Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nastrana mama i njezine kčeri blizanke.

Ocjena: 3

Nedelja posljepodne, frend i ja pijemo pivo kod njega u sobi i pričamo o dubokoumnim temama kad odjednom on počne spavati, ja pucnem prstima, ne reagira. Dižem se sa stolice i krenem pišat na wc, izvadim kitu od 23cm, inače ja sam jedan od onih likova kojima je kita ista i u erekciji i kada je opuštena, hoću reči da je ogromna uvijek. U tom trenutku ulazi prijateljeva mama. Žena srednjih godina, velike sise, velika guzica, debele pune usne, kratka plava kosa, smeđe oči i kaže "Oh, oprosti" i brzinom munje izjuri iz wc-a, ja pospremim kitu i vračam se u sobu, vidim prijatelj još spava popijem pivo do kraja, zapalim cigaretu, pa odlučim krenuti doma. Izađem iz sobe i čujem smijanje, soba koja je bila nasuprot prijateljeve. Provirim na poluotvorena vrata i vidim dvije sestre blizanke od 18godina, kako sprobavaju odječu, nižeg rasta, velikih čvrstih sisa , plava kosa, čvrsta guzica, pomislim, pa nisam psihopat ako sam pijan, ne želim da me primjete, šta će si misliti, i tako krenem ja prema izlazu kad ono, mama od prijatelja primi moj rukav i odvuče me u špajzu, malu prostoriju ispod stepenica, potpuno neprimjetna i kaže mi "Stvarno imaš ogromni, mogu li ga ponovo vidjeti".

Ja izvadim kitu, ona se polako pipkajuči ga spušta na koljena i počne mi cuclati moja ogromna jaja, nakon toga primim ju za kosu dignem glavu i stavim svoju kurčinu na te pune usne, ona mi s ogromnim jezikom liže glavić, a ja joj agresivnije nabijem u grlo, isprve nije cijeli ušao, ali ima stara duboko grlo, nakon nekoliko puta progutala je cijeloga. Počeo sam nabijati njezinu glavu na moju kitu sve jače, počela je plakati i stenjati. Digao sam je na noge, okrenuo prema zidu, skinuo joj tajice i nabio joj ga u šupak, počeo sam sve agresivnije, čupao sam joj kosu i mjesio ogromne sise, stenjala je sve jače i jače, a ja sam ulazio sve dublje i dublje. Kad na to otvaraju se vrata špajze pomislim "SRANJE", a ono ulaze dvije sestre blizanke, mama brzo zatvori vrata i kaže njim da budeju tiho.

Jedna od malih droljica mi je počela dirati kurac i govori mi da imam ogroman kurac. Ja joj primam malu glavu i spuštam ju na koljena, njezina mama me zaustavlja i govori da stanem, ja mami primem kosu i odvučem ju do svojeg šupka te joj nabijem facu u guzicu i počne mi lizati šupak, sestre me počnu lagano obrađivati, jedna puši kurac, druga liže jaja, kad se u jednom trenutku jedna od sestra spušta dolje i skida mi tenesice i čarape. Lagano mi počne lizati prste na nogama, u tom trenutku sam bio u ogromnoj euforiji, nisam mogao vjerovati šta se događa, ali nastavim dalje. Ovu sestru šta mi puši kurac dignem i okrenem ju tako da je moj kurac ravno njezinoj maloj nevinoj uskoj pičkici ispod minice koje su nosile obadvije, razmaknem joj gačice i stavim svoju ogromnu kitu u njezinu usku pičkicu, nabijam ju čim više i jače, pa ju nakon nekoliko minuta zamjenim s ovom šta mi liže prste i stavim joj ga u uski šupak kojeg sam i djelomično razdrapio jer mi je kurac debeo, dok mi njihova stara liže šupak.

Nakon dobrih 60minuta takvog jebanja okrenem ih sve ispred sebe i pljunem svakoj u usta, udarim ih s kurčinom po faci, počnem drkat i svršim njim po faci, kosi, ustima, očima i sisama. Obrišem kurčinu u kosu od stare i krenem se oblačiti, kad u jednom trenutku kaže ova mala koja mi je počela lizati prste na nogama da joj se popišam po faci, ja sav zastao i pitam ju da ponovi, ona kaže "Popišaj me, molim te" ja izvadim kurac i krenem pišati po njezinoj faci, ona uhvati kurac i okrene ga prema sestri i mami, popišao sam njim face i pola tijela, nakon toga krenem se oblačit i kažem njim da odlazim jer ovo postaje sve čudnije, pozdrave me i nasmiješeno kažeju "Vidimo se ponovo" izađem iz kuće, pozdravim se s ocem od prijatelja, koji mi je još i dao pivo, duboko udahnem, zeksam pivo, zapalim cigaretu i trk doma..

.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina