Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nataša i Katarina, nastavak

Nakon prvobitnog šoka Marko se pribrao, a šećer u pojedenom desertu činio mu je dobro i pomogao da dođe k sebi i pripremi se za sljedeći izazov.


Bilo mu je jasno da je Katarinu pojebao greškom, njena zelena haljinica mu je oskudnom svjetlu više vukla na sivo, jer je u polumraku i plavo i zeleno sivo, tako da nije na obraćao pažnju, a stasom su, bojom i duljinom kose sestre i na svjetlu slične, a kamoli ne u mraku. No što je tu je, kresnuo ju je i sad nema natrag, bilo pa prošlo i iskreno, u duši, nije mu to saznanje bilo opterećenje, naprotiv.


Bilo je već kasno i gosti su se polako počeli razilaziti. Noć je bila topla i Marko je odjednom u jednom trenutku ostao sjediti sam u vrta s Katarinom i Natašom. „Umorna sam, idem leć“ rekla je Katarina, protegnuvši se pri tom. “Idi“ odgovorila joj je Nataša. Prolazeći pored Marka namignula mu je i šapnula „Ne brini se, što je bilo ostaje samo među nama, to je naša mala tajna. “

Tek što je Katarina nestala u vikendici sjela mu je Nataša u krilo i zagrlila ga. “ Pomislila sam si već da te danas uopće neću imati za sebe. “ Promrmljala je ljubeći ga pritom. Uzvratio joj je poljubac, osjećajući da mu uzbuđenje raste. Položio je ruke na njene bokove i privukao ju malo bliže k sebi.


Ona je gurnula ruku među njegove noge i uhvatila za za kurac, koji još nije bio potpuno krut, skliznula mu je iz krila, kleknula ispred njega, raskopčala mu hlače i obuhvatila mu kurac svojim usnama. Halapljivo mu ga je počela cuclati, lizati, uvlačiti duboko u usta, slina joj je curila iz robova usana dok ga je dudala. Oblizivala mu je vrškom jezika glavić, osjećajući koliko bi mu trebalo da svrši, da bi zatim malo popustila i dala mu priliku da se „ohladi“ i ne svrši.


Kad je opet ustala podignula je haljinicu na gore, pomaknula špagicu od tangica postavila se pičkicom na vrh njegova glavića i lagano sjela na njega i kliznula dok se nije nasadila na njega do korijena. i počela se bokovima lagano mrdati naprijed, nazad ne dižući se s njega.


Dok su se tako lagano jebavali nisu se prestajali ljubiti. Postepeno su njihovi pokreti postajali ubrzaniji, stenjala mu je u uho, on ju je rukamam uhvatio za guzu, masirajući joj guzove, podupirujući njezine pokrete. Postajala je sve napaljenija, mogao je čuti šljapkanje sokova koje je njena pičkica lučila, a koji curili van su uz korijen njegove batine. Jebala ga je sve brže.


On bi najradije odmah svršio, ipak se suzdržavao, želio joj je pružiti još veće i jače uzbuđenje. Njeno stenjanje postajalo je glasnije i brže. “Da! Tako, o Bože, da, jebi me“ krljala je dok se nekontrolirano trzala i grčila i nevjerojatnom grčevitom snagom nabijala na njega dok je svršavala. Niti on se nije htio više suzdržavati i silovito se istresao u nju.


Nataša se, nakon što je svršila naslonila na njega hvatajući zrak. On ju je čvrsto zagrlio, njena kosa lijepila se za njegovo znojno lice. Život se lagano vraćao u Natašino tijelo. Polagano je ustala, a njegov omlitavljeli kurac skliznuo je iz nje. Pokupila je njihovu robu uzela ga za ruku i povela ga prema kućici.


U kućici je bio samo jedan veliki krevet, na kojem j već spavala Katarina. Nakon što su se oprali Nataša je legla u krevet i povukla za sobom. Sada je ležao između dvije žene s kojima se seksao taj dan, bilo mu je to pomalo nevjerojatno i drago i neobično. Nataša se stisnula uz njega i prošaptala:“Malo sam se bojala da nećeš moći još jednom, nakon što si pojebao moju malu sestricu. “


Marku je srce zastalo, oblio ga je hladan znoj, no prije nego je išta stigao reći Nataša ga je poljubila i rekla mu:“Laka ti noć, lijepo spavaj“.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija