Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavnica engleskog 1

Imao sam 19 godina kada se ovo desilo. Taman sam trebao polagati maturu tako da sam išao na privatne satove engleskog da bi što bolje pripremio za ispit iz tog predmeta. Tako da sam otišao na oglase i tražio za nastavnika koji je najjeftiniji a ipak na dobrom glasu. Nakon nekoliko vremena sam našao jednu curu koja je tek završila za nastavnicu engleskog i daje instrukcije a što je najbolje bila je dosta jeftina.

Otišao sam na internet da je nađem, našao sam je bila je to mlada seksi cura starija od mene oko 6 godina, duge noge, plavkasta kosa i dobre i velike sise. Tako da sam je nazvao i dogovorio se da počnemo sa razredom ovaj tjedan i tako smo imali nastavu svake subote. Tako je već prošlo oko mjesec dana otkad me ona uči privatno i ovo je bio zadnje predavanje. Svaki put sam joj dao točni iznos novaca ali taj dan sam imao više nego što ona košta. Nakon nastave sam joj dao novce i rekao da nemam točan iznos danas. Problem je bio u tome da ni ona nije imala novac uz sebi. Nisam znao što ćemo pa sam joj rekao da mi može vratit neki drugi put ili sutradan da navrati pa da mi vrati ostatak. A ona je nato rekla kako ima bolju ideju kako da mi vrati ostatak.

Pito sam je kako? A ona je rekla " umjesto da ti vraćam ostatak mogu te zadovoljiti na svoj način". U početku nisam je baš razumio na što cilja ali sam shvatio kada me je uhvatila za kurac i počela da ga mijesi sa rukom. Zatim je skinula majicu i izvadila sise van iz grudnjaka a zatim mi je sjela u krilo i zabila mi sise u lice. Kako sam joj ljubio i lizao sise tako se ona meni trljala od kurac. Nije mi trebalo dugo da mi se nadigne tako da sam ga morao izvaditi van jer su me stiskale hlače. Tako sam ga izvadio a ona ga je uhvatila sa rukom i počela mi navlačiti kožicu. Dok mi ga je tako drkala stavio sam joj jezik u usta a zatim se ona spustila skinula mi hlače i počela ga pušiti. Uhvatio sam je za kosu i turnio joj kurac sve do grla i tako par puta to je bio neopisiv osjećaj. A ona mi ga je samo lizala od jaja pa sve do vrha glavića.

Dok mi ga je tako pušila sa jednom mi je rukom držala kurac a sa drugom mijesila jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila skinula je hlače i sjela mi je u krilo okrenuta prema leđima a ja sam joj raširio noge i počeo joj trljati klitoris i stavljati joj prst u pičku. Tako sam je u jednom trenutku počeo jako trljati pičku da je svršila koliko je bila napaljena. Sva se tresla od uzbuđenja. Okrenuo sam je uhvatio za guzove od traga i nabio joj kurac u pičku iz sve snage a ona je samo vrisnula od bola. Zatim sam je lagano počeo turati kurac u pičku. Tako sam je jebao nekoliko minuta kad sam je uhvatio i onako na kurcu ponjeo u svoju sobu a ona mi se primila nogama oko mene i nabila kurac još dublje u nju i stavila mi jezik u usta. Kad smo došli u sobu bacio sam je na krevet i okrenuo da mi bude nagužena i lagano joj stavio kurac u šupak. Tako sam je jebao a šupak joj je bio skroz razvanjen od mog kurca.

Zatim sam je okrenuo na leđa i stavio kurac nazad u pičku i nastavio da je jebem. Tako smo se jebali nekoliko minuta kad sam izvadio kurac iz pičke i svršio po njoj. Tako smo se dobro jebali da se nismo mogli ustati 20 minuta koliko smo bili iscrpljeni. Tako da se ona samo obrisala i tih smo 20 minuta ležali zagrljeni a ona mi je lagano dirala kurac a ja njoj bradavice na sisama. Nakon tih 20 minuta smo se obukli a ona mi je rekla da ju slobodno nazovem kada mi treba neki privatni sat bilo to iz engleskog ili seksa.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija