Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak priče sa Zdenkom milfarom sa interneta!

U prošloj priči sam govorio o Zdenki koji sam upoznao preko interneta. Bila je to žena u četrdesetim godinama alo jako seksi izgleda i jako poželjna. Bila je to žena mojih snova koji sam oduvijek zamišljao kako bi je volio jebati. Nakon dugog dopisivanja priznala mi je sve ono što voli i svoj krajnje neobičan fetiš. Rekla mi je da voli da vidi dečka kako drka na njen brus i gaćice omotane oko kurca. To je jako palilo i za kraj da voli da vidi kako svršava po tome. To je za mene bilo iskreno nešto potpuno novo.

Nisam do sada nikada to radio ali u isti mah moram priznati da me je jako i napalilo. Odgovrio sam joj da bi volio to da učinim. Dogovorili smo se da mi pošalje njen brus i gaćice nošene jer sam želio da osjetim miris njene pičke i kože. Dao sam joj adresu i već nakon tri dana poštar je bio na mojim vratima. Dao mi je u ruke kutiju koju sam odmah odnio do moje sobe. Nisam mogao da čekam a da je ne otvorim. Unutra je bio crni čipkasti brus i crne tangice. Moj kurac se podigao do maksimuma.

Prinio sam ih svom licu i počeo mirisati. Imali su miris prelijepe žene. Po nekom nagonu odmah sam zaklučao vrata sobe i počeo da drkam. Nije mi mnogo trebalo a ja sam već počeo da svršavam po podu kao lud. Brzo sam sve očistio i sakrio poklon ispod kreveta. Dogovor je bio da se ponovo čujemo u devet sati. Tačno na vrijeme stigla mi je poruka. Rekao sam da sam dobio poklon i pokazao joj brus i tange. Tada mi je rekla da želi da vidi kako ću to odraditi za nju. Predložila mi je da bi nam bilo lakše ako odemo na kameru na šta sam pristao.

Bio sam u isti mah i uplašen i znatiželjan. Nakon par sekundi se pojavila ona u seksi spavaćici. Počeli smo razgovor a potom je ona tražila da krenem u akciju. Uzeo sam nje brus i tange i počeo ih mirisati. To me je jako palilo. Ne znam ni sam koliko sam bio opčinjen pa sam počeo da ih ližem jezikom. To je i nju jako napalilo. Bila je iznenađena. Vidio sam da polako počinje da se skida svoju spavaćicu. Bio sam jako napaljen pa sam brus stavio oko kurca i počeo ga drkati. Dok sam ga drkao zvao sam je po imenu i govorio kako bi volio je jebati žestoko i kako bi volio joj sada osjetiti pičku.

Ona se u tom trenutku potpuno predala. Skinula je spavaćicu sa sebe i na kameri sam je vidio potpuno golu. Imala je jako velike sise sa krupnim bradavicama i jako dlakavu pičku. Legla je na krevet i počela da mazi sise i pičku dok sam ja drkao na njen brus. Tada sam skinuo brus sa kurca i stavio tangice. Drkao sam kao lud. Zamolila me je da joj pričam kako bi je jebao. Počeo sam da govorim kako bi sve je volio jebati u kojim pozama. Počeo sam je nazivati svojom krivicom što je nju još više napalilo da je i ona odgovorila da je moja kurvica da želi jako moj kurac, da joj je pička željna mladog kurca i dobre jebačine.

Dok je sve to gorovila njena dva prsta su jebala njenu pičku a druga ruka je mijesila i stiskala njene velike sise. Nisam mogao još dugo da izdržim. Rekao sam da sam joj pri kraju. Morao sam svršiti. Rekla mi je da ih stavim na pod brus i tange i da svršim po njima jako. Dok sam počeo svršvati otvorila je usta govoreći da zamislim da joj svršavam u usta i po licu. Svršio sam kao rasplodni bik. Iako sam tak dan već bio svršio ponovo je sperme bilo mnogo po njima. Uzeo sam brus i tange i pokazao koliko sam ih umazao spremom.

Bila je oduševljena. O ona je svršila bila. Rekal mi je da ih sada spakujem i vratim ponovo njoj. Učinio sam tako već sutradan. Mi smo se ponovo čuli nakon par dana gde smo ponovo bili na kameri. Pokazala mi je kako liže onaj isti brus i tange kuda sam ja svršavao. Rekla mi je da je spremna i da se vidimo uživo i sve ovo isprobamo. Nisam imao ništa protiv. Uskoro se desio i naš prvi seks.. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 1386

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija