Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa maćehom od moga druga!!!

Nakon što sam jebao Mariju maćehu moga dobrog frenda Josipa prošlo je otprilike sedam dana. Nisam se javljao ni ja njoj niti ona meni. Bio je to petak poslije podne i taman sam se spremao za trening kada je zazvonio moj mobitel. Bila je to ona Marija. Upitala me je pa gdje sam ja do sada zašto joj se nisam javio. Izmislio sam da sam bio u nekim obavezama. Zamolila me je da dođem do nje večeras.

Rekao sam da ću doći poslije treninga. Nakon što sam završio trening uputio sam se prema njenoj kući. Nakon desetak minuta sporije šetnje bio sam pred njenim vratima. Pozvonio sam i čuo kako mi je rekla da uđem slobodno. Ušao sam i javio se da sam ja a ona mi je rekla da odmah zaključam vrata što sam i učinio. Uputio sam se prema dnevnoj sobi gdje me je ona čekala već gola i poprilično napaljena. Rekla mi je da nije mogla da iščeka da dođem kod nje. Ustala je i sa par poteza me skinula cijeloga.

Odmah je kleknula ispred mene i počela pušiti moj kurac. Upitala me je da li sam joj nedostajao odnosno da li mi je nedostajala njena dlakava pica. Rekao sam da jeste i to mnogo. Gutala je moj kurac kao da joj je to poslednje što će da učini u životu. Slinila je balavila ga a zatim ponovo uvlačila duboko u grlo. Nisam više mogao da izdržim već sam joj rekao da se naguzi jer je želim izjebati kao kobilu mladi pastuv. Ona se samo nasmiješila i rekla da je spremna za mladog pastuva. Nabio sam joj kurčinu odmah do kraja a ona je svojim rukam širila svoju guzu da bi ja što više mogao ući u nju. To je bio jeko lijep prizor gledati kako moja velika kurčina nestaje u njenoj dlakavoj pičketini i kako moja jaj udaraju u zid njene pice.

Jebao sam je jako a ona se sada još jače dahtala tražeći da je jebem još da ne stajem nego da želi da je razvalim da ne može da ustane na noge. Od svog tog prljavaog govora ja sam se palio još više i sada sam svojim rukama uhatio njene guzove i počeo je navlačiti na moj kurac sve do kraja. Ulazio je u njenu picu do maksimuma što je i ona rekla da je tu kraj da ne može više ući. Jebao sam je jedno petnestak minuta u toj pozi a zatim sam joj rekao da želim da mi ona se nasadi na kurčinu da ga malo uzjaše.

Nije se bunila već je odmah ustala a zatim i sjela na moju kurčinu i počela se nabijati na njega sve do jaja. Dok se nabijala njene sdissetine su jako poskakivale. Uzimao sam ih u ruku i prinosio svojim ustima grickajući njene velike bradavice. Liazao sam joj sise, igrao se sa njima a ona se nabijala sve jače i jače. U jednom trenutku počela je da vrti glavom a onda uz krik jako svršila. Toliko je jako svršila da je moj kurac ispao iz njen pice. Skinuo sam je sa mog kurca, ustao sam i rekao joj da želim ovaj put da joj ga stvim u guzu. Rekla je da se nije nikada jebala u guzu i da se boji da će je jako boljeti. Na kraju je ipak pristala, donijla je kremu namazao sam joj guzu a zatim i moj kurac i prinio ga. Bila je u pravu išlo je jako sporo a nju je boljelo sve više.

Nisam htio da odustanem i nakon par trnutaka moj glavić je bio već unutra. Počao sam je jebati polako i širiti guzu a zatim sam ubrzavao polako. Zbog jako uskog otovra i moj kurasc je bio stegnut a samim tim i moje svršavanje je došlo mnogo ranije. Nisam ga izvadio iz nje već sam je počeo puniti. Napunio sam joj guzu svojom spermom do kraj i čim sam izvadio kurac iz nje je potako potok moje sperme. Uzela je ponovo moj kurac u usta i oblizala ga od ostatka moje sperme. Otišli smo zajeno pod tuš a nakon toga i ja put moje kuće. Nastavili smo se jebati sve do današnjeg dana a od tada ima već par godina! ! !
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija