Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa Jasminom!!!

Nakon našeg sinošnjeg seksa probudli smo se ranije ujutru prije svih nebi li se doveli malo u red i sobu pospremili da neko ne posumlja u nas. Otišli smo na doručak zajedno svi sa trenerom a poslije poden ona je otišla sa svojim sinom u šetnju jer su imali par sati slobodno prije utakmica.

Nakon toga počeo je turnir i naši dječaci toga dana su pobijedili tri utakmice za redom. svi smo bili prezadovljni sa njima pa smo odlučili da nazdravimo poslije večere u to ime. Popili smo par pića zajedno i već je bilo kasno tako da je Jasmina predložila da krenemo put sobe. Došli smo u apartman a ona je rekla da ne palim svetlo nego da želi odmah da počnemo akciju.

Počela je brzo da me skida tako da sam ostao za jedan tren potpuno nag. Klekla je ispred mene i počela rukom da drka moj kurac koji je jako brzo rastao u njenoj lijepoj ruci. Trenutak poslije osjetio sam kako moj kurac nestaje u njenim ustima. Pušila ga je sada mnogo bolje nego sinoć. Uvlačila ga je sbbe do grla sve dok nebi izgubila dah a zatim ponov napolje izlačila pa ponovo unutra. Dok mi je pušila kuracja sam rukama drpao njene sise preko majice. Naredio sam joj da se skine jer je želim vijdeti potpuno golu. Ustala je i uradila to odmah i za tren ispred mene se ukazala jasmina potpuno gola prelijepih velikih sisa i obrijane pice.

Rekla mi je sad da ona želi da bude na mom kurcu da se nabija na njega da želi da ga osjeti duboko u sebi. Nisam se bunio legao sam na krevet a ona polako se popela na mene naciljala moj kurac na otvor njene pičke i jednim potezom se nabila do kraja na njega. Ostala je tako nepomična par trenutaka a onda se počela polako nabijati na njega.

Jahala je moj kurac kao da je na rodeu, nabijala se svom snagom da sam se bojao da me povrijedi. Nije više marila da li će nas iko čuti već se derala jako govoreći mi da mi je kurac veliki kao u konja i da želi od sada da bude smao moja kurvica koju ću samo ja jebati. Od te priče mi je kurac čini mi se još više porastao i upirao sam koliko sam god mogao.
U jednom trenutku je samo ustala polako sa njega da bi nakon par trenutak ga u toj istoj pozi prebacila u guzu koja je bila još više uža od njene pičke.

Nije u početku nikako mogao ući ali je bila jako uporna i poslije par pokušaja bio sam unutra. Legala je po meni i tiho šapnula mi na uvo da se do sada nije nikada jebala u guzu i da budem jako nježan. Poslušao sam je ovaj put i polako sam je jebao u guzu. Uzdisala je sve češće i češće. To me je jako palilo da sam nastavio malo jače da je jebem.

Jebao sam je jedno dobrih deset minuta u guzu. Kada mi je bilo došlo da svršim rekao sam joj to a ona je rekla samo da nastavim i da želi da joj napunim guzu svojom spermom. Još par puta sam ušao u nju i počeo sam da je punim. Punio sam je jako dugo. Nakon sekksa pala je po meni i ostali smo da se ljubimo do dugo u noć.

Pred zoru me j probudila sa kurcem u njenim ustima gdje mi ga je pušila. Kada sam se probudio poželjela mi je dobro jutro i upitala da li sam za jedan brzi seks na šta sam ja odgovroio da sam spreman uvijek. Legla je raširila noga i rekla dođi jebi me. Bacio sam se preko njen i u jednom potezu moj kurac je već širio otovre nje pičke. Jebao sam je najbrže u životu jer nismo imali puno vremena. za to kratko vrijeme svršila je dva puta na mom kurcu. Tresla se kao da je struja udarila. Ubrzo sam i ja trebao da svršim i ovaj put sam ubrzao nisam htio da ga vadim.

Osjetila je da ću svršiti i tražil da ga izvadim ali je ja nisam slušao nego sam je još ječe jebao i počeo se istrestai duboko u njenu pičku. Rekla mi je da nisam poslije normalan da može da zatdrudni a ja njoj da bi jako volio da imam sa njom jednog ovakvog mališana da se nebi bunio. Brzo se istuširala i otišla da obiđe svoga sina. Ja sam nastavio da spavam jer sam jako bio iscrpljen od jebačine u ovih par dana.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija