Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nastavak seksa sa gazdaricom Marijom!!!

Ocjena: 4

Nakon našeg prvog seksa u mojoj maloj kućici prošlo je nakoliko dana. Gazda se bio vratio sa poslovnog puta i pozvao me na piće, upitavši me kako sam se snašao, da li mi ogovara ovdje kod njih. Pomislih u sebi kako mi nebi ogovaralo kad sam ti već ženu izjebao kao neku drolju. Odgovorio sam mu da mi je ovdje odlično i da sam prezadovoljan svime.

Prošlo je već bio tri dana kada je gazda ponovo otišao na službani put. Tu veče smo zajedno večerali ja i njihova posluga kuvarica Nada i sobarica Mirjana. Posle večere naša gazdarica je pozvala Mirjanu da dođe do njene sobe. Ja i kuvarica smo ostali dolje u kuhinji. Posle jedno pola sata vratila se Mirjana nasmijana rekavši mi da mi je gazdrica poručila da dođem kod nje u sobu da mi da upustva za ovu nedelju.
Popeo sam se do nje gore, pokucao na vrata. Čuo sam njen glas kako mi govori da uđem. Ušao sam i imao sam šta da vidim, ležala je na krevetu potpuno gola.

Rekala mi je da se odmah skinem jer želi što prije moj mladi kurac u njenoj uzavreloj pičci. Skinuo sam se i došeo do njenog kreveta. Sjeo sam na nju i centrirao kurac da joj sada jebem sise. Podigla je glavu i otvorila usta tako da kad sam joj jebao sise ona bi moj glavić uvlačila u usta. Poslije sam joj ga prinio ustima i počela je jako pušiti moju kurčinu. Pušila ga je stvarno kao prava profesionalka. Lizala mi je glavić pa zatim ga pomalo grickala da bi se spustila do mojih jaja i usisavala ih u usta. Onda sam ja počeo da je jebem u usta. Nabijao sam joj ga toliko jako da su joj suze išle na oči.

Ubrzo sam joj svršio u usta. Sve je progutala. Tada sam joj prešao da ližem picu i guzu. Čim sam sa pice prešao da ližem guzu toliko se jako stresla da je u isti mah svršila. Nije više mogla da čeka nego me je bacila na krevet i opkoračila me i počela se nabijati na moj veliki tvrdi kurac. Nabijala se gotovo do jaja, svakim ubodom sam osjetio kako joj širim pičku. Ona je samo sve više stenjala a rukama gnječila svoje sise koje su poskakivale gore dolje. Uhvatio sam je za bokove rukama navlačeći je još više na svoj kurac. Govorila mi je kako mi je kurac predivan, debeo i veliki, kako se jabala sa mnogo mladića ali da od sada ću je samo ja jebati i da je samo moja kurvica. Još je dodala da tražim od nje šta god hoću da će mi ispuniti svaku želju u seksu jer je razvaljujem od kurca. Ubrzo sam trebao svršiti a ona je rekla da želi da joj svršim u picu. Nabila se na moj kurac a ja sam počeo da joj punim pičkicu. Pica joj je bila puna moje sperme, svuda se cijedilo iz nje. Rekla mi je da sam je stvarno dobro napunio a ja njoj da joj je ostala još jedna rupica za punjenje. Misliš guza dodala je a ja klavnom klimnuo.

Pa ja se nisam nikada jebala u guzu kažu da to boli dodade. Ja sam joj ponovo prinio kurac da mi ga puši. Uzela ga je u usta i nije joj dugo trebalo da ga vrati u život. Rekao sam joj da se okrene i naguzi. Prinio sam kurac njenoj guzi i počeo da joj ga guram. Stvarno je bio uzak, govorila je istinu. Ponavljala je da prestanem jer je boli jako a ja sam nastavio da ga guram. Ušao je bio do pola i počeo sam sada rukama na njenih butinama da je navlačim na moj kurac. Toliko je stenjala i jaukala da sam joj glavu stavio na jastuk da nas nebi posluga čula. Jebao sam je pola sata u guzu a zatim svršio napunivši i njeno prelijepo dupe.

Nije mogla da dođe do daha jedno deset minuta, nakon čega mi je rekla da je stvarno bolilo u početku ali da je osjećaj fantastičan. Ja sam joj dodao da će od sada stalno ga dobijati i u guzu pa će se ona navići. Obukao sam se i krenuo prema vratima kada mi je ona dobacila da želi za uzvrat da mi priredi jedno veliko iznenađenje o kojem ću vam kasnije pričati. Na izlasku iz kuće zatekao sam kuvaricu i sobaricu kako se smješkaju, Marina mi dobaci da li sam dobio prave upute. Ja sam se samo nasmiješio rekavši da mi je sve jasno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija