Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastavnica za pravo

Živim u Australiji već par godina i tamo idem u školu bio sam taman zadnja godina srednje škole tako da sam se pripremao za maturu. U Australiji se zadnje dvije godine biraju predmeti koje želite da radite ali postojalo je jedno pravilo kod nas ne znam zašto ali nismo mogli raditi neke predmete ako smo već izabrali druge vjerovatno je tako bilo zato što je bio takav raspored ali tako da sam ja morao izabrati pravo umjesto računarstva jer sam već radio fiziku. Problem je u tome što ja nisam volio pravo i imao sam ga namjeru maknuti jer sam se prijavio na izvan školske aktivnosti. Tada sam taman te godine napunio 19 godina. Išao sam u razred ali zato što me to nije zanimalo nisam bio aktivan a to je nastavnica primijetila tako da me je jedan dan pozvala u svoj ured poslije školskog dana. Došao sam pred ured, pokucao i ušao. "

Sjedni.. . Voljela bi popričati sa tobom malo o tvom učenju i aktivnosti na satu" rekla mi je. Tako da sam sjeo a ona se naslonila na rub stola. Nije bila naj seksi nastavnica u školi jer se nije tako oblačila ali je bila zgodna. Imala je smeč-kastu kosu uzak struka i malo iznad prosječne sise. Tako sam joj objasnio da ja zapravo ne volim pravo i kako sam na neku ruku bio prisiljen upisat taj predmet. Problem koji je ona imala je taj što ako ja dobijem lošu ocjenu iz testa malo se utječe na njezin ugled. Priznajem da mi to nije išlo u glavu ali tako su pravila tamo. Dok smo tako pričali ona mi je rekla kako mi može ne pomoći ali kako ima rešenje kako da me potakne da radim ali jedino ako sam za. U početku sam bio protiv da uopće ista napravim ali sam je ipak poslušao. " Vidi ako ti meni napraviš uslugu i ja ću tebi da napravim uslugu".

Kad sam je pitao kakva je to usluga ona se približila k meni i seksi glasom mi rekla na uho " da ču ti da me jedeš ako ti počneš učiti pravo" i u isto to vrijeme kada je to rekla uhvatila me je za kurac. Samo da jednu stvar kažem na kraju mi je rekla kako se nije dugo jebala i da sam joj ja bio odlična prilika pošto sam bio najstariji od svoje grupe oni su svi bili mlađi od mene godinu dana ali da se vratimo na priču. Taj tren kada me je uhvatila za kurac malo sam bio zbunjen jer sam mislio da se to samo dešava u izmišljenim pričama. Uzela mi je jednu ruku i stavila na sise i rekla da joj ih stikam da to voli. Nakon nekoliko trenutaka mi je skinula hlače i stavila ga u usta i počela ga pušiti. Tako mi je pušila i lizala cijeli kurac od jaja pa sve do vrha kurca. Nakon toga se skinula do gola legla na stol i raširila noge a ja sam joj počeo da ližem klitoris i da joj turam jezik u pičku a ona me je samo vukla za kosu i stiskala nogama i tražila još. Najbolja stvar kod takvih malo starijih žena je ta kad se napale ne znaju granicu. Tako sam joj lizao pičku nekoliko minuta a zatim sa se i ja skinuo i stavio joj kurac u nju. Pošto se nije dosta dugo jebala kao što sam rekao u početku bila je nenormalno uska. Tako da je stenjala iz sveg glasa, sva sreća pa su svi nastavnici već otišli svojim kućama jer bi je sigurno čuo netko.

Tako sam je jebao polaga no jer svaki put kad bi ubrzao ona bi počela da vrišti i da se izmiče. Zatim sam ga izvadio i sjeo na njezinu stolicu a ona me je sjela u krilo i počela da se nabada na kurac. Dok sam je tako jebao turo sam joj jezik u usta i ona meni. A zatim smo prešli na pod i tamo se nastavili jebati. Kako je sjedila na meni uhvatio sam je u privukao k sebi. Tako da je ležala na meni a ja sam je zagrlio i pritisnuo uz sebe. Pošto sam je tako pritisao odlučio sam da ću je razvaliti pičku jer se nije mogla odmaknuti ovaj puta tako da sam je počeo sve jače i jače jebati. Tako sam je jako jebao da se čulo kako mi jaja udaraju od njezino dupe, a ona je samo vrištala iz sveg glasa i govorila da stanem da ne može izdržati takav kurac ali je nisam poslušao i nastavio sam da je tako jebem. Nakon nekoliko trenutaka se odmakla i počela da svršava po meni, sav sam bio mokar od njezine sperme.

Ona se toliko tresla od uzbuđenja da se nije mogla smiriti pet minuta. Podigao sam je na stol i stavio joj kurac nazad u pičku. Nakon nekoliko minuta sam trebao da svršim pa sam je pitao gdje želi da oko svršim a ona mi je rekla da je napunim pičku da to dugo nije radila i kako bi to voljela. Tako da sam joj u trenutku kad sam trebao da svršim gurnio sam kurac što sam dublje mogao i napunio je. Kad sam ga izvadio počela je sprema da curi iz pičke van. Sjeo sam na stolicu a ona je skočila na mene i počela da mi stavlja jezik u usta i govorila " da ne moram sada ići po jebao bi me još jedanput" i još je nadodala kako zapravo ima plan da prođem predmet a da ne učim jer će mi ona dati odgovore prije testa ali samo ako ću dolaziti jedanput tjedno u njezin ured i jebati je do kraja godine. Ja sam pristao na to, ovo je bio kao dobitak na lutriji, jebem nastavnicu i još ću za to dobiti dobru ocjenu. Tako da smo se jebali svaki tjedan po jedanput a ja sam prošao sa 4 na kraju godine.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija