Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak priče sa Ankom!

U prethodnoj priči sam vam pisao kako sam upoznao Anku, ženu od pedesetak godina željnu dobre jebačine sa mladićem poput mene. Anku sam upoznao preko interneta za dopisivanje sa starijim ženama. Bila je poprilično zagorjela. Imala je jako velike sise kao i guzu. Imala je naravno i koje kilo viška ali to kod nje je mene tako jako palilo. Što bi se reklo bila je prava milf">milfara željna dobrog kurca i dobre jebačine, naročito zbog toga što se nije dugo jebala već dvije godine. Nakon dugog dopisivanja sa njom predložila mi je da se vidimo i uživo i isprobamo sve ono što smo do tada pisali jedno drugome.

Pristao sam da se vidim sa njom. Odlučila je da će to biti ovaj vikend. Pristao sam. Jedva sam čekao da prođu dva dana do subote kada sam konačno trebao da ispunim moju želju i pojebem Anku. Napisao sam joj moju adresu gdje stanuje. Rekla mi je da će me pokupiti oko sedam sati uveče i da idemo u jedan motel gde je ona rezervisala sobu. Taj dan bio sam jako nervozan i napet u isčekivanju. Sat je otkucao sedam sati i stigla mi je poruka da krenem da me čeka. Nedaleko od zgrade čekala me je ispred kola.

Na sebi je imala uske hlače crne a gore bijelu usku košulju koja je isticala njene velike sise. Bile je prava bomba. Pozdravili smo se, ušli smo u auto i zaputili se u motel. Na putu ona je bila jako baplje ja, nije skidala ruku sa mog kurca koga je drkala preko trenerke. Nije mogla da se obuzda. Moram priznati da me je to jako palilo. Moj kurac je porastao do maksimuma. Došli smo uskoro do motela. Čim smo ušli u sobu počela je da me ljubi i skida. Nije htjela da gubi niti jedan trenutak.

Ubrzo sam ostao bez odjeće sa dignutim kurcem kao jarbol. Tada je ona počela ispred mene da se skida dok sam ja polako drkao. Skinula je sve sa sebe. Ispred mene se ukazala njena gola figura. Gole orgomne sise, dlakava pička, bio je to pravi melem za oči. Uzela je svoj brus i gaćice u ruku i rekla mi da sednem u fotelju. Spustila se između mojih nogu a potom stavila svoj brus i gaćice na kurac i počela mi drkati. Zaklopio sam oči i uživao. Poneki put bi se odgurnuo iz stolice. Divila se mojoj tvrdoj kurčini.

Nije mogla mnogo da izdrži pa je počela da mi ga puši kao nikad. Sisala mi ga je od glavića do korjena. Nabijala se svojim ustima na njega. Htjela je da ga proguta cijelog. Ja sam bio jako napaljen pa sam je uzeo za kosu i nabijao još jače na kurac. Kao da je to još više napalilo pa je počela još žešće da se nabija. Nisam mogao da izdržim. Počeo sam da punim njena pohotna usta mojom spermom. Nije se pomakla. Progutala je sve do poslednje kapi a potom počela iznova da ga sisa. Nije joj trebalo mnogo da ga digne.

Nedugo zatim je legla na krevet a ja sam krenuo da joj lizem sise i grickam bradavice. Dok sam to radio rukom sam se spuštao do njene dlakave pičke. Ubacio sam jedan prst unutra. Bila je jako vlažna i spremna za kurac. Rukama mi je mrsila kosu uz ogromne uzdahe zadovoljstva. Polako sa sisa sam prešao na pičku. Počeo sam da joj ližem pičku kao lizalicu. Uzela me je rukama za kosu i doslovno mi nabijala pičku na licu. Stenjala je dahtala sve dok nije joj došao orzaman uz jak krik. Tada sam se podigao i zabio joj kurac i vlažnu pičku.

Počeo sam je jebati žestoko. Bila je jako uska. Molila me je malo da usporim ali nisam mario. Jebao sam je kao da mi je to poslednja jebačina u životu. Moj kurac je prodirao sve dublje u njenu pičku. Govorila mi je kako je razvaljujem kako jebem kao konj. Takve riječi su me jako palile. Okrenuo sam je na sve četiri, uhvatio rukama za guzove i počeo jebati sada otpozadi. Jebao sam kao divljak. Vrištala je pod mojim naletima kurca. Svršavala je kao luda. Molila je da stanem malo napravimo pauzu ali ja sam bio neumoran i željan pičke.

Nisam mario za njene molbe. Nedugo poslije toga sam legao a ona preko mene. Nabila se na moj kurac i počela da ga jaše. Dok se nabijala njene sise su njihale gore dolje. Bio je to preljep prizor. Rukama sam mijesio njene ogrome sise. To joj je padalo. Jebao sam je tako dobrih satak vremena. Moja sperma se spremala za izlazak. Sišla je sa mene spustila se na koljena a ja sam počeo da svršavam po licu, kosi sisama. Sperme je bilo svuda, kao da maloprije nisam svršio bio. Od zadovoljstva smo oboje se srušili na krevet.

Rekla mi je da od sada moramo ovo češće da radimo i da sam odličan bio. Naravno da smo nastavili. Otišli smo pod tuš gdje mo je još jednom pušila kurac i dobila još jednu porciju sperme u usta. Takva je bila moja Anka.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2003

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija