Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa drugaricom od moje ujne!

Nakon prvog seksa sa ujninom drugaricom Tamarom ja sam koristio svaki mogući trenutak da je izjebem. Bila je stvarno odlična u seksu i moram priznati da je jako voljela moj kurac koji se redovno prazno u njenoj pici da me je ponekad bilo strah da ne zatrudni iako je imala četrdeset godina. Moja ujna ja polako počinjala da sumlja u nas dvoje jer svaki trenutak sam išao kod teta Tamare kako sam je ja zvao.
Nakon napornog dana na polju ja i ujna smo se polako počeli vraćati kući sami i tako u hodu ona je počela da me zapitkuje oko nas dvoje onako izokole ali ja sam odmah reagovao govoreći da tu nema ničega nego da ja njoj pomažem samo. Kada smo došli kući ja sam se prvi otišao tuširati a ujna da sprema večeru. Zazvonio je telefon i čuo sam da je to bila Tamara koja je rekla mojoj ujni da dođem do nje sada jer joj trebam skinuti nešto sa tavana. Nisam čekao večeru nego sam se onako brzo obukao i zaputio do nje. Kada sam počeo ulaziti u kuću ona mi se javila iz sobe i rekla mi da zaključam vrata i dođem do nje. Ušao sam u sobu a ona je ležala na krevetu potpuno gola sa njenim ogromnim sisama i dlakavom crnom pičkom. Rekla mi je da njena pica jako je željna moje kurčine i da se skinem odmah i dođem do nje. To sam i uradio i za tren sam se našao kod nje na krevetu. Počeo sam da joj ližem sise koje su stvarno bile ogromne cuclio sam ih kao beba da bi onda pomalo ih i gricnuo. Ona je uživala dok sam ja sisao njene sisetine. Polako sam krenuo da se spuštam prema njenoj dlakavoj pici. Počeo sam da joj ližem klitoris a ona se jako stresla lizao sam je kao lizalicu. Grčila se i tresla a onda počela da svršava. Iz nje su počeli da cure sokovi po mome licu. Tražila je da joj ga stavim jer nije više mogla čekati. Stavio sam joj noge na moja ramena i počeo je žestoko jebati. Uvijala se ispod mene tražeći da je jebem još jače. Pri svakom mom ubodu kurcem ona bi podizala svoju picu od kreveta idući u susret mom kurcu koji je neumorno bušio njene zidove. Jebao sam je jedno deset minuta u toj poziciji a onda sam ja legao na krevet a ona se počela nabijati na moj kurac. Jahala je na njemu kao na rodeu. Nabijala se na njega svom snagom imao sam osjećaj da joj moj glavić udara u zid materice. Dok se ona nabijala na kurac ja sam rukama mijesio njene velike sise. Igrao sam se sa njima kao malo dijete. Došao sam do kraja i počeo joj puniti picu vrućom spermom. Nije silazila sa mog kurca sve dok nije sam ispao iz njene pice. Ležala je tako na meni jedno deset minuta a onda uzela kurac u svoja usta i počela ga pušiti. Za tren je bio ponovo tvrd i spreman za akciju. Naguzila se prema meni i rekla da želi da je jebem u guzu ali da budem jako pažljiv jer se do sada nije nikada jebala u duše. Prinio sam kurac otvor njene guze i počeo da upirem. Išlo je veoma teško jer je stvarno bila uska. Posle nekoliko puta konačno je ušao i počeo sam je jebati. Boljelo je sudeći prema grimasama koje je pravila ali je meni jako godila ta uska rupica. Nakon malo vremena počeo sam da je jebem jačim tempom a ona ponovo da svršava. Uhvatio sam je za kosu povukao prema sebi jer sam želio da vidim kako pravi grimase dok joj moj kurac razara duple. Posle deset minuta i ja sam ponovo počeo svršavati ovaj put sam napinio njenu guzu. Srušio sam se pored nje na krevet dok se iz njene guze cijedila moja sperma.
Rekla mi je kako sam joj razvalio obje rupice i da će mo morati napraviti pauzu od nekoliko dana da bi mogla doći sebi. Tako je i bilo ali nakon toga sam imao jednu novu avanturu utroje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija