Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nataša i Katarina, nastavak

Ocjena: 5

Nakon prvobitnog šoka Marko se pribrao, a šećer u pojedenom desertu činio mu je dobro i pomogao da dođe k sebi i pripremi se za sljedeći izazov.


Bilo mu je jasno da je Katarinu pojebao greškom, njena zelena haljinica mu je oskudnom svjetlu više vukla na sivo, jer je u polumraku i plavo i zeleno sivo, tako da nije na obraćao pažnju, a stasom su, bojom i duljinom kose sestre i na svjetlu slične, a kamoli ne u mraku. No što je tu je, kresnuo ju je i sad nema natrag, bilo pa prošlo i iskreno, u duši, nije mu to saznanje bilo opterećenje, naprotiv.


Bilo je već kasno i gosti su se polako počeli razilaziti. Noć je bila topla i Marko je odjednom u jednom trenutku ostao sjediti sam u vrta s Katarinom i Natašom. „Umorna sam, idem leć“ rekla je Katarina, protegnuvši se pri tom. “Idi“ odgovorila joj je Nataša. Prolazeći pored Marka namignula mu je i šapnula „Ne brini se, što je bilo ostaje samo među nama, to je naša mala tajna. “

Tek što je Katarina nestala u vikendici sjela mu je Nataša u krilo i zagrlila ga. “ Pomislila sam si već da te danas uopće neću imati za sebe. “ Promrmljala je ljubeći ga pritom. Uzvratio joj je poljubac, osjećajući da mu uzbuđenje raste. Položio je ruke na njene bokove i privukao ju malo bliže k sebi.


Ona je gurnula ruku među njegove noge i uhvatila za za kurac, koji još nije bio potpuno krut, skliznula mu je iz krila, kleknula ispred njega, raskopčala mu hlače i obuhvatila mu kurac svojim usnama. Halapljivo mu ga je počela cuclati, lizati, uvlačiti duboko u usta, slina joj je curila iz robova usana dok ga je dudala. Oblizivala mu je vrškom jezika glavić, osjećajući koliko bi mu trebalo da svrši, da bi zatim malo popustila i dala mu priliku da se „ohladi“ i ne svrši.


Kad je opet ustala podignula je haljinicu na gore, pomaknula špagicu od tangica postavila se pičkicom na vrh njegova glavića i lagano sjela na njega i kliznula dok se nije nasadila na njega do korijena. i počela se bokovima lagano mrdati naprijed, nazad ne dižući se s njega.


Dok su se tako lagano jebavali nisu se prestajali ljubiti. Postepeno su njihovi pokreti postajali ubrzaniji, stenjala mu je u uho, on ju je rukamam uhvatio za guzu, masirajući joj guzove, podupirujući njezine pokrete. Postajala je sve napaljenija, mogao je čuti šljapkanje sokova koje je njena pičkica lučila, a koji curili van su uz korijen njegove batine. Jebala ga je sve brže.


On bi najradije odmah svršio, ipak se suzdržavao, želio joj je pružiti još veće i jače uzbuđenje. Njeno stenjanje postajalo je glasnije i brže. “Da! Tako, o Bože, da, jebi me“ krljala je dok se nekontrolirano trzala i grčila i nevjerojatnom grčevitom snagom nabijala na njega dok je svršavala. Niti on se nije htio više suzdržavati i silovito se istresao u nju.


Nataša se, nakon što je svršila naslonila na njega hvatajući zrak. On ju je čvrsto zagrlio, njena kosa lijepila se za njegovo znojno lice. Život se lagano vraćao u Natašino tijelo. Polagano je ustala, a njegov omlitavljeli kurac skliznuo je iz nje. Pokupila je njihovu robu uzela ga za ruku i povela ga prema kućici.


U kućici je bio samo jedan veliki krevet, na kojem j već spavala Katarina. Nakon što su se oprali Nataša je legla u krevet i povukla za sobom. Sada je ležao između dvije žene s kojima se seksao taj dan, bilo mu je to pomalo nevjerojatno i drago i neobično. Nataša se stisnula uz njega i prošaptala:“Malo sam se bojala da nećeš moći još jednom, nakon što si pojebao moju malu sestricu. “


Marku je srce zastalo, oblio ga je hladan znoj, no prije nego je išta stigao reći Nataša ga je poljubila i rekla mu:“Laka ti noć, lijepo spavaj“.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina