Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nataša

Nataša je bila umjetnički tip, volila je crtati prirodu, životinje , ljude ali i još nešto. Sjedila bi uvijek ispred svoje kuće i crtala uz šalicu kave . Napunila je tek osmanest godina a več tako talentirana, a i još za neke druge stvari. Uvijek mi je bilo slatko vidjeti ju u kratkom jeans šorcu, njene njegovane noge i kosu koja bi se zlatila na suncu. Visoka je bila oko 165 cm , sisice ni male ni velike taman. Često bi me zvala kada bi prolazio pored njezine kuće, da pogledam što je nacrtala.

Tako jedan dan dok sam prolazio, i dok sam listao sve njezine crteže , vidio sam da je nacrtala slike kurčeva. Mala je obožavala i crtale kurčeve u oblicima koje je ona volila. Pomislio sam ova se sigurno hoće jebati , ali samo tko zna je li joj se sviđa moj kurac. Napalio sam se i otišao s nadignutim kurce, možda sam mogao več dobiti taj dan pičke ali jebiga što je tu je. Sutra rano ujutro šalje mi baš ona sliku nekakve prirode a onda sliku svoje pičke ostao sam u šoku. S jednom rukom sam pokušavao pisati dok sam s drugom drkao , više puta je pitala me što radim.

A ja se pravim da ne drkam. Pokaži mi svoj kurac, želim vidjeti tvoj kurac govorila. Ruka mi se tresla od uzbuđenja , rekao sam joj eto me kod tebe dolazim. Napaljen s nadignutim kurcem dolazim kod nje jako brzo, otvara vrata ona. Brzo se pališ ? hajde dodi unutra. Kleknula je ispred mene, i rekla sada ćemo da vidimo što to imaš u gaćama. Izvini što sam ovako čupava i što se nisam uredila ni našminkala. Ma ti si meni savršena , samo ga stavi usta. MMm dobar oblik , morat ću i njega nacrtati.

Stavila je glavić u svoja usta, a jednu ruku uvukla ispod šorca i trlja picu. Uhh kako dobro , uvukao sam ga joj cjelog usta i držao je za glavu. Sva se preznojila, a dole je sigurno još više mokro. Zavukao sam ruku ispod njezinog šorca, pica je bila mokra i spremna za jebati. Skinuo sam joj šorc , pica joj je bila uska obrijana i mala. Prije jebanja jeban dobar liz. A onda ga gura u nju , na početku malo usko a kasnije sve dobro. Stiskalo je ali i napaljivalo, počeo sam jebati i gurati i njezinu pičkicu.

Držala me čvrsto za leđa , a ja sam već počeo svršavati u nju. Ajmo još jednom rekla je nakon što sam prvi put svršio , uzela je moj kurac i počela ga obrađivati , mala ga je opet uspjela dignut. Masirajući jaja i pušenjem , on se nadigao. Želim te jebati u guzu , treći put če u usta biti. Namjestila se u doggy pozu a ja lagano u guzu. Jednom ga uguram a ona vrisne, drugi put a ona još jače. A onda se navikla , onda su jaja udarala od guzove sve jače i jače sve dok nisam ponovo svršio.

Mislim da sam se isprazinio, i da ne mogu više rekao sam . No ona je upamtila što sam ja rekao. Prošlo je pet deset minuta. Ja sam ležao na leđima , ona je samo zgrabila moj kurac ustima , nekako kurac opet se diže . Ona je pravi majstor, kurac je ponovno stajao kao raketa. Zgrabio sam je za kosu i počeo jebati u usta. Grklja ili pričala ne znam , samo vidim da se guši od moga kurca. Počnema jače i jače jebati i evo ga špicam u njezino grlo. Zakašljala se je joj je sperma ušla i grlo, liže moj glavić i spermiće.

Bolilo me je u jajima pa me je morala lizati jaja i masirati . Mislim da si se danas istrošio kaže ona, sutra bi opet mogli ponovo. Dođi sutra punih jaja i nemoj drkati. Taj dan sam mislio stvaiti leda na jaja, ali poslije pola sata bilo puno bolje. Nataša i ja i dalje se sekasmo , ona nema dečka ja nemam curu, prepušteni smo jedno drugome. Razmišljam da postane moja cura sigurno bi prihvatila neke stvari nas povezuju a pogotovo seks

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2843

Autor priče

Ivan
Ivan
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija