Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa očevom rođakom!

Nakon što smo Ana i ja imali seks u toaletu iznenada prolazili su dani a ništa se nije konkretno dešavalo. Ponekad u prolazu bi mi dotakla kurac koji bi se odmah počeo buditi. Nekoliko puta i ja sam znao da se očešem o nju ili da je uhvatim za velike sise. Svaki put bi se tetka Ana nasmijala rekavši da sam jako nevaljao dečko i da ću zbog toga biti kažnjen.

Jednog jutra sam ustao malo kasnije. Čuo sam da neko u kuhinji sprema hranu. Ušao sam u kuhinju i pogledao nju u spavaćici koja je više otkrivala nego pokrivala. To me je jako palilo da više nisam mogao da obuzdam svoje strasti. Prišao sam polako otpozadi i rukama je uhvatio za sise. Naglo se trgla, nije to očekivala. Prinio sam usne na njen vrat i počeo nježno danas je ljubim što je nju raznježilo dodatno da je počela da prede kao mačka.

Uhvatila me je rukama za kosu govoreći mi da joj ovo jako prija i da želim da nastavim da ovo radim jer joj ovo hvali i nije osjetila poljubce na vratu odavno. Rekla je da smo trenutno sami u kući i da bi pametno bilo da ovo nastavimo kod mene u sobi. Otišli smo u sobu i za par trenutaka smo ostali goli potpuno. Prepustili smo se strastima, ljubili se kao dvoje tinejdžera. U tom trenutku odgurnula me je na krevet i počela da mi puši kurac.

Pušila ga je kao da joj je ovo poslednji put u životu. Uvlačila je kurac u usta koliko je god moguće bilo da stane u njena usta. Dok mi ga je pušila oslobodio sam se maksimalno pa sam rukama je uhvatio za kosu i još jače počeo navlačiti na kurac. Jednostavno se gušila u mom kurcu. Izvadila ga je pa počela da liže jaja dok je rukom idalje drkala mi kurac. Došao je red na mene pa sam počeo da je ližem preko sisa do pičke.

Kada sam vidio da je spremna i da više ne može da izdrži stavio sam njene noge na moja ramena i počeo je tucati. Bila je jako glasna dok je stenjala. Tucao je žestokim tempom da su moja jaja jako udarala po pici. Ostali smo u toj pozi jedno pet minuta dok nije poželjela da ona sada bude na meni. Odlučio sam da joj ispunim želju pa se ona sada nalazila na vrhu. Naciljala je kurac na otvor njene pičke i u jednom potezu se nabila na njega. Ostala je par trenutaka tako a zatim žestoko se počela nabijati na kurac.

Nabijala se žestokim tempom da je već sada bila pri kraju i počela da svršava. Nisam htio da prestajem je jebati već sam i ja se podizao od kreveta i još jače ulazio u nju. Dok se nabijala na mene rukama sam joj mijesio velike sise i uvrtao njene ogromne bradavice koje su bile jako tvrde. U jednom trenutku sam ustao i stavio u usta njenu jednu pa drugu sisu i gricnuo ih par puta što je nju dodatno napalilo. Skinuo sam je sa sebe okrenuo otpozadi i počeo da je tucam žestoko.

Jebao sam je kao mladi pastuv ždrebicu koja je došla na parenje. Dok sam je jebao ponavljala je kako sam odličan jebač i kako je razvaljujem od kurca. Tražila je stalno još jače da je jebem ma koliko žestoko je nabijao. Dok mi je to ponavljala počela je da svršava po drugi put. Iz njene pičke su curili sokovi kao iz potoka. Ja sam nastavio je tucati ne vadeći ga napolje jer sam i ja skoro bio pri kraju.

Rekao sam joj da ću i ja skoro da svršim. Nije željela da ga vadim napolje već je tražila da joj napunim pičku. U tom momentu sam počeo da punim njenu pičku. Napunio sam je spremom kao nikada u životu nisam više svršio. Kad sam izvadio kurac moja sprema je počela da curi napolje. Uzela je moj kurac u usta i očistila ga od ostatka sperme. Poljubila me je na kraju rekavši da će ovo biti jako uzbudljivo ljeto. Otišla je nakon toga pod tuš.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija