Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa profesoricom matematike Tatjanom!

Nakon mog prvog seksa sa profesoricom matematike Tatjanom u njenom kabinetu je prošlo sigurno dvadeset dana. Ona se svo to vrijeme pravila kao da me ne primjećuje, što je za mene bilo poražavajuće. Idalje sam se ložio na nju, kući neumorno drkao i zamišljao kako nam je bilo prošli put. Mislio sam da se naš seks neće dogoditi više nikada. Ali sudbina je mislila drugačije. Željela je da me iznenadi. Bio je to zadnji dan škole. Ja sam sa svojim društvom počeo u školskom dvorištu da se radujem raspustu, kada sam sa prozora zbornice čuo njen glas kako me doziva.

Rekla mi je da moram se popeti do nje gore. Žurio sam preko stepenica i za par trenutaka sam ušao unutra nakon što sam pokucao. Bila je sam unutra. Izgledala je super u bijeloj haljini koja je isticala njene obline kako gornje tako i donje. Upitala me je da li sam zadovljan zaključenom ocjenom. Na to sam odgovorio da jesam itekako. Ona mi je prišla lagano nasmijala se i rekla da joj se nisam odužio za to i lagano rukom prešla preko moga kurca, koji se u tom trenutku počeo buditi. Napalila me je bila jako da bi je u tom momentu odmah pojebao na stolu u zbornici.

Dala mi je ceduljicu na kojoj je bila njena adresa i rekla da me čeka oko pet sati popodne. Obećao sam da ću doći. Sat je otkucao pet kad sam se pojavio na vratima njenog stana. Otvorila mi je vrata i dočela me u kućnoj haljini ispod koje nije imala ništa. Upitala me je da li sam za sok ili akciju odmah. Odabrao sam ovo drugo. Odvela me je u sobu o skinula golog. Sjedio sam na kraju kreveta a ona je prišla poput mačke i počela mi ga pušiti. Sisala mi ga je kao da joj je to poslednji kurac u životu.

Izvlačila ga je iz usta pa polako izbacilvala pljuvčaku na njega balavila po njemu. To me je palilo jako da sam je i ja držao za kosu i nabijao na kurac. Davila se u mom kurcu. Nakon toga je legla a ja sam počeo da joj ližem sise. Dok sam ih lizao ona je svoje ruke stavila u moju kosu i nabijala mi glavu na sise da ih ližem jače. Grickao sam joj bradavice koje su već bile krute. Rukom sam joj milovao pičku koja je već bila vlažna. Rekla mi je da želi da joj ližem pičku. Spustio sam se dolje i počeo je lizati.

Bila je jako vrela i ukusna. Njeni sokovi su uveliko curili iz nje. Nije mogla više da čeka nego me je povukla gore prema meni i rekla da je jebem. Stavio sam joj ga u vrelu pičku i počeo jebati polako. Dok sam je jebao nogama se uklještila preko mene a rukama me uhvatila za guzove i pomejrala mi guzu prema naprijed da je jebem žestoko. Govorila mi je da je kurva željna kurca da je ne štedim nego jebem žestoko. Uzeo sam joj noge u ruke, raširio ih i počeo jebati najjače što sam mogao.

Ona je svršila kao luda uz jake urlike. Nisam htio prestati nego sam idalje je jebao kao životinja. Okrenuo sam je na stomak i ponovo joj g zabio u pičku. Ovako nagužena spojenih noga, njena pička je bila uža nego što jeste a za mene prava poslastica. Jebao sam je i ulazio u nju do jaja. Govorio sam joj kako će zapamtiti seks sa mnom za cijeli život. To je palilo. Rukama je gužvala plahtu ispod sebe dok je glavom vrtila čas na jednu čas na drugu stranu. Ja sam nekoliko puta je ošamario rukom po guzi.

Na to bi samo jače zastenjala. Jebao sam je dobrih pola sata. Čim sam osjetio da ću svršiti rekao sam joj da se okrene na leđa. Prišao sam joj sa kurcem do glave i počeo drkati. Želio sam da je isprskam po licu kao pravu kurvetinu. Naredio sam joj da mi jezikom liže jaja dok sam drkao. Lizala ih je a moja sperma konačno je krenula napolje. Počeo sam da je prskam po licu ustima, kosi. Sperme je bilo svuda. Svršio sam mnogo po njoj. Cijelo lice joj je bilo umazano spermom. Nakon što ga je očistila krenula je pod tuš.

Ja sam joj se pridružio malo kasnije. Ostao sam cijeli dan i noć kod nje i izjebao je još dva puta. I dan danas se sjetim toga sa velikim osmehom na licu

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 2720

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija