Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak ludog seksa na moru sa gospođom iz Beča!

Nakon našeg prvog seksa sa gospođom iz Beča nastavili smo se viđati skoro svaki dan. Jebali smo se bukvalno gdje smo god stigli. Nekada bi to bilo kod nje u sobi a nekada kod mene. Već sada njena pička se bila jako lijepo navikla na moj veliki kurac. Sada je ulazio u nju mnogo lakše. Voljela je jako da se jebe sa mnom. Uživala je na njemu dok bi se nabijala.

Stalno mi je govorila kako imam ogroman kurac dok bi se jebavali a to je mene jako palilo. Znala je često da mijenja poze tokom seksa. Sada m od je rekla da želi da ona bude dolje a ja gore. Nabacio sam njene noge preko mojih ramena da bi imao bolji prilaz dlakavoj pičci. Zabio sam joj kurac u jednom potezu jako čini mi se da je do materice ušao. Zajaukala je od bolova. Nastavio sam je jebati jakim tempom dok se njeno tijelo uvijalo pod naletima mog kurca. Vidio sam jako da je boli po grimasama njenog lica koje je pravila dok je moj kurac bušio njenu pičku.

Jebao sam je jedno dobrih deset minuta u toj pozi. Poslije sam prešao da je jebem zguza. Uhvatio sam rukama njene kukove i počeo je navlačiti na moj kruti kurac. Bila je jako vlažna skoro pred svršavanje. Osjetio sam da će svršiti pa sam ubrzao tempo da joj pružim to zadovoljstvo. Dok se jebala i nabijala na moj kurac ja sam rukama mijesio njene velike sise. Zbog toga je još brže svešila. Izvadio sam kurac napolje a zatim je iz nje poteklo svuda okolo.

Stavio sam joj kurac sada ponovo u usta i rekao joj da ga puši. Poslušala me je pušila ga je jako dobro. Lizala ga je kao sladoled a onda prešla na jaja. Uvlačila je jedno pa drugo jaje usisavala ih je kao vakumom. Obožavala je jako moj veliki kurac jer je to stalno spominjala tokom naše jebačine. Govorila mi je kako je jak i sretna što je mene i moj kurac upoznala kao joj ovo jako dugo hvali u životu. Da može da je dovede do svršavanja jer se ovako lijepo nije dugo osećala.

Dok mi je lizala jaja zadovoljno je vrtjela guzom a ja sam u tom trenutku jednim prstom masirao otvor njene guze. Palilo me je jako da je jebem u guzu. Pitao sam je ali je to odmah odbila jer je rekla da se nikada nije jebala u guzu i da je jako veliki. Molio sam je i bio jako uporan da bi na kraju popustila i meni dopustila da je jebem u guzu. Stavila je kremu na otvor njene guze a zatim prstima ga širila. Zato vrijeme ja sam kremom dobro namaza moj kurac. Naguzila mi se i rukama razmakla njene velike guzove.

Počeo sam da ga guram ali je išlo jako malo. Poslije par pokušaja uvidio sam da joj guza popušta pa sam ga gurnuo jače što je kod nje izazvalo jauk. Bolelo je jako ali ja sam nastavio je jebati. U početku sam je jebao sporije da bi kasnije ubrzo ritam. Iz njenih očiju su tekle suze od bola ali ujedno je i uživala i nije htjela da stanem. Nastavio sam je jebati sve dok se iz mojih jaja nije pokrenula lavina sperme. Počeo sam joj puniti razvaljenu guzu. Ostao sam u njoj jošte par minuta a zatim ga izvadio iz nje.

Kada je kurac izašao za njim je počela izlaziti i sprema. Ostali smo da ležimo desetak minuta a zatim smo oboje otišli pod tuš zajedno gdje mi ga je još jednom dobro popušila. Kurac mi se odmah vratio u prvobitno stanje i bio je spreman za novu jebačinu. Okrenuo sam je prema zidu uhvatio za guzu i gurnuo ga svom snagom u picu da sam je podigao sa poda. Jebao sam je takvom brzinom kao da mi je poslednje u životu. Nije mogla da dođe do daha. Njene sisetine su skakale na sve strane. Samo je tražila da ne prestajem da je jebem kao pravu kurvu jer u duši je takva i bila. Jebao sam sve dok ponovo nisam počeo svršavati ali ovaj put sam napunio njenu dlakakvu pičku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija