmah sam navalio na Sanju počevši da je ljubim i hvatam svuda po tijelu. Ostala je malo zateknuta kako sam nasrnuo na nju, ali nije se odupirala već je prihvatila igru i počela mene da hvata za kurac. Davor i Maja do nas su također počeli da se hvataju, njene sise su bile u njegovim ustima. Sanja je uhvatila kurac i lagano ga izbacila kroz šlic i počela da ga mi ga drka, gledajući u Davora i Maju.
Sanja je bila poprilično napaljena, pička joj je bila toliko jako ovlažen tako da sam bez problema gurnuo svoja dva prsta u njenu pičku te je počeo jebati njima.

Ubrzo se Sanja sagnula i počela da mi ga žestoko puši. Davor i ja smo sjedili a naše napaljene žene su nam pušile kurčeve, naravno u početku svaka svom partneru. Zatim je Maja je uhvatila Davorov kurac i prinijela ga Sanji rekavši joj izvoli ga, nadam se da će ti se sviđati njegov kurac, jedino ako tvoj muž nema ništa protiv. Sanja me pogledala kao da me traži dopuštenje na šta sam samo klimnuo glavom i rekao naravno da nemam ništa protiv pa radi toga smo i došli na ovo duženje dodao sam, Sanja se tako okrenula strpala Davorov kurac u svoja usta na moje oči.

Njih dvije su mu pušile kurac, a ja sam sjedio pored i sve to gledao lagano drkajući kurac. Tada sam rekao Sanji neka se lijepo zabavi sa našim novim prijateljima, a da ja ću da idem tražiti nešto gdje ću da gurnem malo svoj kurac. Sanja se samo osmjehnula i nastavila da ga puši Davoru zajedno sa Majom dok su im se njihovi jezici ispreplitali na vrhu glavića i dok su mu ga pušile, ta scena me je toliko napalila dovodeći me do ludila, ali uspio sam se nekako suzdržati da ne svršim, a još ga nisam gurnuo u nijednu pičku. Jebačina je već uvelike počela, zauzeti su bili svi ja sam prišao djevojci koja je pušila kurac nekom dečku te sam ih pitao smijem li se pridružiti, djevojka je rekla da mogu i sada je držala dva kurca moj i od tog dečka koje je naizmjence gutala i pušila.

Pušila ga je zaista dobro, doznao sam da ga je pušila meni i svome mužu. Bacio sam pogled na moju dragu Sanju i vidio sam kako je uvelike zajahala Davora i žestoko se nabijala na njegov kurac dok joj je Maja lizala šupak. Sanja je uživala dok se nabijala na tuđi kurac znajući da sam i ja tu negdje i sigurno to gledam. Ubrzo sam i ja počeo da jebem curu to jest ženu koja mi je pušila kurac, bio sam toliko napaljen kad sam gledao Sanju na tuđem kurcu da sam počeo da je jebem tu ženu kao lud nabijajući joj ga takvom silinom. Kada sam ponovno pogledao prema Sanji vidio sam kako joj ispred glave stoje još tri kurca koje i je naizmjence pušila i drkala dok se i dalje nabijala na Davorov kurac. Malo dalje od njih Maja je pušila kurac nekom liku dok su je dvojica jebala u pičku i šupak. Zatim je jedan lik kojem je Sanja pušila spustio se na koljena i jezikom joj polizao šupak, a potom je i gurnuo svoj kurac.

Kakav to samo bio prizor, ne jedan već četiri kurca u mojoj drago, jedan u ustima, jedan u pički i šupku te jedan u ruci. Razvaljivali su Sanju od kuraca. Svo to vrijeme dok su se sva četvorica redala na Sanji ni slutio nisam kako me to neizmjerno počelo ložiti kao i vjerujem nju jer ni je nisam ostao dužan ženama tih likova koji su jebali Sanju. S vremena na vrijeme pogledi su nam se susretali i u tim našim pogledima vidjelo se da oboje uživamo. Zatim su sva četvorica stala iznad Sanje i drkajući svoje kurčeve počeli svršavati svuda po njoj. Ni ja nisam mogao više da izdržati i počeo sam svršavati u jednoj od žena koju sam jebao u šupak.
Nakon nekoliko sati tih naših orgija uspio sam da konačno i ja pojebem svoju Sanju koju sam sada još više volio i cijenio. Nakon toga Sanja i ja samo smo pojačali našu vezu i brak te se još bolje upoznali sa našim domaćinima i dogovorili se za sljedeći susret.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija