Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak susreta sa Marijom!!!

Nakon moga prvog susreta sa vatrenom Marijom na putu prema moru prošlo je mnogo vremena. Ja sam radio kao pomoćnik kuvara i imao sam jako puno posla. Izlazio sam društvom i upoznao mnogo devojaka sa nekima čak sam i imao seks. Volio sam izlaske ali sam stalno razmišljao o onom seksu na zadnjem sedištu auta. Ta avantura mi nije nikako izlazila iz glave.
Bio je petak i svo moje društvo je bilo zakazalo izlazak ali meni tog dana nije bilo do pijančenja. Ležao sam na kravetu i razmišljao o seksu sa Marijom, sjetio sam se da mi je ostavila broj telefona. Odlučio sam da joj pustim poruku iako se nisam nešto pretjerano nadao da će mi odgovoriti. Napisao sam joj da stalno razmišljam o njoj i našem susretu i da bi sve volio ponoviti ako se ona slaže. Poslije jedno pet minuta stigao mi je odgovor kako je mislila da sam je zaboravio i da budem spreman za pola sata da dolazi po mene. Otišao sam odmah pod tuš sredio se i sa nestrpljenjem čekao da dođe po mene. Čim me je ugledala poljubila me je sočno na šta sam joj uzvratio i ja kao da smo u vezi. Sjeli smo u auto i zaputili se u njen hotel. Dok je vozila stalno mi je drkala kurac preko hlača. Govorila mi je kako joj je nedostajao moj kurac i kako se nije jebala ni sakim osim sa mnom. Da jedva čeka njena pica da je moj kurac razvali. To me je jako palio a ona nije htjela skidati ruku sa moga već sada do kraja dignutog kurca. Izvukao sam ga iz hlača a ona se oduševila i stalno ga drkala. I ja sam počeo prstima da rovrim po njenoj pici. Raširila mi je noge da sve bolje dolazim do njene pičke. Uzdisala je jako i bilo me je strah da se ne sudarimo. Došli smo do njene sobe i odmah na ulazu počeli da se skidamo. Za tren smo bili goli, gurnula me je na krevet i bacila se na pušenje moga kurca. Pušila ga je sa uživanjem i stalno ponavljala kako joj je nedostajao. Pušila bi ga pa bi onda malo drkala ga rukom dok bi mi jezikom lizala jaja. Okrenuo sam je na leđa i počeo je ljubiti od usta spuštajući se prema pici. Lizao sam je kao da mi je to zadnje u životu. Njena pička je bila jako vlažna. Uzdisala je jako bučno što je mene palilo jako. Prinio sam kurac ulazu njene pice i počeo je jebati. Jebala se odlično. Samo je tražila da je jebem što jače. Jebao sam je jedno pet minuta u toj poziciji a zatim je okrenuo otpozadi. Uhvatio sam je za kukove i počeo natezati na moj kurac. Ona bi svaki put svoju guzu pomjerala u pravcu mog kurca da što više ulazi u nju. Ponavljala je kako je dobro jebem i kako želi da je ja stalno jebem. Uhvatio sam je jednom rukom za dugu plavu kosu a drugom pljeskao po dupetu dok sam je nabijao na kurac. Želio sam da gledam njeno lice dok se grči dok joj moj kurac širi pičku.
Sada je tražila da se popne na moj kurac i da želi da ga jaše. Poslušao sam je legao na leđa a ona se nabila na moj kurac. Skakala je na njemu kao da je na rodeu. Ja sam za to vrijeme mijesio rukama njene ogromne sise. To joj je jako godilo. Prosto je obožavala moj kurac. Počela je da vrti glavom grči se i steže pičkom moj kurac a onda da svršava obilno. Njeni sokovi su bili svuda po meni. Pala je na moje grudi i rekla da se u životu nije ovako jebala. Ja nisam svršio i ona je počela ponovo se nabijati na moj kurac. Poslije jedno deset minuta i meni je došlo da svršim. Rekao sam joj to a ona počela još jače da se nabijao. Nisam više mogao da izdržim i počeo sam da punim njenu pičku. Napunio sam je jako da je sperma curila iz nje nakon što sam izvadio kurac.
Ležali smo poslije seksa jedno pola sata zagrljeni a onda zajedno otišli pod tuš gde mi je ponovo popušila kurac i progutala svu spermu. Nastavio sam da joj punim pičku cijelo ljeto svršavajući u nju sve dok nije mi rekla da je trudna. Poslije tog život mi se promijenio. Odvela me je u Francusku zajedno sa sobom i sad smo zajedno sa dvoje naše dece.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija