Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak iznenađenje prijateljice

Bilo je to 30.12 dan prije dočeka ivana me nazvala i rekla da smo večeras kod nje jer joj roditelji po običaju idu 7 dana na putovanje. Znao sam da ćemo se opet strastveno jebati ko i svaki put. Navečer kad sam stigao kod nje i kada sam ušao u kuću primjetio sam našu zajedničku prijateljicu barbaru u dnevnom boravku. Pomislio sam ništa od jebačine.

Sjeli smo svi u dnevni boravak i ivana mi je rekla da mi mora nešto priznati. Rekla je da se izlajala barbari za neše avanture. Pobijesnio sam na trenutak. Ivana je još nadodala da ima jedno ali. Pitao sam koje. Na to se nadovezala barbara. Neću nikome reci ako i mene tj. nas dvije zadovoljiš istovremeno. U to vrijeme ivana se digla iz fotelje i dodala pričekaj nas ovdje pripremile smo ti malo iznenađenje da mi oprostiš. Sjedio sam tako 15-tak minuta i začuo kako se u štiklicama spuštaju niz stube. Ulaze u boravak i šokiraju me. Obadvije obučene u sexy francuske sobarice. Kurac mi se u sekundi digao. Barbara je to odma primjetila i dodala sa smiješkom nisam znala da to ide tako brzo kod tebe. Na to je ivana dodala brz je on ali zato može više puta za redom.

Tako približavajući mi se dok su razgovarale ivana je došla do mene jela pokraj mene na naslon za ruke i počela me ljubit. Dok je barbara za to vrijeme kleknula ispred mene otkopčala mi hlace i izvadila kurac iz njih i pocela luđački da ga puši. Dok se barbara zabavljala pušeči moj kurac ivana mi je šapnula na uho oprosti što sam joj rekla ali znam da se nečes ljutiti zato što sam ti ovo priredila. Odgovorio sam joj da se ne ljutim da nemožemo sve ovo viječno tajiti. U jednom trenutku su obje ustale i uhvatile me svaka za jednu ruku i povele u spavaću sobu. Kad smo stigli svukle su me do kraja i bacile na krevet. Barbara mi je samo rekla sad se smjesti i uživaj. Obje su stajale ispred mene okrenute mi leđima i počele su zavodnički skidati svoje tangice usput naguzeči se. Nakon toga krenule su prema meni sada je ivana počela s pušenjem kurca, a barbara me obkoracila preko glave tako da mi se nezina pičkica naša ispred moje face. Lizao sam joj pičkicu tako par minuta i od jednom sam osjetio kako mi svojim koljenima i bedrima stiče glavu i samo se trznula 2-3 puta i svršila meni u usta. Nastavio sam dalje lizati njenu pičkicu i osjedio da cu od ivaninog pušenja i ja brzo svršiti. I da brzo sam ja ivani napunio usta svojom spremom. Na to je dodala barbara sad mi daj njegovu spremu. Kad je on osjetio moje sokove oču i ja njegovu spermu. I tako su se počele strasno ljubiti i prebacivati si moju spremu po ustima. Nastavile su dalje da se ljube ali oko mog kurca koji se ubrzo vračao u kruto stanje. Ovog puta sam ja preuzeo igru i obje ih postavio u doggy stile. Prvo sam počeo jebati barbaru. Bila je jako uska i gotovo je vrištala kad sam ulazio u nju. Brzo se raširila tako da sam več nakon par minuta počeo da ju nabijam kao lud i do jaja. Stenjala je i jedva dolazila do daha. Nakon 10 minuta nabijanja barbare na moj kurac prebacio sam se na ivanu. Ona je bila malo manje uska tako da sam bez problema odma gurnu kurac do kraja. Također je stenjala kao luda. Kad sam se vratio u barbaru bio sam pri kraju. Osjetio sam da cu svršit. Ivana je to primjetila i rekla slobodno joj napuniš pičkicu kako je i meni puniš vraže mali. Uskoro sam počeo obilno svršavati u barbarinu pičkicu.

Toliko je bilo spreme da nije sve stalo u nju te se sperma pocela cijediti van iz pičkice. Izvadio sam kurac van, ivana ga je uzela u usta i iscijedila ga do kraja. Nakon toga ivana se prebacila na barbarinu pičkicu te je iz barbarine pičkice isisala svu moju spermu te ju je premjela barbari u usto opet ljubeči se. Stvarno divan prizor kada se dvije presexy cure ljube i prebacuju moju spermu. Nakon toga barbara se otusirala kod ivane obuka i otisla kuci. A ivana i ja smo nastavili s jos jednom rundom. Ovog puta je ivanina želja bila da bude sex dugačak. Tako je bilo. Sex je trajao dva i pol sata. Izmjenili smo sve moguće poze i pozice. Nakon toga rekao sam joj da ću joj oprostiti pod jednim uvijetom. Ona je pitala kojim. Rekao sam joj da je uvijet da uz nju i barbaru nađe još jednu curu da napravimo veliki grupnjak. Eto još uvijek čekam taj trenutak, al sve mi se cini da ce brzo doći.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija