Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Navijačke strasti

Ocjena: Nije ocjenjeno

Svjetsko prvenstvo, nabujale navijačke strasti i novo putovanje. Na poslu sam uzeo godišnji uz suglasnost svog šefa, koji je isto bio lud za nogometom, ali nije bio raspoložen za duga putovanja. Inače, kad bi naši igrali doma, obavezno bi išli zajedno iz firme na tekmu. Ovaj put je bilo drugačije.

Brazil, zemlja Karioka, sambe, rumbe i vrelih djevojaka, te opasno velikom stopom kriminala na koji su nas upozoravali svi živi. Mada, ako se držiš centra u Riu i Coppacabane nema frke. Ali mi ionako nismo igrali u Riu, već okolo, ali u sjećanju će mi ostati tekma u Manausu. Ne zbog utakmice, jer uopće nisam ni vidio, iako smo tukli Kamerun 4:0, ali svejedno ispali, pošto su nas prije toga nakantali Brazil i Mexico sa identičnim rezultatom od po 3:1, već po Izidori. Nije bila Brazilka ili Kamerunka, već naša. Putovala je sa grupom navijača iz Splita, ali bila je komad i to kakav. A nekako sam se izgleda i ja njoj svidio, jer mi je rekla da me zapazila još u Sao Paulu protiv Brazila, ali eto, nije bila sigurna.

Gledao sam ju neko vrijeme, a kad bi ona uhvatila moj pogled nasmiješila bi mi se savršenim osmijehom ispod onih kockica na obrazima. Duga smeđa i valovita kos naglašavala je njeno lijepo lice. Kockasti dres je bio utegnut i svezan u čvor ispod bujnih sisa i otkrivao ravni trbuh sa piercingom u pupku. Lijepo oblikovani bokovi i duge noge u kratkim hlačicama, te temne noge sjajne od znoja, jer je u Manausu usred prašume bilo sparno za izluditi. Škicao sam ekipu oko nje, da vidim ima li možda nekog dečka ili nekoga tko bi bio ljubomoran ako bi se počeo nabacivati. Nisam primjećivao baš nikoga, a i ovi oko nje su bili više nabrijani na ono što se dešavalo na terenu, jer su naši napokon počeli igrati i gaziti kamerunce. U jednom trenutku smo se malo duže gledali i ona mi je dala znak glavom da idem za njom. Kimnuo sam i obavijestio svoju ekipu da idem na wc, ali nisu ni primjetili, već samo ono:

- Da, da.. . ajmoooooo našiiiiii! ! ! !

Jebi ga, slegnuo sam ramenima i otišao za onom malom, za koju nisam znao kako se tada zove. Stigao sam ju ispod tribina prema toaletima i okrenula se, te me pozvala prstom za sobom. Nije bila baš neka gužva, pa sam dosta nezapaženo ušao za njom. Zaključala je za mnom i odmah smo se našli u klinču. Nije bilo vremena za ništa drugo i već smo se ljubili, a moje ruke su stezale njenu čvrstu guzu. Ni ona nije gubila vrijeme i već mi je odvezivala špagicu na bermudama i pokušavala ih spustiti niz moje bokove. Odmakao sam se i sam ih svukao, skupa sa gaćama koje su već bile mokre od znoja. Ona je sama već skidala svoje crvene hlačice, a sa njima i gaćice, pa sam ugledao njenu obrijanu pičkicu. Sjela je na wc školjku i počela mi drkati i pušiti kurac koji se već sam dizao još dok sam osjetio njen usne na svojima. Gutala mi je kurac i slušao sam samo kako duboko diše na nos i kako grglja od sline koja joj se skupljala u ustima. Čim je bila zadovoljna čvrstinom kurca pustila ga je iz usta i ustala, te mi okrenula leđa, pa se njena guza našla taman u visini mog kurca. Naslinio sam prste i prošao njima po njenoj pičkici. Bila je već mokra i glatka, a moji prsti su samo kliznuli u nju. Trljao sam ju malo njima dok sam si drugom rukom lagano drkao kurac, a onda joj ga polako gurnuo unutra. Zastenjala je prigušeno, a ja sam ju uhvatio za bokove. Zabijao sam se u nju skroz do jaja i mojih 23 centimetra tvrdog mesa bušilo je njenu izuzetno usku pičkicu. Trudila se biti čim tiša iako je bilo teško, ali je u wc stalno netko ulazio ili izlazio. Čuli smo različite glasove, na portugalskom, nekom čudnom jeziku, te na našem dok smo se jebali u krajnjoj kabini ženskog toaleta. Ubrzo je tiho zacvilila i stisla mi svojom picom kurac, te se malo trzala, pa sam shvatio da je svršila, a potvrdili su to i njeni sokovi koji su krenuli iz nje. Izvukao sam kurac, a ona se polako okrenula i ponovo sjela na školjku, te mi ga počela pušiti, da bi me uz masažu jaja uskoro dovela do vrhunca, te sam svršio u njena usta, a ona je sve uredno progutala i još se oblizala.

Sredili smo se i napomenuo sam joj da joj se malo boja na obrazima razmazala, ali je samo odmahnula rukom i tiho rekla:

- Ja sam Izidora, iz Makarske.. -lijepim glasom od kojeg mi se samo steglo u jajima.
- Ja sam Renato, iz Rijeke.. -rukovali smo se i poljubili, a onda mi je na mob utipkala svoj broj telefona i rekla da ju nazovem kasnije.

Poslije se prvo ona izvukla van, a onda i ja kad je bio zrak čist. Bilo je još petnaestak minuta do kraja utakmice i ja sam se uklopio u slavlje naših navijača koji su slavili pobjedu iako smo išli doma sa svjetskog prvenstva. Kasnije mi se Izidora izgubila iz vida u onoj silnoj gužvi, ali sam ju poslije ugledao na aerodromu. Njihov je let bio poslije našega, a ja sam rekao da ju već sutra zovem. Samo se nasmijala i rekla da se čujemo.

Tek sam dva dana kasnije došao k sebi, što od leta, što od alkohola koji smo popili po povratku u Rijeku. Ekipa je bila luda, pa smo malo popustili kočnice. Kad sam ju napokon nazvao i čuo onaj njen glas odmah mi se digao. Razgovarali smo dosta dugo na telefon, te sam saznao da je na četvrtoj godini faksa, pravo, naravno. Da nema dečka, jer jednostavno nema vremena za njih, da je luda za repkom, da navija za Hajduk. Tu sam malo zastao, jer sam ja ipak pripadnik Armade, ali ajde, pregrmit ćemo to. Kako sam imao još tjedan dana godišnjeg odlučio sam otići do nje, na njeno oduševljenje. Drugi dan sam bio u Makarskoj i jedva sam našao smještaj, jer je bila sezona u toku. Čim smo se našli otišli smo na plažu i sad sam joj prvi put vidio sise. Čvrste i poveće, mislim da su negdje između trojke i četvorke. Sunčali smo se i zajednički išli u more, a kad bi bili u njemu oboje smo imali nemirne ruke. Zavlačila je svoje u moje kupaće i drkala mi kurac u njima, dok ih nisam napokon malo povukao na niže i sad ga je nesmetano drkala. Ni ja nisam stajao samo tako, već sam joj bušio pičkicu prstima. Oboje smo se tako doveli do vrhunca, ali to nije bilo to i jedva smo čekali ono pravo. Dogovorili smo se za navečer u jednom kafiću.

Sredio sam se i mirisao kao ružica, a ona je došla u ultrakratkoj minici ispod koje nisam vidio gaćice, barem se nisu nazirale. Cijelo vrijeme u kafiću sam imao osjećaj da će mi kurac eksplodirati, a kad su se neke njene frendice napokon makle poveo sam ju u mrak. Kikotala se, ali sam vidio da je i ona napaljena, jer su joj bradavice probijale haljinu kako su bile napete. Čim smo se dokopali neke klupe u mraku nekog parka, zavukao sam joj ruku ispod haljine i utvrdio da stvarno nema gaćica. Brzo sam izvukao svoj kurac iz bermuda i ona me opkoračila dok sam ja sjedao na klupu, te se namjestila točno na vrh glavića i polako se spustila po njemu. Povukao sam joj haljinu sa sisa i ona me samo zagrlila dok se micala naprijed nazad u mom krilu sa mojom tvrdom batinom u svojoj pici, a ja sam joj počeo ljubiti one tvrde sise i bradavice. Osjetio sam njen vreli dah na svom uhu i lgano me ljubila po njemu, a onda i gricnula dok su me trnci prolazili, da bi mi samo šapnula:

- Svrši u mene.. uzela sam pilule..

Zatim je nastavila stenjati lagano ubrzavši svoje pokrete usput stežući oj kurac u njoj. Ne znam tko ju je to naučio, ali je bila dobra. Kao da ga je muzla i pokušavala iscijediti. Uživao sam u svakoj sekundi seksa sa Izidorom, a vjerujem i ona sa mnom. Nakon nekog vremena osjetio sam kako mi sve više zabija nokte u ramena i vrat, da bi se onda malo odigla i počela se nabijati sve jače na moj kurac. S obzirom da sam cijelu večer bio napaljen jedva sam se suzdržavao da ne svršim prerano, u biti čekao sam nju. Nisam trebao dugo, jer je uskoro stala sa nabijanjem nabivši se do mojih jaja i počela uz tihi jecaj svršavati, a onda sam i ja eksplodirao duboko u njenoj pičkici i propisno ju napunio iako mi ga je danas već ispraznila. Trzali smo se oboje, ali nismo se smetali iako sam preko njenog ramena vidio nekog tipa koji se zagledao prema nama, ali nas baš i nije mogao vidjeti. Kad smo se umirili ostala je sjediti na meni dok se polako cijedilo iz njene pice po mom kurcu i jajima. Ljubili smo se još neko vrijeme i onda je predložila da odemo kod mene. Nisam baš bio siguran, ali sam pristao. Cijelu noć smo se po tiho jebali i trudili se biti neprimjetni. Samo je starcima poslala poruku da će doći sutra ujutro doma, pa smo bili slobodni. Već me dugo niti jedna nije tako iscijedila, a to je radila svih sedam dana koliko sam bio u Makarskoj. Obećala je doći do mene u Rijeku čim završi faks, a ja sam joj obećao da ću ju naučiti navijati za Rijeku, na što se nasmijala i rekla da je to teško, ali ako budem uvjerljiv kao u seksu, da bi mi moglo i uspjeti.

A šta da vam kažem, to je bilo prije četri godine. Izidora i ja smo u braku već dvije, imamo curicu i naravno, navija za Rijeku. Samo što ove godine ne idemo za Rusiju, jer je ponovo u drugom stanju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija