Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak druženja s FKK plaze

Maja se polako počela skidati gledajući moj kurac. Vidim da je malo obrastao što je dobro meni ne smeta a kasnije ćemo ga obrijati i tako Ivane trebaš i mene obrijati
Pri čemu je skinula gačice otkrivajući svoju picu sq kovrđavim dlačicama. Nadam se da Ti dlačice neće smetati. Ivane ajmo otvoriti sezonu te krenula u šumicu Ivan je krenuo za njom kurac mu je bio potpuno ukručen. Polako sam se ustao te stao na početku ulaska u šumicu odakle se vidio stol. Ivan je brzim pokretima jebavao Maju nakon nekog vremena stao je sa ppkretima ali po trzajima guze znao sam da svršava. Nakon što ga je izvadio krenio je prema meni i rekao Maja želi i Tvoj kurac.
Dok sam hodao prema njoj gledao sam njenu kovrčavu šumicu. Odavno nisam lizao picu obraslu sa dlakama. Polako sam se spustio na koljena i jezikom krenio lizati njene velike usmine pri čemu sam najprije jezikom prošao od vrha do dna onda sam vrhom jezika kružio po klitorisu da bi se kasnije vratio kupiti njen prekrasan nektar pomješan sa Ivanovom spermom.

Polako sam jezikom se spustio niz međicu do njenog anusa oko kojeg sam polako kružio jezikom da bi se onda polako vratio jezikom lizati njenu picu. Hlapljvo kupeći najslađi sok polako sam se jezikom krenio prema gore pri čemu sam uživao u okusu njenih picinih dlaka. Lagano sam jezikom krenio preko stomka do njenih prekrasnih grudi. Vrhom jezika kružio sam najprije po jednoj pa po drugoj bradavici pri čemu mi je kurac sam pronašao put u picu. Polako sam krenuo sa pokretima najprije polako a onda sve brže i brže. Uskoro sam svršio duboko u njenoj pici polako sam ga izvadio. Maja se spustila te uzela kurac u ruke te jezikom kružila po glaviću. Uskoro smo krenuli prema rijeci u kojoj nam se pridružio Ivan. Uskoro na plažu došli su ostali kupaći. Ivan i Maja su me upoznavali sa drugim kupaćima.

Lagano smo svi ugodno pričali polako je došlo vrijeme da odem na ručak. Polako sam se obukao i krenio sa plaže nakon nekog vremena vidio sam da iza mene ide Maja. Zaustavio sam se pričekavši je nisam se iznenadio kad me je pozvala na ručak kod sebe. Polako smo došli do njenog stana Maja se skinula ostajući samo u donjem rublju te rekla da skinem se i ja. Dok je servirala jelo promatrao sam njeno tijelo koje je bilo savršeno Dok smo jeli gledao sam njen grudnjak kojeg je uskoro skinula otkrivajući mi pogled na svoje grudi na kojima su se isticale velike bradavice. Ispod stola je pružila nogu i prstima milovala jaja Polako sam skinio gačice tako da su njeni nožni prsti milovali jaja Kurac mi se potpuno ukrutio a ja sam ustao te došao do nje. Uzela je kurac u ruke poljubila glavić te rekla idemo u sobu na desert Soba je bila velika sa velikim francuskim krevetom nasuprot kojeg je bio veliki televizor s jedne strane veliko ogledalo.

Upalivši televizor na njemu se pokazala slika kreveta. Maja me povela na krevet polako smo se namjestili u 69 Njen jezik je klizio po mom kurcu spuštajući se do jaja pri čemu je usnama obuhvatila jedno pa drugo jaje da bi lizala područje međice polako se spuštajući prema guzi Uskoro sam osjetio vrh jezika kako kruži po anusu Ja sam jezikom kružio po njenom klitiću. Uskoro sam osjetio vrh njezinog jezika na sredini anusa a onda je usnama obuhvatila glavić i vrhom jezika kružila po rupici. Rukom mi je milovala guzove polako je kažiprstom prelazila između guzova uskoro sam osjetio kako prstom kruži po anusu Uskoro sam osjetio kako njen prst lagano ulazi u moju guzu. Istovremeno je jezikom obrađivala glavić a ja sam hlapljivo lizao njenu picu. Maja mi je kažiprstom ševila guzu.

Uskoro sam osjetio kako mi se bliži vrhunac a onda je topli mlaz sperme ispunio njena usta Uskoro su se naše usne spojile u strastveni poljubac pri čemu sam dobio veliku količinu sperme u usta Neko vrijeme smo se igrali sa spermom a onda je svaki svoj sadržaj progutao. Još neko vrijeme smo se ljubili a onda smo se izvalili jedno kraj drugog Nisam se iznenadio kad sam čuo otvaranje vrata i kada se na vratima sobe stvorio Ivan. Dok se skida rekao je vidim da ste se zabavljali bez mene nadam se da nemate ništa protiv da vam se priključim

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija