Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak druženja s FKK plaže 2

Maja je rekla znaš da meni nikad nije dosta ali dok ja napravim večeru znam da ćete se vi zabaviti Ivan me je pogledao a ja sam se približio lagano su nam se usne spojile jezikom je najprije prelazio preko mojih usana a onda su nam se jezici spojili. Rukama smo milovali jedno drugo spolovila su nam se dodirivala Ivan se polako okrenio leđima ljubio sam ga po vratu dok sam rukama klizio po njegovim prsima spuštajući se sve do njegovog kurca i jaja Polako sam mu drkao kurac te polako poljupcima krenio niz leđa Ivan se polako spustio na krevet pri čemu se naslonio na jastuk i kleknuo na koljena pri čemu ih je raširio tako da su mu kurac i jaja visila rukom je obuhvatio guzove pri čemu ih je raširio. Usnama sam najprije izljubio jednu pa drugu stranu guze a onda sam jezikom lagano klizio od dna leđa sredinom guzova preko međice jaja a onda sam glavić strpao u usta.

Netko vrijeme sam jezikom kružio po glaviću da bi se polako vratio na guzu Jezikom sam kružio po anusu a onda sam vrhom jezika dodirnio sredinu anusa. Polako sam vrhom jezika ušao u njegovu guzu te neko vrijeme sam se igrao na taj način. Polako sam se ustao pri čemu sam našao bolji položaj.
Lagano sam vrhom kurca prolazio između guzova. Uskoro sam vrh glavića namjestio na sredinu anusa i polako pojačao pritisak pri čemu sam lagano ulazio u njegovu guzu. Pri čemu sam uživao svakim centimetrom jer nakon dužeg vremena kurac mi ulazi u mušku guzu. Ivan mi je prepustio inicijativu uskoro sam čitavom dužinom bio unutra isto tako polako sam ga vadio da bi ga ponovno vratio isto polako sve dok unutra nisam ušao bez otpora. Čim sam počeo ubrzavati ritam Ivan je uskladio pokrete sa menom.

Poseban je osjećaj kad ti jaja udare u druga jaja. Maja se pojavila na vratima sobe i rekla još malo pa je servirano. Ja sam u tom trenutku osjetio kako mi se bliži vrhunac uskoro sam osjetio kako mi jaja pulsiraju. Nabio sam se do kraja pri čemu je sperma potekla iz glavića. Uskoro sam osjetio kako njegova guza pulsira pokušavajući izbaciti kurac. U trenutku kad sam ga izvadio Ivanu je zazvonio mobitel Po tijeku razgovora nije nam trebao reći morao je otići na brzinu se obukao Nakon što sam oprao ruke i kurac sjeo sam za stol te sam vidio da imam dobar pogled na krevet. Nakon večere legli smo na krevet Maja je upalila porno kanal nisam sam se iznenadio kad je imala svoje korisničko ime. Lagano je vrtijela kategorije pri čemu smo svaku komentirali. Ovo pogledam samo da pronađem ideju ovo mi je draže odabere livesex te se ponovno logira.

Ovo je pravi sex bez šminke režisera i ovdje su kategorije pristup je jedino moguć uz upaljenu kameru. Nadam se da nečeš imati ništa protiv da te obradim na internetu Stisnila je dugme na daljinskom na ekranu smo se pojavili lagano mi je spustila ruke na kurac te lagano je krenula sa drkanjem a onda ga je polako uzela u usta te krenula sa pušenjem Prstima sam prolazio kroz kosu a onda je Maja okrenuvši mi leđa raširila noge tako da sam na ekranu mogao vidjeti njenu obraslu picu. Rukom je namistila glavić na ulaz u svoju picu Polako je počela sa jahanjem a ja sam je uhvatio rukama za sise i lagano ih mijesio Maja je polako ubrzavala sa jahanjem a onda je polako ustala sa kurca polako smo se namjestili u pozu šezdesetdevet Uskoro sam osjetio kako mi se bliži vrhunac Maja je osjetila da ću svršiti Mlaz sperme usmjerila je po licu i grudima Lagano sam jezikom kupio spermu s njenog lica i grudi.

Još neko vrijeme gledali smo par parova kako se jebu.
Polako su me probudili razgovori čuo sam kako me komentiraju pa stvarno je obdaren

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija