Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa medicinskim sestrama!!!

Nakon što sam izjebao medinisku sestru po imanu Marija dani u bonici su mi izgledali lakši. Veselio sam se svakom našem novom susretu. Svaki put bi dobio neku nagradu pa makar to bilo i pušenje kurca koje je sada usavršila. Pušila mi ga je odlično. Stvarno sam uživao u tome.

Jednom prilikom mi je rekla da ima jednu prelijepu koleginuci po imenu Marta koja je njenih godina i koja kao i ona obožava da se jebe sa mladićima. Upitala me je da li bi slučajno imao išta protiv da i nju dovede naredni put da i ona osjeti malo moj kurac u svojoj pici. Rekao sam joj da nema ništa protiv a ona meni da će njih dvije doći sutra veče u vizitu i da će mo se tada dobro pojebati. Na rastanku mi je namignula rekavši mi da se čuvam ovih sestara jer su čule da imam ogromnu kurčinu i da se ne trošim na njih. Nasmijao sam se i rekao da ne brine ništa.

Došala je i ta noć, kada negdje oko sedam sati ulaze njih dvije na vrata. Marta je bila mlađa malo ali je zato izgledala duplo bolje od Marije. Sise su joj bile ogoromne čvrste tako da i nije nosila brus jer su se bradavice jasno ocrtavale. Guza je bila fenomenalna zaobljena sa dugim nogama ma bila je prava seks bomba. Sa vrata smo se upoznali i Marija me je upitala za izgled njene drugarice. Odgovrio sam da izgleda kao djevojka od milion dolara na šta se Marta nasmijala i zahvalila se na komplimentu. Marija mi je rekla da je bilo dosta priče i počela me je skidati. Za tren sam ostao potpuno nag sa mojim podignutim kurcem. I one su se u taj mah skinule i odmah počele da se bacaju na pušenje moje kurčine. Marta je samo dodala Mariji da je nije slagala kada joj je govorila o mome kurcu. Uživao sam jako dok su mi njih dvije pušile kurac a ja gledao kako se njihova usta smenjuju na mome glaviću.

Naprćile su se svojim guzicama prema meni tako da sam ih počeo jebati istovremeno prstima u picu. Jako im je to godilo na osnovu uzdaha koje su ispuštale. Dok bi mi jedna pušila kurac druga bi mi lizala i usisavala jaja i tako naizmjenice. I jedna i druga su voljele moju kurčinu.
Nakon pet minuta Marta me je opkoračila i nasadila se na moju kurčinu. Počela se nabijati kao luda na njega, imala je malo širu pičku nego li Marija. Iz njene pice su lili sokovi bila je jako vlažna što je omogućilo mome kurcu da lakše ulazi u nju. Uživala je na njemu uzdišući jako i govreći kako je stvarno ogromni. Pomislio sam u par trenutaka dok se nabijala na njega da će mi ga slomiti. Nije prestajala da se jako nabija na njega a ja sam tad počeo da se pomalo podižem od kreveta nabijajući joj ga odozdo nebi li joj što više ulazio. Stenjala je sad glasno da sam se bojao da nas u susednoj sobi neko ne čuje. Ona nije marila za to i stalno mi je ponavljala da joj ga nabijam što jače, da obožava moju mladu kurčinu koja rovari po njenoj pici. Za to vrijeme Marija mi je licu prišla svojom picom i tražila da je ližem. Učinio sam to bez ikakvog pogovora i počeo je lizati. Za to vrijeme Marija je mijesila i cuclala sise Martine dok se onda nabijala na moj kurac. Marta je počela svršavati toliko jako da je moj kurac momentalnbo ispao iz njene pičke. Sokovi su bili njeni svuda po meni i krevetu. Rekla mi je da u životu nije ovako svršila kao sad. Na red je došla Marija opkoračila me je otraga i počela se nabijati na moj kurac.

Dok se ona nabijala Marta joj je jezikom prelazila preko pice što je natjeralo Mariju da svrši na mome kurcu prije vremena. Marija se nabijala isto jakim tempom. Njene sise su se klatile od udaraca mog kurca u zidove njene pice. Nasađivala se na njega jako duboko da sam mislio da ću joj ga zabiti skroz do materice. Prišla mi je uhu svojim usnama i prošaptala da od sada želi stalno moju kurčinu u svojoj pički. Od toga sam poludio da sam počeo da je jebem iz sve snage do kraja a ona da se dere od siline mojih udaraca koji su sada razvaljivali njenu picu. Svršila je jako uz ogoran krik i pala na moja ramena.

Poslije jedno pola sata našeg divljeg seksa došlo je i meni da svršim a njih dvije su prinijele svoja usta mome kurcu jer su željele ovaj put da probaju ukus moje sperme. Počeo sam da svršavam u njihova usta koja sam bogami poprilično napunio. Progutale su obadvije uz konstataciju da je ukus odličan.
Obukle su se poljubile me za rastanak a kurac očisteile od sperme i njihovih sokova. Na rastanku su mi rekla da će mo naše druženje da nastavimo a to obećanje su ispunile. Na tome sam im zahvalan i dan danas.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija