Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seksa sa Svetlanom mojom gazdaricom!

Nastavio sam da radim na sređivanju okolo vile mojih gazda. Posla je bilo preko glave. Radio sam od jutra do mraka. Na kraju dana bi bio toliko umoran da bih odmah nakon što bi se istuširao odmah otišao na spavanje. Trudio sam se da ostavim što bolji utisak na gazde i da opravdam njegovo poverenje. Dani su prolazili a gazdarica se ponašala onako kao da se između nas nije ništa dogodilo. Izgubio sam bio skoro svaku nadu da će se u budućnosti još nešto dogoditi. Prošao je skoro mjesec dana na mom poslu i došlo je vreme za moju prvu platu. Jako sam se radovao tome.

Gazdarica mi je rekla da dođem večeras do nje da večeramo zajedno da mi da novac. Nakon što sam završio posao otišao sam da se istuširam a potom zaputio do nje. Kada sam je ugledao na sebi je imala ljetnu bijelu kratku haljinicu ispod koje nije nosila brus, zato što sam mogao da vidim njene bradavice kako su ocrtale kao i kako se sise klate dok hoda. Kada mi je poslužila hranu nagnula se prema meni tako da sam jasno ih mogao vidjeti. Pogled moj se zaustavio na tim velikim sisama. I ona je to primijetila, nasmijala se rekavši da ću to dobiti nakon što večeramo.

Moj kurac je stajao kao neko koplje uspravno. Nakon večere nam je naročila po čašu vina i pustila laganu muziku. Ustali smo i počeli plesati. Moj kurac je bockao njen stomak. Na sebi je imala neki opojan patfem. Počeo sam lagano da je ljubim po vratu. Ona je zabacila glavu u suptotnu stranu da to više traje. Rukom sam spustio haljinu sa nje koja je pala na pod. Ostala je potpuno gola. Lagano sam krenuo da se spuštam ka njenim sisama. Počeo sam da ih ližem i grickam joj velike bradavice. Dok sam joj to radio rukom me je mazila po kosi.

Nastavio sam jezikom lagano da se spuštam preko njenog pupka do obrijane pice koja je već bila vlažna. Lagano sam prstima razmakao njene usmine a potom jezikom krenuo da je tucam. Nekoliko puta sam prešao preko njenog sada već nabubrelog klitorisa. Sada me je snažno držala na kosu i počela sama da se nabija picom na moj jezik. U isti mah njeno tijelo je počelo da se grči i da svršava. Tada me je uzela za ruku i povela u sobu. Čim smo došli u sobu bacila me je na krevet. Jednim potezom je skinula odeću sa mene.

Moj kurac je idalje stajao uspravno. Počela mi ga je pušiti. Uživao sam jako dok mi ga je pušila. Nabijala se do kraja ustima na njega. Dok je to radila rukama mi je mijesila jaja i uvrtala ih. Prelazila je jezikom preko njega kao da liže sladoled. Dok bi uvlačila jaja u usta rukom bi idalje drkala moj kurac. Nije više mogla da izdrži već se popela na mene i jednim potezom se nabila na njega. Bila je jako uska. Ostala je sekund dva u toj položaju a onda lagano počela da se penje gore dolje. Mogao sam da osjetim kako svaki put lagano širim zidove njen pice.

Bila je unutra jako vlažna i topla. Govorila mi je kako do sada nije imala veći kurac u sebi i kako sam je ispunio do kraja. To mi je bilo drago čuti pa sam postao još više napaljen. Uzeo sam je rukama za kukove da se ne pomjera pa sam krenuo odozdo da podižem se sa kreveta i tucam je žešće. Stenjala je glasno što je mene jako palilo. Nije mogla više da izdrži u toj pozi pa sam je okrenuo u dogi pozu. Tada sam je ponovo rukama uhvatio za kukove i jednim potezom joj se zabio do kraja. Vrisnula je od bola.

To je u meni probudilo neku strast i želju da je što jače tucam. Počeo sam da je ševim žestoko. Ulazio sam i izlazio iz nje gotovo ceo. Više nije stenjala nego je vrištala. Govorila mi je da usporim ali to je u meni odzvanjalo kao znak da je jebem još jače. Želio sam da je izjebem do kraja. U tom trenutku činilo mi se kao da jebem neku običnu kurvicu a ne svoju gazdaricu. Krenula je d svršava po drugi put. Ja nisam htio da stanem. Punio sam je iz petnih žila. Držao sam je za sise i bradavice koje su toliko bile krute da sam mislio da bi otpale da sam ih počeo uvrtati.

Nisam ni ja mogao još dugo. Upitao sam gde ovaj put želi spermu. Uspela je da kaže da je napunim unutra a moja sprema je krenula iz mojih jaja da udara od zidove njene tople pice. Mislio sam da neću prestati da svršavam. Ostao sam u njoj dok moj kurac se nije spustio i ispao sam iz nje. Za njim je krenula i moja sperma koja joj se cijedila niz butine. Ustao sam i počeo lagano da se oblačim. Rekla mi je da se u životu ovako dobro nije tucala i da imam jako dobru alatku za to. Ustala je i izvadila iz ladice kovertu sa mojim parama.

Kada sam izlazio iz kuće pogledao sam unutra i vidio da u njoj ima više nego što treba da bude. Okrenuo sam se ka njoj a ona kao da je znala pa mi je rekla da je to moj zasluženi bonus. Od tada sam redovno dobijao bonus na platu a moja gazdarica mladu kitu u svoju pici.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija