Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak viđanja sa Sarom!

Nakon mog prvog susreta sa maminom prijateljicom Sarom u njenom stanu gdje mi je obradila moju kitu, tako što mi ga je pušila i tako što sam je tucao među njene sise je prošlo sigurno nekoliko dana. U međuvremenu ona je dolazila kod nas sa mamom i stalno mi se smješkala i dobacivala kao u šali kako sam dobar dečko, vrijedan i poslušan. Ja sam se smijao na sve to i želio samo jedno da savim moj kurac u njenu sočnu pičkicu.

Prolazili su dani a meni nikako da se ukaže prilika za to. Postao sam polako da budem nestrpljiv i nervozan zbog toga. Moja mama je primijetila da se nekako čudno ponašam pa se na poslu požalila svojoj prijateljici ( kasnije sam ovo saznao). Ona joj je rekla kako će sve to biti ok da će se sve završiti kako treba. Tako se desilo, jednog petka negde oko deset sati dok je mama bila na poslu neko je pozvonio na moja vrata. Otišao sam da otvorim i tada se Sara pojavila u mantilu. Izgledala je jako seksi.

Ponudio sam je da uđe rekavši da mama nije tu nego na poslu. Ona se masmijala i odgovorila mi da ona ne traži nju nego mene. Upitao sam je žašto na šta je ona odgovorila da mi pomogne oko mog problema. Nisam znao o čemu priča. Polako mi je prišla i rukom me uhvatila preko trenerke za kurac i rekla da je o ovom problemu riječ i da sam nervozan zbog toga. U tom trenutku skinula je sa sebe mantil i a pod njega nije imala ništa osim haltera koji su držali njene čarape. Ostala je u štiklama. Izgledala je kao boginja.

Njene velike sise, obrijana pica, halteri sve to je učinilo da moj kurac se digne do maksimuma. Skinuo sam i ja sve sa sebe. Sjeo sam u fotelju. Prišla mi je, čučnula ispred mene i počela lagano da mi ga puši. Dok ga je pušila gledala me je u oči onako kako samo ona zna. Pušila ga je dobrih nekoliko minuta a potom legla na komodu. Sada je bio moj red da joj se odužim. Pošao sam polako od sisa da joj ih ližem, sisam joj bradavice i polako da se spuštam prema pici.

Kada sam došao dolje već je bila mokra. Prstima sam razmakao usmene i počeo da joj ližem klitoris. Svaki put kada bi došao do njega stresla bi se. Rukama me je držala za kosu nudeći mi sve više svoju pičku. Lizao sam se je kao najljepši slatkiš. Nije više mogla da izdrži. Rekla mi je da joj ga stavim u pičku. Ustao sam i polako namestio moj kurac na ulaz u njenu picu i potom naglo joj ga stavio. Taj moj ulaz u nju propratila je sa snažnim uzdahom. Počeo sam jebati pičku koju sam mogao da sanjam.

Stenjala je jako ispod mene dok je njenim prstima šarala moja leđa. To me je jako palilo pa sam ubrzao najviše što sam mogao. Jebao sam je žestoko. Ona je već počela ispod da vrišti i da me moli da usporim. Nisam se obazirao na nju već sam nastavio žestokim tempom da je jebem. Nakon par trenutaka počela je sva da se trese kao da je na struju priključena. Svršavala je kao luda. Iz njene pice je potekao potok picinih sokova. Odgurnula me je sa sebe rekavši da nisam normalan.

Čim je došla malo sebi, uzela ga je ponovo u usta dovela do maksimuma a potom mi rekla da sjednem. Tada je ona meni sjela u krilo i počela da se nabija na kurac. Skakala je po mom kurca jako. Nabijala se na njega skoro do kraja da je ulazio. Imao sam osjećaj da sam došao do njene materice. Njene sise su skakale kao lude. Trpao sam u usta jednu pa drugu, lizao ih, štipao je za bradavice. To je jako palilo da je ludila. Nije joj dugo trebalo da počne da svršava ponovo.

Nakon nje i ja sam bio pri kraju. Rekao sam joj da želim da svršim na šta je počela još jače da se nabija na mene i rekla mi je da želi da joj napunim picu spremom. Nije mi dugo trebalo i počeo sam mojom spremom da punim njenu željnu picu. Ostao sam u njoj nekih pet minuta a potom je ustala sa mene. Iz njene pice se počela cijediti sprema po butini. Nije se obazirala na to.

Obukla je mantil ponovo sa sebe i krenula natrag kući jer bi i moja mama svaki tren mogla doći. Poljubila me je i rekla da bi trebao sada biti miran neko vrijeme do našeg sledećeg susreta koji se desio nedugo zatim.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 5509

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija