Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak avanture sa profesoricom!

Nisam ni mogao slutiti da će mi se ovo desiti ovoga ljeta sa mojom omiljenom profesoricom Tanjom. Iako je izgledala jako lijepo, dotjerano i seksi ispod svog tog lika živjela je jedna jako perzverzna gospođa koja je volila da troši jako mlade momke. U ovom slučaju mene mladog dečka od osamnaest godina koji je bio jako obdaren za svoje godine. Voljela je da uživa u mom kurcu. Već duže vrijeme sam je redovno tucao. Najviše puta bi je tucao kod nje u stanu. Nekoliko puta čak dok su tu bila i njena mala djeca, koja su se igrala u dnevnoj sobi, dok bi ona mene odvukla u wc, zaključala i tražila da je jebem.

Naročito bi me to palilo što tada nebi smela da stenje tako glasno kao prije pa bi tada umjesto toga grizla svoju donju usnu tražeći da je jebem još jače i snažnije. Moram priznati da sam uživao jako dok sam je tucao. Ali izgleda da joj to nije bilo dovoljno. Bila je jako perverzana, i kao da joj je seks sa mnom probudio neku novu osobu iznutra. Tokom časova je jednom ušao dežuran učenik i rekao da se moram hitno javiti profesorici Tanji u zbornici. Otišao sam pokucao na vrata. Unutra nije bilo nikoga. Začuo sam njen glas iz wc kako je upitala ko je.

Kada sam joj rekao da sam ja rekla mi je da dođem do nje. Čim sam ušao unutra, zaključala je vrata i počela da me skida. Bio me je jako strah da nas neko ne uhvati ali u isto vrijeme bio sam jako napaljen. Rekla mi je da ne može više da čeka da je jako napaljena i da joj treba moj mladi kurac u njenoj vreloj pici. Nije gubila vrijeme, već se odmah spustila na koljena i počela da mi ga puši. Pušila ga je tako strasno kao da joj je to poslednji put u životu. Nekoliko puta sam osjetio i njene zube oko mog glavića i malo me je to zaboljelo.

I ja sam se sada već bio napalio. Uhvatio sam je za ruku i okrenuo prema wc šolji za koju se držala rukama. Podigao sam joj suknju iznad kukova i jednim potezom skinuo gaćice do koljena a onda jednim potezom joj zabio kurac u njenu već vlažnu picu. Počeo sam da je jebem najjače što mogu. Stenjala je kao da je koljem. Da bi je umorio stavio sam joj ruku u usta a ona mi je zubima grizla prste. Iako me je boljelo u isti mah me je i palilo. Nastavio sam je jebati žestoko govoreći da ću joj sad razvaliti picu da neće moći da hoda.

Uspio sam da drugom rukom izvučem njene velike sise iz košulje i brusa. Uhvatio sam je za bradavice i počeo ih uvrtati. Nije joj dugo trebalo da se ukrute i postanu jako tvrde. Tada sam je još jače štipao za njih dok sam je tucao. Tražila je od mene da sad ja sednem na wc šolju a ona me opkoračila i počela se nabijati na moju mladu kitu. Jahala je na mom kurcu kao na rodeu. Skakala je po njemu tako da su moja jaja udarala od njenu pičku. Dok se nabijala njene sise su se tresle gore dolje.

Stavljao sam ih u usta i tako snažno cuclio kao mala beba da me je molila da usporim bojeći se da joj ne protekne mlijeko. Nisam se obzirao na njene riječi uopšte a ona je nastavila da se nabija na moju batinu. Svršila je uz veliki uzdah. Nije ni meni mnogo trebalo vremena da svršim. Iako sam želio da svršim joj u usta pošto je to jako voljela, ovaj put je nastavila da se nabija na moj kurac sve dok nisam joj unutrašnjost pice napunio toplom spermom.

Ostala je na meni još minu dva a potom ga izvadila. Za njim je počela da curi moja sprema koju je obrisala vlažnom maramicom. Oblizala mi je kurac rekavši da je vrijeme da se vratim na čas. Bilo je jako uzbudljivo. Taman što smo se sredili i ja krenuo natrag iz zbornice zvonilo je za kraj časa. Nastavio sam da se druzim sa profesoricom sve do kraja moje srednje škole. Nakon toga smo se videli i tucali nekoliko puta.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 6383

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija