Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa bračnim parom!

Nakon što sam izjebao Marinu prošlo je nekoliko dana. Tih nekoliko dana se nisu dolazili do mene. Pomislio sam čak da su i završili ljetni odmor sve dok tu noć se nisu pojavili kod mene zajedno. Ona je na sebi imala šorc koji je jasno ocrtavao njenu veliku guzu a gore majicu ispod koje su se njihale njene velike sise.

Naručili su piće i počeli smo razgovor. Kako je razgovor tekao u jednom trenutku je rekla da je ispričala svom mužu kako sam je dobro tucao i kako bi on volio da je tucaju obojica zajedno. Mislio sam da se šali sa mnom ali kada mi to potvrdio i on vidio sam da su ozbiljni. Pristao sam i dogovorili smo se da se nađemo kod njih u sobi sutra veče oko devet sati.

Došao sam u dogovoreno vreme. Kada sam ušao u njihovu sobu ona je već ležala gola na krevetu spremna za dobru jebačinu. Ubrzo smo joj se i mi pridružili. Uzela je u ruke oba naša kurca i počela da ih puši naizmenično. Imao sam mnogo veći kurac od njenog muža. Pušila ih je sa velikim uživanjem. Dok ih je pušila mi smo se igrali sa njenim sisama i picom. Njen muž je tucao njenu pičkicu prstima. Bila je jako zadovoljna na osnovu uzdaha koje je ispuštala.

Tada je njen muž okrenuo pičkicu njenu ka meni i rekao mi da je tucam jako. Ubacio sam ga u njenu pičkicu i počeo je žestoko jebati. Stenjala je jako. On je pitao kako je jebem. Rekla mu je da sam ispunio do kraja i da joj razvaljujem pičkicu. Tada je meni rekao da je nastavim jebati tim tempom i da ona voli grubo. U tom trenutku je ustao sa kreveta i dobio kameru. Počeo je da snima rekavši da želi da ima za uspomenu kako mu jebem žestoko ženu.

To me je jako napalilo pa sam počeo da žestoko nabijam na moju veliku kurčinu. Uhvatio sam je rukama za bokove i navlačio na kurac. Ona je sada počela već jako da vrišti da sam mislio da će nas čuti cijeli sprat. Tada je njen muž stavio svoj kurac njoj u usta i rekao mi da nastavim slobodno da je jebem. Sa kurcem u ustima je idalje numljala dok sam snažno punio joj pičkicu. Dok sam je jebao rukama sam je udarao po guzi koja je postala već crvena od mojih udaraca.

Došlo je vrijeme da promijenimo pozu. Muž joj je rekao da me zajaše. Legao sam na krevet a ona namestila moj kurac na otvor njen pice i nabila se na njega. Ostala je nekoliko trenutaka tako a onda počela da se nabija silovito na njega. Njene sise su skakale gore-dole. Ja sam se igrao sa njima, mijesio ih, stiskao, štipoa bradavice. Za to vreme počela je da svršava po mom kurcu. Stenjala je jako.

Njen muž je kamerom sve to lepo snimao. Prilikom svršavanja njenog je ustao i ponovo namjestio svoj kurac u njena usta da bi bila tiša. Uzela ga je u usta a rukom mu snažno drkala kurac pa je zbog toga već sledećeg trenutka punio usta spermom. Kada ga je iscijedila od sperme izvadio ga je iz usta ako potom joj rekao da sada stavi moj u usta i puši mi ga. Uradila je to kao po komandi i počela mi ga pušiti.

Uvlačila ga je u usta koliko je to bilo moguće. Pušila ga je kao prva profesionalka. Nabijao sam je i ja držeći je za kosu na moj kurac. Samo na tren bi ga vadila iz usta dok bi mi lizala jaja ali i tada bi ga rukom snažno drkala. Izdržao sam tako nekoliko minuta a nakon toga sam punio njena usta spermom. Svršio sam obilato a ona je svu moju spermu progutala. Oblizala ga je od ostataka moje sperme a potom otišla pod tuš.

Njen muž je otišao nama po pivo. Kada se vratio priznao mi je da oni to rade već dugo vremena i da je uživao i on večeras i kako je nije nijedan do sada izjebao bolje od mene. Nastavili smo da se družimo celo leto.

Ocjena priče

2
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6783

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija