Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak viđanja sa Milanom ali ovaj put kod mene kući!

Pričala sam vam kako sam se provela prvi put sa mojim mladim radnikom u mojoj kancelariji Milanom. Kako sam prvi put poslije toliko vremena osjetila njegov mladi, debeli kurac u mojoj vlažnoj pici koju je neumorno punio na mom radnom stolu. Na kraju nije odustao sve dok je nije napunio do kraja. Nakon naše avanture nas dvoje smo se pravili kao da se nije ništa posebno desilo. Nekoliko puta bi nam se pogledi sreli i ništa više od toga. Tih dana je radio u banci sa drugim kolegama.

Stalno bi osjećala neki nemir kada bi ga ugledala ili kada bi prošao pored mene. Neki čudni žmarci su strujali mojim tijelom. Nisam moram priznati mogla da ostanem na sve to ravnodušna. Moja pica kao da mi je uvijek davala alarm za buđenje tako što bi počela da me svrbi i vlaži. Nisam dugo mogla da čekam i ovaj put sam riješila da ja preuzmem prvi korak. Lagano sam otišla do njegovog stola kao da provjerim kako napreduje i na ceduljici papira napisala mu moj broj i da me pozove čim se vratim u kancelariju.

Učinio je to odmah i dogovorili smo se da se nađemo kod mene večeras oko osam. Poslije toga sam otišla kući. Čim sam došla napravila sam sebi u kadi kupku i lagano počela da se opuštam. Uživala sam dobrih pola sata a zatim se sredila za njegov dolazak. Obukla sam laganu crni seksi kućnu haljinu ispod koje nisam imala ništa. Nestrpljivo sam čekala da dođe osam sati i pokuca na moja vrata. Nakon par sati i to se dogodilo. Otvorila sam vrata u toj seksi haljini i već na prvi pogled sam ostavila jako dobar utisak kod njega.

Čim smo ušli u hodnik počeo je da me ljubi po vratu. Ni ja mu nisam ostala dužna, nisam mogla da odolim tom seksi tijelu. Svukla sam ga za tren kao i on mene a onda ga povela za ruku u moju spavaću sobu. Bacila sam ga na krevet a potom počela da obrađujem njegovog macana. Nije dugo mi trebalo i njegova alatka je ponosno stojala uspravno kao koplje. Moja pička je toliko bila vlažna i jedva čekala da ga proguta. Ustala sam i lagano ga namjestila na ulaz moje mace. Jednim potezom sam se nabila na njega.

Ušao je do pola u mene. Taj ulazak sam propratila sa velikim uzdahom. Ostala sam nepomična par sekundi a onda počela lagano da miješam guzom. Nakon toga sam počela silovito da se nabijam na njegovu batinu. Njegove ruke su bile svuda po meni. Prvo mi je stavljao ruke na sise igrao se sa njima a potom me je držao za guzove navlačeći me sve više na njegov kurac. Stenjala sam i vrištala od zadovoljstva kao da me kolju. Znao je po nekad da me rukom udari po guzi što mi je jako godilo.

Nabijala sam se sigurno na njega dobrih desetak minuta sve dok me nije okrenuo na leđa. Tada mi je stavio moje noge na ramena i počeo neumorno da me pumpa. Punio je moju mokru picu njegovom debelom kurčinom. Širio je i ulazio u nju do kraja. Bio je jako znojav, znoj mu se cijedio sa lica dok me je tucao. Stenjala sam pod njim dok mi je govorio kako imam dobru picu za jebanje i kako sam željna dobrog kurca. Znala sam jako da ga napalim pa sam ga bodrila kako je on moj jedini do sada dobar jebač.

Zbog toga je ubrzao i počeo da me jebe kao zver. Nisam više mogla da se kontrolišem, bila sam na sedmom nebu. Svršavala sam u naletima nekoliko puta, sve dok on konačno nije bio pri kraju. Izvadio je svoj veliki kurac iz moje pice umazan mojim sokovima i stavio mi ga ponovo u usta. Počela sam ponovo da ga pušim kao da mi je to poslednje pušenje u životu. Nije dugo ni on više mogao da izdrži. Izvadio ga je napolje i počeo da moje lice umiva njegovom toplom spermom.

Isprskao me je svuda po licu, po kosi, nisam verovala da može da izađe iz njega toliko sperme. Otišli smo zajedno pod tuš gdje smo zajedno se oprali i mazili a potom ponovo vratili u krevet na još jednu partiju seksa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija