Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa komšinicom Dragicom!!!

Nakon našeg prvog susreta sa komšinicinom pičkom moj kurac je neprestalno punio njenu dlakavu pičketinu. Voljela je jako moj kuraci uživala je jako na njemu. Najviše je voljela da se nabija na njega, to je prosto obožavala. Iako smo se do sada mnogo puta pojebali nije mi još dozvolila da je jebm u guzu. Izgleda da se bojala moje velike kurčine da će pocijepati njenu guzu. Molio sam je par puta da mi dozovli ali uvijek je odbijala.

Ja sam sa mojima otišao na more i nisam vidio svoju jebačicu već deset dana. Ona bi se svakodnevno dok smo bili na moru čula sa mojom mamom i uvijek je pitala za mene šta radim i gdje sam. Izgleda da je bila ljubomorna malo. Kada je čula da su uskoro vraćamo bila je jako sretan. Čim smo se vratili ona je mami rekla da joj ponovo trebam pomoći neki ormar da pomjerim. Otišao sam pokucao ali mi niko nije otvarao. Čuo sam njen glas kako mi kaže da uđem slobodno i zaključam vrata za sobom. Kada sam ušao ona je uveliko počela predigru sa svojim prstima u već vlažnoj pici.

Rekla mi je da se momentalno skinem jer ne može više čekati niti jedna tren bez mog kurca. U jednom potezu sam skinuo sve sa sebe i prinio joj kurac njenim ustima. Počela ga je pušiti kao da joj je to poslednje pušenje u životu. Pušiča ga jako i zbog toga mi je kurac počeo davati znake da ću i svršiti, jer dok sam bio na moru moram priznati nisam ništa jebao. Rekao sam joj to a ona je samo još više nabijala svoju glavu na moj kurac. Još par trzajeva i već sam svojom spermom napunio njena usta. Progutala je sve i samo nastavila ga pušiti, nije mu dozovolila da spadne.

Nakon par minuta ponovo je u njenim ustima dostigao maksimum. Sad mi se naguzila i rekla da želi da je jebem sa zada. Prišao sam joj rukama je uhvatio za bokove i počeo natezati na kurac. Gledao sam u njenu guzu i kako moj kurac nestaje u njenoj pičci. Moram priznati da mi je taj prizor nešto najljepše do tada bilo u životu. Rekla mi je da sada želi da je jebm još jače da je ne štedim nimalo. Uhvatio sam ej za kosu svojom rukom i povukao prema sebi da joj vidim grimase na licu dok je jebem. I onda sam počeo je jebati iz sve snage.

Čini mi se da je moj kurac dospijevao do njene materice. Jebao sam je kao poslednju drolju. Užiavo sam u tome a i ona je bogami jer je nakom deset minuta svršila. Nakon toga je pala ispred mene i rekla da joj je ovo hvalilo ovih dana. Pošto sam je dobro izjebao rekla mi je da je sada vrijeme da me nagradi. Ustala je otišla do kupaltila i za par trenutak se vratila sa kremom u ruci. Rekla je da će mi sad dozovliti da je jebm u guzu ali da budem jako oprezan. Pristao sam namazao sam kremom moj kurac a zatim otvor njene guze.

Prinio sam ga njenoj guzu i polako počeo da guram. Išlo je jako teško bila je jako uska a uz sve to i boljelo je jako. Nakon par minuta moj glavić je bio u njenoj guzi. Počeo sam je jebati polako a zatim malo brže šireći joj guzu. Pravila je jako tužne grimase na svom licu i vidjelo se da je boli ali nije htjela da odustane. Pustila me je da je jebem koliko kod sam ja želio. Pošto joj je guza bila jako uska i moj kurac u njoj je doživljavao vrhunac. Nisam htio da ga ga vadim nego sam dalje nastavio je jebati sve dok nisam svršio i nju. Kada sam ga izvadio iz njene sad već razjebanje guze počela je sperma da izlazi jako.

Ostali smo da ležimo jedno pored drugog još deset minuta a zatim otišli zajedno da se istuširamo gjde mi ga je još jednom za kraj dana komšinica kvalitetno popušila i gdje sam joj još jendom svršio u usta. Otišao sam kući sa osmjehom na licu i ispražnjenih jaja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija