Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nastrana mama i njezine kčeri blizanke.

Nedelja posljepodne, frend i ja pijemo pivo kod njega u sobi i pričamo o dubokoumnim temama kad odjednom on počne spavati, ja pucnem prstima, ne reagira. Dižem se sa stolice i krenem pišat na wc, izvadim kitu od 23cm, inače ja sam jedan od onih likova kojima je kita ista i u erekciji i kada je opuštena, hoću reči da je ogromna uvijek. U tom trenutku ulazi prijateljeva mama. Žena srednjih godina, velike sise, velika guzica, debele pune usne, kratka plava kosa, smeđe oči i kaže "Oh, oprosti" i brzinom munje izjuri iz wc-a, ja pospremim kitu i vračam se u sobu, vidim prijatelj još spava popijem pivo do kraja, zapalim cigaretu, pa odlučim krenuti doma. Izađem iz sobe i čujem smijanje, soba koja je bila nasuprot prijateljeve. Provirim na poluotvorena vrata i vidim dvije sestre blizanke od 18godina, kako sprobavaju odječu, nižeg rasta, velikih čvrstih sisa , plava kosa, čvrsta guzica, pomislim, pa nisam psihopat ako sam pijan, ne želim da me primjete, šta će si misliti, i tako krenem ja prema izlazu kad ono, mama od prijatelja primi moj rukav i odvuče me u špajzu, malu prostoriju ispod stepenica, potpuno neprimjetna i kaže mi "Stvarno imaš ogromni, mogu li ga ponovo vidjeti".

Ja izvadim kitu, ona se polako pipkajuči ga spušta na koljena i počne mi cuclati moja ogromna jaja, nakon toga primim ju za kosu dignem glavu i stavim svoju kurčinu na te pune usne, ona mi s ogromnim jezikom liže glavić, a ja joj agresivnije nabijem u grlo, isprve nije cijeli ušao, ali ima stara duboko grlo, nakon nekoliko puta progutala je cijeloga. Počeo sam nabijati njezinu glavu na moju kitu sve jače, počela je plakati i stenjati. Digao sam je na noge, okrenuo prema zidu, skinuo joj tajice i nabio joj ga u šupak, počeo sam sve agresivnije, čupao sam joj kosu i mjesio ogromne sise, stenjala je sve jače i jače, a ja sam ulazio sve dublje i dublje. Kad na to otvaraju se vrata špajze pomislim "SRANJE", a ono ulaze dvije sestre blizanke, mama brzo zatvori vrata i kaže njim da budeju tiho.

Jedna od malih droljica mi je počela dirati kurac i govori mi da imam ogroman kurac. Ja joj primam malu glavu i spuštam ju na koljena, njezina mama me zaustavlja i govori da stanem, ja mami primem kosu i odvučem ju do svojeg šupka te joj nabijem facu u guzicu i počne mi lizati šupak, sestre me počnu lagano obrađivati, jedna puši kurac, druga liže jaja, kad se u jednom trenutku jedna od sestra spušta dolje i skida mi tenesice i čarape. Lagano mi počne lizati prste na nogama, u tom trenutku sam bio u ogromnoj euforiji, nisam mogao vjerovati šta se događa, ali nastavim dalje. Ovu sestru šta mi puši kurac dignem i okrenem ju tako da je moj kurac ravno njezinoj maloj nevinoj uskoj pičkici ispod minice koje su nosile obadvije, razmaknem joj gačice i stavim svoju ogromnu kitu u njezinu usku pičkicu, nabijam ju čim više i jače, pa ju nakon nekoliko minuta zamjenim s ovom šta mi liže prste i stavim joj ga u uski šupak kojeg sam i djelomično razdrapio jer mi je kurac debeo, dok mi njihova stara liže šupak.

Nakon dobrih 60minuta takvog jebanja okrenem ih sve ispred sebe i pljunem svakoj u usta, udarim ih s kurčinom po faci, počnem drkat i svršim njim po faci, kosi, ustima, očima i sisama. Obrišem kurčinu u kosu od stare i krenem se oblačiti, kad u jednom trenutku kaže ova mala koja mi je počela lizati prste na nogama da joj se popišam po faci, ja sav zastao i pitam ju da ponovi, ona kaže "Popišaj me, molim te" ja izvadim kurac i krenem pišati po njezinoj faci, ona uhvati kurac i okrene ga prema sestri i mami, popišao sam njim face i pola tijela, nakon toga krenem se oblačit i kažem njim da odlazim jer ovo postaje sve čudnije, pozdrave me i nasmiješeno kažeju "Vidimo se ponovo" izađem iz kuće, pozdravim se s ocem od prijatelja, koji mi je još i dao pivo, duboko udahnem, zeksam pivo, zapalim cigaretu i trk doma..

.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija