Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak sa Anitom II

Jebali smo se sa Anitom kada god nam se ukazala prilika. Kada bi Zoran bio tu, forsirao sam ga sa pićem kako bi brzo bio gotov pa sam jebao Anitu dok je on spavao. Kada je god bio na putu, jebali smo se skoro svaki dan. Isprobavali smo sve i svašta i uživali u svemu. Kupio sam joj za rođendan i jedan dildo od 18cm kojeg smo uvek koristili. Par puta se našao i meni u guzi, Anita je voljela da mi liže čmar i jebe prstima što me je jako uzbuđivalo, tako da me je jebala i sa dildom kada bi joj se ukazala prilika.

Nakon 4-5 meseci naše veze, palo mi je na pamet da ubacimo još nekoga kako bi još više začinili naš izvrsni seks. Nije trebalo dugo da je ubeđujem, uvek je bez mnogo oklevanja pristajala na sve moje predloge. Tako sam počeo tražiti po netu nekog muškarca koji bi nam odgovarao. Trebalo je da bude nadaren jer je Anita izrazila želju da proba veliki kurac u sebi. Inače meni je kurac nekih sedamnaest cm i Aniti je sasvim odgovarao ali ipak sam hteo da joj ispunim želju. Nakon mesec dana na jedan od sajtova, naleteo sam na nekog lika sa nikom "kurčina" i počeli smo se dopisivati.

Lik je bio biseksualac voleo je i žene i muškarce. Lik je predložio da drkamo zajedno na kameri i razmenili smo skajp adrese. Uključili smo se i prosto me je fascinirala njegova ogromna kurčina. Lik je imao kurčinu od nekih 24-25cm, a bogami bio je i dosta debeo. Rekao je da ima 38 godina i da je razveden. Odgovarala je i daljina jer je živeo u gradu koji nije bio daleko od našeg. Zabavljali smo se preko skajpa nekih pola sata, drkali, pokazivali guzu jedan drugom, gurali prste u guzu pričajući kako bi se pojebali i na kraju svršili.

Dragan, tako je rekao da se zove, svršavao je skoro dva minuta i špricao spermu čak do usta. Na kraju smo obadvojica polizali svoju spermu. Ispričao sam mu kako bi voleo da ga ubacimo u naš seks sa Anitom i odmah je pristao. Dogovorili smo se da se opet vidimo na skajpu ali da i Anita buda sa mnom. Nakon par dana kada smo ugovorili vreme koje je svima odgovaralo otišao sam kod Anite i uključio laptop. Dragan je bio onlajn i spreman. Kada smo uključli kamere nadrkavao je već ukrućenu kurčinu.

Naravno i mi smo bili goli i mazili se. Kada je Anita ugledala Draganovu kurčinu oči su joj zasijale. Istog momenta ga je poželjela u sebi. Mislim da su joj istog momenta iz pičke potekli sokovi, koliko je bila uzbuđena od samog pogleda na Draganovu kurčinu. Zabavljali smo se preko kamere skoro sat vremena. Dragan je svršio prvi put nakon nekih 5-6 mniuta dok mi je Anita još pušila kurac ali kurčina mu nikako nije spadala. Polizao je spermu i nastavio sa drkanjem. Nakon što mi je Anita pušila kurac dok me je jebala sa dildoom, zamenili smo se ispred kamere, pa sam je ja lizao i nabijao prste i dildo u pičku i guzu, na kraju sam uspeo da joj uvalim i celu šaku u pičku.

Pokušavao sam i pre toga ali uspevao sam da joj nabijem samo prste, a šaka nikako nije ulazila, pa sam odustajao jer je počinjalo da joj bude nepodnošljivo bolno. Ali sada je bila toliko vlažna i u nekom transu, pa se čak i sama nabilaja i pored bola koji sam mogao videti na njenom licu, a kada joj je ušla moja šaka kao da joj je olakšalo i nakon nekoliko minuta sa mojom šakom u sebi počela je glasno i žestoko da svršava. Dragan je tog momenta opet svršio. Nakon što je Anita žestoko svršila izvukao sam polako šaku iz njene razjapljenje pičke i dao joj da je poliže.

Draganov kurac je malo popustio, bio je onako polu tvrd, pa sam predložio mali pauzu. Gledali smo se pili piće i pričali oko toga da dogovorimo i susret uživo i da svi troje uživamo u razvratnom seksu sa puno perverzija. Očigledno da je i Dragan voleo perverzije i nije se ustručavao ničega. Pričali smo šta bismo sve mogli da radimo. Uz priču Dragan se opet uzbudio i njegova kurčina je opet dobila na veličini. Predložio nam je da pojebem Anitu u guzu. Anita se naguzila ispred kamere, a ja sam joj raširio guzove kako bi Dragan mogao imati lep pogled na njen čmar.

Lizao sam je po čmaru i gurao prste u njemu, šireći rupicu. Kada god bi je jebao u dupe nikada nismo koristili bilo kakav lubrikant. Anita je uvek htela da oseti moj kurac u guzu bez podmazivanja lubrikantom, samo sa pljuvačkom i sokovima iz pičke, jer uvek bi je jako palilo da oseti malo boli. Kada sam je dovoljno podmazao Uvalio sam joj kurac u dupe i počeo je razvaljivati. Dragan je imao odličan pogled i na moj čmar pa je predložio da sebi zabijem dildo u guzu dok je jebem. Uzeo sam dildo i dok sam jebao Anitu u guzu uvalio sam joj dildo u vlažnu pičku da ga dobro podmažem za moju guzu.

Jebao sam je u obe rupe neko vreme i Anita je opet počela da svršava. Izvukao sam dildo iz pičke i onako sluzav zabio ga sebi u guzu do kraja. Nakon par minuta više nisam mogao da izdržim i počeo sam da punim njenu guzu. Kada sam je napunio izvukao sam ga i raširio Anitine guzove da bi Dragan mogao da vidi kako se moja sperma cedi iz njenog otvorenog čmara. Dok je gledao predložio je da mi Anita poliže kurac. Moj kurac je bio umazan spermom koja je imala braonkastu boju. Anita koja je to i pre radila nije se uopšte ustručavala da poliže moj kurac koji je bio tako umazan.

Istog momenta kada je Anita strpala moj kurac u usta i počela da ga sisa, Dragan je opet počeo da svršava, ali tada sam primetio kako je u guzu imao nabijeno dva prsta. Kada je počeo da svršava izvukao je prste i sisao ih isto kao što je i Anita sisala moj kurac. Bili smo sve troje gotovi i potpuno iscrpljeni. Bez razlike što je ovo bio seks preko kamere bilo je neverojatno dobro i poprilično dugo. Ostali smo ispred kamere još neko vreme i pričali kako je ovo bilo jedno nezaboravno iskustvo koje bi mogli da ponovimo kada god nam se ukaže prilika, a ne možemo da se sastanemo uživo.

Tada smo počeli da se dogovoramo za susret uživo. Kako je Zoran prethodni dan otišao na put i trebalo je da ostane nekih 6-7 dana, dogovorili smo se da nam svima odgovara da se sastanemo kod Anite u stanu za dva dana. Jako smo bili uzbuđeni u vezi tog susreta i jedva čekali da osvane taj dan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija