Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nastavak seksa sa Nikol!

Ocjena: 1

Nakon što sam jebao Nikol prvi put na plaži prošlo je par dana. Ja sam svaki dan zamišljao te scene vrućeg seksa sa njom. U takvom jednom razmišljanu trgla je me poruka sa telefona. Bila je to ona pitala me je da li mi nedostaje. Ja sam odmah odgovorio da mi nedostaje itekako. Ona je na to rekla da želi da se vidimo večeras kod nje u sobi. Dala mi je adresu i broj sobe i sa da dođem oko devet sati.

Bio sam jako nestrpljiv. Nisam mogao da isčekam da prođe ovaj dan. Oko osam sam otišao do sobe istuširao se i zaputio u hotel do nje. Došao sam do njezine sobe i pokucao na vrata. Za minut su mi se otvorila vrata i ukazala i seksi bade mantilu. Čim sam ušao počela me je strasno ljubiti govoreći da sam joj jako hvalio.

Njen mantil je odmah spao sa nje i ostala je potpuno gola. Sada sam mogao još ljepše da vidim tu prelijepu ženu golu. Spustila se ispred mene skinula mi šorc i počela odmah da puši moj kurac koji je jako brzo rastao u njenim ustima. Uhvatio sam je rukama za kosu i počeo glavu da joj nabijam na kurac. Koliko sam je jako nabijao da se gušila dok je gutala moj veliki kurac.

Uhvatio sam je za ruku i bacio na krevet a zatim počeo da joj ližem pičku iz koje su sve jače isticali njeni sokovi. Nakon pet minuta lizanja njene pice stavio sam kurac i nju i počeo je jebati. Dok sam je jebao ona je stenjala kao prava kurva. Noktima je šarala po mojim leđima što je mene jako palilo pa sam se zabijao u nju još jače. Ona je sada vrištala molila da usporim jer je jako boli ali ja nisam mario na zato nego sam sve jače i dublje ulazio u nju. Osjetio sam kako sam došao do samog kraja do materice.

Sada sam joj noge stavio na moja ramena i počeo je nabadati kurcem. Ona je od užitka bila potpuno malaksala i sva mi se predala nije čak ni više mogla onako jako da se dere. Svršavala je kao luda iz nje su izlazili potoci picinih sokova. Ja sam je neumorno pumpao kao kada mladi konj jebe rasnu kobilu.

Govorila mi je sada da je jebem jako da voli moj kurac da je jebe da imam ogromnu kurčinu kao u konja što je mene jako palilo da sam je jebao svom silinom. Sada smo promijenili pozu i ona je bila na meni. Nabijala se na moj kurac vrtjela guzom na njemu kao da je na rodeu. Govorio sam joj kako se dobro nabija na kurac kao iskusna kurvica a ona meni da je ona od sada samo moja kurva koju ću samo ja da jebem. Dok sam je jebao hvatao sam je rukama za jednu pa za drugu sisu, mijesio ih štipao njene bradavice.

Rekao sam joj sada da se naguzi i okrene prema meni guzom što je u istu mah i uradila. Ispred mene se ukazala prelijepa guza koju sam rukama razvukao i jasno vidio dvije prelijepe rupice. Iz strasti sam je rukom par puta udario po dupetu ako onda ponovo stavio kurac u njenu picu. Dok sam je jebao u pičku prstom sam počeo da širim njen otovr od guze a ona u isti mah da svršava.

Želio sam da je jebem i u guzu ali ona se protivila govoreći da mi je kurac jako veliki za guzu i da nije se nikad jebala. Ja sam idalje insistirao i na kraju je popustila. Namazala je kremom svoju guzu i moj kurac a ja sam počeo da guram. Nakon par pokušaja glavić je ušao. Počeo sam je jebati. Ona je molila da stanem da je jako boli ali je već bilo kasno. Ubrzao sam tempo i prosto razvaljivao njenu guzu.

Pošto joj je guza jako uska bila i ja sam počeo da svršavam ranije u nju. Napunio sam joj guzu mojom spremom a zatim izvadio kurac i nje za kojim je odmah potekao potok moje sperme. Uzelo ga je u usta i olizala cijelog od ostataka sperme. Rekla je da sam je bukvalno razvalio i da je sve živo boli.

Otišao sam da se istuširam dok je ona idalje ostala da leži na krevetu. Nakon toga sam se vratio poljubila me je za kraj i upitala da li bi kojim slučajem imao protiv išta ako bi nam se naredni put pridružila i njena drugarica. Rekao sam da nemam protiv ništa i polako krenuo. Na vratima me je još jednom poljubila i rekla da naredni put ću jebati njih dvije.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija