Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak vrućeg seksa sa drugaricom iz škole!!!

Već sam vam pisao za naš prvi seks koji se desio između mene i moje školske drugarice Marije u svlačionici nakon fizičkog vaspitanja. Od toga trenutka Marija me je počela polako izbjegavati. U prvom momentu sam bio jako uporan a nedugo zatim sam i ja polako počeo da gubim interesovanje prema njoj, sve dok se nije desio naš ponovni seks. Taj seks ću pamtiti do kraja života jer pored Marije kresnuo sam i njenu najbolju drugaricu Ildu koja je bila godinu dana starija od nje duge plave kose, malo manjih grudi nego što su bile u Marije ali je zato imala jako duge noge i mnogo veću guzu nego Marija. I ona je bila jako zgodna riba na meti mnogih muškaraca koji su je htjeli izjebati. Ali ja svoju priču da krenem iz početka.

To je bilo na kraju naše školske godine otišli smo u jedan lokal ja i moje društvo da malo se opustimo a u njemu bile su i njih dvije. Pili smo dugo u noć i već veliki broj mojih drugova je nestao sa drugim djevojkama tako da sam u jednom trenutku ostao sam. Nakon izvjesnog vremena prišla mi je Marija i upitala me da li bi mogao otpratiti nju i drugaricu do njene zgrade jer je već bilo kasno. Pristao sam i u putu smo pričali o raznim temama. Ilda me je upitala kako još da nemam djevojku jer sam po njoj bio jako zgodan. Došli smo do zgrade gdje je živjela Marija i ona je ponudila da svratim na sok do njih. Pristao sam i svo troje smo ušli u stan. Kod nje u stanu nije bio niko, kasnije sam saznao da su joj matorci bili odsutni taj vikend. Marija je izašla do kupatila a Ilda mi se u tom trenutku počela nabacivati. Govorila mi je kako sam joj jako zgodan i kako bi željela biti sa mnom. Počeli smo se ljubiti u dnevnoj sobi.

Rukama sam počeo da mijesim njene sise preko majice a njena ruka je završila na mome kurcu. Kada ga je osjetila uzviknula je da imam u gaćama pitona i da ga odmah želi vidjeti. Skinuo sam hlače i bokse i moj ponos je izletio napolje. Umalo joj oči nisu ispale kada ga je vidjela, uzviknula je koliki je sunce ti poljubim, odmah klekla i počela ga pušiti. Moram priznati da ga je bolje pušila nego Marija, lizala ga je cijelom dužinom uvlačila glavić a zatim prelazila na grickanje mojih jaja. Pušila mi ga je jedno dobrih pet minuta a zatim se skinula i za tren ispred mene se ukazala njena gola figura sa lijepim sisama i dolje dlakavom ali uredno potšišanom crnom pičkicom. Rekla mi je da ne može više čekati i da želi da se nabije na moj kurac. Sjela je na njega i počela se jako nabijati. I ona je kao i Marija bila jako uska, moj kurac je nemilice bušio njenu picu. U tom trenutku na vratima se ukazala i gola Marija, kasnije sam saznao da su se njih dvije o svemu ovome dogovrile. Uzviknula je da smo počeli zabavu bez nje i odmah nam se pridružila. Prinijela je svoju picu ustima mojim i počeo sam je lizati kao lud. Obje su stenjale jako jedna dok sam je lizao a druga dok je skakala na mom kurcu. Ilda je rekla kako je Marija nije slagala za dužinu i kako stvarno imam pitona među nogama. Sada su njih dvije zamijenile mjesta Marija se počela nabijati na moj kurac a Ilda je legla ispod nje i jezikom joj lizala picu a pomalo i guzu.

To je Mariju jako palilo da je u narednih pet minuta obilno svršila po Ildinom licu. Tražio sam od njih dvije da sada se naguze i stannu jedna pored druge. Uradile su to bez pogovora izbacivši svoje guze što su više mogle. Prišao sam kurcem ulazu Marijine pice i samo joj ga u jednom trnu sjurio do jaja. Zaurlala je od bola rekavši mi da usporim malo da je jako boli jer je još uvijek uska za mene. Dok sam jebao Mariju kurcem prstima sam rovario po Ildinoj pici. Vido sam da joj to paše. U jednom trenutku Marija je tražila da je sad jebem najjače što mogu. Nije mi trebala reći dva puta. Uhavtio sam je rukama za bokove i počeo natezati na moj veliki kurac.

Počela je svršavati po drugi put. Pala je na pod rekavši da ne može više da joj je pička potpuno utrnula. Pošto još uvijek nisam svršio prešao sam na Ildinu picu. I njoj sam ga zabijao jako tako da se i ona drala i ubrzano dahtala. U njenjo pici sam bio joše jedno deset minuta a onda mi došlo da svršim.
Rekao sam im da čučnu jedna pored druge i da isplaze jezik koliko mogu. Poslušale su me primakle galeve jedna drugoj i ja sam počeo da špricam spermu po njihovim licima, jezicim, ustima i kosi. Sperme je bilo svuda svršio sam obilno. Njih dvije su se samo nasmješile govoreći da im je ovo do sada najbolji seks u životu. Ležali smo svo troje na podu jedno dvadeset minuta a zatim se otišli tuširati gdje su mi njih dvije još jednom lijepo popušile kurac i ispraznile moja jaja. Potom sam morao poći kući a njih dvioje su ostale da spavaju kod Marije. Ilda je tu ostala cijeli vikend a sutradan sam se i ja vratio na još jednu partiju vrućeg seska.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija