Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa kuvaricom na trening kampu!!!

Nakon što sam prvi put jebao kuvaricu Marinu na večeri prošlo je oko sedam dana. Kada sam dolazio svaki put bi mi uputila izazovne seksi poglede koji su me gutali. Jako me je to palilo. Znao sam da je opet željna moga kurca. Moram priznati da sam i ja bio željan njene pice i velikih sisa. Nisam znao šta da preduzmem da bi ponovo imao šansku da je jebem. Odlučio sam jedne večeri da se ispričam treneru govreći da me boli stomak i da ću kasniti na večeru. Kada sam ponovo stigao nije bilo nikoga osima Marine.

Prišla mi je sa osmjehom na licu govoreći mi da se nisam ponovo ozlijedio. Rekao sam da jesam a ona me upitala gdje tačno. Rukom sam joj pokazao prema mom kurcu a ona se osmjehnula i odgovorila mi da će mi rado pomoći. Otišla je da zaključa vrata od restorana i vratila se za par minuta. Bila je potpuno gola na sebi nije imala niti jedan komad odjeće. Rekla mi je kako me je čekala sa puno požude i da večeras želi da je razvalim od kurca. Nije mi trebala reći dva puta. Za tren sam i ja bio nag sa mojim podignutim kurcem koji je ona počela divljački da puši. Pušila ga je kao da je joj to poslednje u životu. Uvlačila ga je pa izvlačila koliko god je mogla. Nabijala se glavom na njega jako. Nakon par trenutaka sam je uhvatio za ruku podigao i legao na sto. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo je divljački jebati. Ona je počela jako da uzdiše govoreći mi da je jebem još jače, da ne prestajem da je razvalim večeras da ne može na nogama da stoji.

To je mene jako palilo da sam ubrzao i počeo je jebati kao konj. Nabijao sam svoj kurac u njenu picu koliko god je mogao stati. Osjetio sam kako moj kurac neumorno širi njenu obrijanu i vlažnu picu. Toliko sam se jako nabijao da bi se osjetio zvuk udaranja mojih jaja od njenu guzu. Sada je ona ustala i naguzila mi se od pozadi tražeći da je jebem zguza. Naciljao sam ulaz njene pice mojom kurčinom i počeo je jebati jako. Vrtjela je glavom hrabreći me da samo nastavim da ne stajem jer je jebem odlično. Nakon pet minuta divljačkog seksa počela je svršavati. Svi njeni sokovi se bili svuda po podu. Od jačine svršavanja pala je na pod rekavši da sam je razvalio noćas i da ne može više.

Nisam se obazirao na njenu molbu već sam je legao na pod, raširio joj noge i nabio joj ga jako da je zajaukala koliko je zaboljelo. Počeo sam ubrzavati i jebati je sve jače. Sada me je ona molila da stanem da je boli a mene je to jako palilo da sam još više ubrzavao. koliko sam je samo jako nabijalo mislio sam da ću plomiti moj kurac. Ona je već sada prestala da priča i samo je pomalo ispuštala uzdahe. Pod naletima moga kurce njene sise su se klatila gore dolje.

Bio je to jako lijep prizor. Nakon pet minuta ponovo je svršila uz jako veliki uzdah koji je pratio grčenje njenog tijela. Stvarno nije više ga mogla primati u picu, bila je potpuno iscrpljena.
Pošto ja nisam još bio svršio stavio sam joj ga ponovo u usta i počeo divljački da je jebem. Jebao sam je jako nisam je štedio a njoj su i suze već krenule na oči. To me je dovelo do toga da sam počeo jako da svršavam i to sve u njena usta. Počela je da guta koliko je mogla a ostatak se slivao niz njeno lice. Kada ga je izvadila rekla mi je da mi sperma ima jako lijep ukus i da će ubuduće uvijek je gutati. Lijepo mi je oblizala kurac poljubila ga na rastanku a zatim mi rekla da naredni put će mi dozovlizi ako budem ovako dobar da je jebem i u guzu. Nisam mogao da isčekam taj momeman.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija