Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak seska sa ćerkom od moje maćehe na moru!

Ranije sam vam pisao o seksu sa mojom sada sestrom Anom ćerkom moje maćehe Marine. Seks se desio jedne noći iznenada. Od toga dana Ana je svaki dan znala da me provocira tako što bi za ručkom svojom nogom trljala ispod stola moj kurac koji bi se odmah nadigrao ili bi znala dok sjedi preko puta mene raširila noge i ispod suknjice mi pokazivala obrijanu picu, jer gaćice nije nosila. Osim što nije nosila gaćice nije ni brus nosila pa bi se njene sise jasno ocrtavale preko uskih majica.

Došlo je vrijeme da nas troje idemo zajedno na more. Tog vikenda smo rano ujutru krenuli ka moru. Toga dana je bila paklena vrućina. Poslije tri sata putovanja u kolima došli smo do našeg hotela. Jedva sam čekao da dodjem u sobu pod tuš. Marina je uzela dvije sobe jednu za njih dvije a jednu za mene. Čim sam došao u sobu skinuo sam se i krenuo pod tuš. Posle jedno deset minuta pod moj tuš je uletila gola Ana. Uhvatila me je za kurac jednom rukom a drugu stavila na moja usta kako nebi ništa rekao. Rekla mi je kako je jedva čekala da popuši moj debeli i veliki kurac, kako ga noćima sanja kako moj kurac razvaljuje njenu picu. Dok mi je rukama drkala kurac on je rastao sve dok se nije dostigao maksimum. Oblizala se jezikom i polako spustila ispred moje kurčine. Stavila ga je u usta i počela pušiti dok je topla voda padala po našim tjelima. Za to vrijeme ja sam mojim rukama se igrao sa njenim ogromnim sisama. Štipao sam je za bradavice i njoj je to jako godilo po njenom mumljanju dok je pušila moju kitu a i po tome što su bradavice postale jako krut. Nisam više mogao da izdržim i počeo sam svršavati puneći njena usta mojom spremom. Nije se bunila samo se još više nabila ustima na moj kurac, popila je svu moju spermu. Nije htjela da prestane da puši mi kurac sve dok nije postao ponovo tvrd. Podigao sam je naguzio uhvatio rukama za kukove i počeo natezati na moj ogromni kurac. Jebao sam je svom svojom snagom dok sam rukama rovario po njenim sisetinama. Koliko sam je jako jebao da je ona počela da se dere od užitka da je zaboravila da je njena mama u sobi do naše.

Učinilo mi se da je ispred moga kupatila jedna senka a to je bila ona prisluškivala je kako joj jebem ćerku. To me je još više napalilo da sam još jače ubrzao a ona u isti mah počela jako svršavati uz jake urlike. Toliko je jako svršila da mi je kurac ispao iz njene pice. Sada je rekla da želi da ja legnem i da se želi nabijati na moj kurac. Legao sam a ona me opkoračila i naciljala svojom picom moj glavić. Rukama se držala za zidove tuš kabine i nabijala se na moj kurac. Skakala je po mom kurcu kao na rodeu. Njene sisetine su skakale na sve strane. Rukama sam je uhvatio za kukove i još jače je nabijao na kurac. Svaki put sam se podizao kako bi moj kurac što više razvalio njenu pičku. Poslije jedno deset minuta ponovo je počela svršavati i tresti glavom od užitka. Pala je ispred mene rekavši da sam je razvalio i da joj je pica sva natekla. Pošto ja nisam svršio rekao sam da i ja želim svršiti.

Ona je htjela da mi ponovo puši a ja sam je ponovo naguzio. Prinio sam kurac njenom otvoru guze a ona je rekla da ne želi jer se nije nikada jebala u guzu. Rekao sam joj da ne brine da ću biti nežan. Počeo sam polako da ga guram u guzu, a ona je na početku odmah rekla kako je boli. Nakon par minuta se opustila i njena guza se privikavala na moj kurac. Jebao sam je sada još jače a ona sve više uzdisala govoreći mi kako je razvaljujem guzu.

Nakon jedno deset minuta počeo sam da punim njenu guzu. Napunio sam je jako spremom. Iz njene guze se cijedila sprema niz noge. Pala je na koljena govoreći da je razvaljena u obe rupe. Otuširali smo se zajedno i nakon jedno pola sata izašli iz sobe na plažu. Nakon ovoga jebao sam Anu skoro svaki dan sve dok jedne noći nisam jebao Marinu. Od tada jebem njih dvije zajedno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija