Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavak zgode u vlaku

I tako nako sexa sa starijom cigankom smo sjeli da mi se alat oporavi pa da mogu i mlađu jebati. Starija je sjela preko puta mene, a mlađa do mene, pa smo malo razgovarali dok se moj alat oporavi. Mala se cijelo vrijeme nešto meškoljila, pa ju upitam, što joj je? Ma ja bi još kurca, onaj kondukter me samo napalio pa bi sada još malo-kaže mi.

Oooo pa sad ću ja onda da te malo pomazim dok mi se mali probudi. Rekoh starijoj da izađe u hodnik da pripazi da netko naiđe, dadoh maloj 200 kuna, i lagano joj stisnem sisu pošto nije nosila grudnjak. Imala je veće sise od prijateljice, 3-4, fine mlade čvrste i baš su fino pristajale u ruku. Raskopčam joj bluzu i izvadim sisu vam, prelijepa čvrsta sisa, s velikim smeđim kolobarima i malim bradavicama. spustim glavu i krenem joj sisati bradavicu, ona se odmah ukruti, pa ju lagano gricnuh zubima. Od pogleda na te sise počeo mi se i macan buditi u gaćama, pa se okrenem više njoj i stavim njenu ruku na njega. Onda kliznem rukom niz njenu nogu do kraja suknje i lagano ju podignem pa za vučem ruku ispod. Stavim ruku na bedro i lagano milujući klizim prema njenoj pici.
Ona se malo n
agne nazad i raširi noge, ujedno rukom stišćući moju kitu koja je sve više rasla. Otkopčala mi je hlače i izvadila van pa ga lagano nadrkava. Jasam uto rukom stigao do njene pičke, i naravno nije imala gaćice, koja je bila sva mokra. lagano sam gurnuo prst u nju i uletio je bez ikakvog otpora. Ugurao sam još jedan i palcem počeo masirati njen klitić, našto je ona samo lagano uzdahnula. Počela se je nabijati na moju ruku i vrtjeti kukovima. Od toga mi se kurac do kraja ukrutio i bi je spreman za novu akciju. Izvadim kurton i stavim ga te joj kažem da se ustane.

kad se ustala dignem joj suknju i predamnom se ukazala njena čupavica koja je bila sva sljepljena od sokova.
Kažem joj da se naguzi na sjedalu, i ja joj prislonim kurac na ulaz. Lagano je kliznuo u nju i ja sam počeo polako da ju nabijam. Kako sam je nabijao tako se čuo šljapkavi zvuk koliko je bila vlažna, a ona je počela sve jače da stenje. Ubrzavao sam ritam i sve se jače nabijao u nju, odjednom osjetim kako me steže pičkom i počima da svršava, na što sam ja nastavio da je divljački nabadam. Onda me je rukama uhvatila odozada i kaže polako sada dok se pizda malo raširi, pa sam smanjio tempo i lagano ga pumpao. Odjednom starija reče, kondukter i ja ga brže bolje izvadih i nekao spremih, a ona je samo spustila suknju i sjela. Došao je kondukter i kaže nigdje žive duše danas, pa se možemo opustiti, i uhvati stariju ciganke">ciganku i kaže, ajde ti još nisi platila kartu. I tako njih dvoje odoše, a ja svojoj kažem, ajmo i mi dalje u akciju. Ona digne suknju i naguzi se i ja joj ga polako utjeram.

Nakon par minuta, dok sam ju tako jebao, vidio sam kako joj se i čmar lagano širi i skuplj, pa ju pitam jel mogu da ju jebem malo i u dupe. Malo se zamislila, pa na kraju reče, može samo ga moraš polako staviti dok se guza raširi.

I ja brže bolje, dok se nije predomislila, prislonim ga na guzu i počnem gurati. Malo je ustuknula, ali se onda počela sama naticati na njega, stavila je ruku izmed nogu i masirala si klitić, pa je na kraju cijeli ušao u guzu. Počeo sam lagano da pumpam i osjetio kako joj se guza sve više širi, pa sam ubrzavao ritam. Sve je teže disala i jače trljalaklit, pa mi reče jebi me sada, jako, rasturimi šupčinu. Nije mi trebalo dva puta reći i ja ponovo navalih da ju jebem kao manijak. počela je da viče aaahhh, stisnula dupe i zatresla se u novom valu svršavanja. To je i u meni otpustilo sve brane i počeo sam da se praznim u njenu nutrinu. Kada nam se nakon par minuta malo smirio dah, izvadim ga van i gledam rupu od šupka koja je ostala od kurca i još se ne skuplja.

Nakraju se obukosmo i sjedosmo oboje zadovoljni. Ona reče da joj je ovo najbolje putovanje dosad, nije platila kartu, dobila nešto para i još bila dobro izjebana. Ja rekoh da ja inače ne putujem vlakom, ali da ću nakon ovoga sigurno promjeniti naviku i da ću ovo pamtiti cijeli život.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija