Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak druženja s FKK plaže 3

Lijeno sam se protegao na krevetu tek tada sam postao svjestan gdje se nalazim a svako jutro se budim sa ukrućenim kurcem. Polako sam se ustao iz sobe sam izišao gol Maja je u kućnom ogrtaču pila kavu s nepoznatom ženom. Prišao sam joj strasno je poljubio Možeš mi spremiti doručak pržena jaja i kobasicu pri čemu sam rukom mješao jaja dok se tuširam Ovo je Ana susjeda s kata. Znaš njen muž često izbiva a i stariji je od nje rekla je upoznavajući me Pružio sam ruku s kojom sam malo prije dodirivao jaja. Primjetio sam odmah da ne nosi grudnjak lagano sam prošao kraj nje Ostavio sam otvorena vrata i ušao pod tuš nije prošlo dugo u wc je ušla Ana Čuo sam kako spušta dasku i na ogledalu sam vidio kako podiže haljinu sjeda na wc i onda sam čuo zvuk uriniranja. Polako se ustala spustila haljinu Polako sam završavao sa tuširanjem kad sam čuo da me doručak čeka.

Izašavši iz wc u kuhinji nisam vidio nikoga na stolu mi je bio serviran doručak Dok sam doručkovao gledao sam kako se Ana i Maja ljube na krevetu. Majine ruke klizile su po Aninom tijelu polako joj je skinula majicu Njene grudi pokazale su se u punoj raskoši velike bradavice Maja je nastavila kliziti rukama polako je povukla haljinu sa nje Ana je ostala u gaćicama koje su bile mokre te se kroz njih nadzirale crne dlačice Maja je uvukla ruku u njih i lagano milovala picu. Da bi izvukla ruku iz njih polako ih joj skinula da bi polako naizmjenično povlačila ih po tijelu stomku grudima da bi ih smjestila između njihovih usana Lagano su se nastavili ljubit preko njih Polako sam ustao sa stola kurac dok sam hodao stajao je poput koplja. Maja mi je bacila Anine gačice primakao sam ih licu uživajući u njihovom mirisu da bi sa njima prešao preko kurca i jaja Došavši do njih najprije smo se svi troje strasno poljubili a onda sam legao na leđa Ana mi je sa pičkom sijela na lice a Maja mi je lizala jaja.

Uživao sam u mirisu i okusu Anine pice. Ana i Maja su naizmjenično pušile kurac. Ana je željela kurac u pici te se sama nabila na njega Maja mi je sa picom sijela na lice a njih dvoje su se strasno ljubile Neko vrijeme smo se tako ševili a onda su legle na krevet raširile noge a ja sam ih naizmjenično ševio. Osjetio sam kako mi se bliži vrhunac izvadio sam kurac a njih dvije su se namjestile tako da sam mogao svršiti po njihovim licima Nakon što sam svršio svo troje smo se neko vrijeme ljubili Maja je pitala Anu kako će provesti dan. Preduhitrio sam je u odgovoru šta je pitaš idemo kod mene u vikendicu tek je subota a ponedjeljak se ne radi. Ana je otišla doma po novu haljinu Maja i ja smo se na brzinu obukli Dok smo se vozili rekao sam im da je moja vikendica osamljena u uvali uspio sam kopletnu uvalu proglasiti FKK zonom uredno sam označio područja za obitelji i područja gdje je zabranjeno za maloljetnike Od moje vikendice vodi put do najljepšeg dijela uvale.

Uredio sam parkiralište koji je duboko u FKK zoni tako da već od auta na plažu se ide gol. Došavši do vikendice obradovalo me je da su na parkiralištu bila desetak automobila iako je bio kraj petog mjeseca znao sam iz ranijeg iskustva ali sam prepoznao par registracija da osim golih tijela biti će i dosta akcije Skinili smo se i uputili se obić uvalu Nisam se nimalo iznenadio kad sam na pločama ispod moje vikendice ugledao par grupica kako osim sunca su se prepustili uživanju. Prolazeći kraj njih neke sam pozdravio jer su redoviti gosti uvale. Maji i Ani sam rekao ovdje su trenutno svi bi swingeri samo se opustite i upoznaj te se večeras organiziram zabavu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija