Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nehati pisati se je izplačalo

Bilo je že pozno in vračal sem se domov iz nočnega kluba. Ker živim v bližnji vasi, moram do bližnjega mesta približno 8 kilometrov. Ponavadi se vozim z avtom, ampak tokrat je bil pokvarjen in ker so me prijatelji prisilili, sem vseeno šel. Mislil sem, da se bom nazaj lepo odpeljal s taksijem.

Tako smo žurali pol noči, ko je bila ura že okoli 4 zjutraj. Vsi so bili mrtvi pijani, le jaz sem se streznil. Zato sem poklical taksi, a težava je bila v tem, da ni bilo nikogar, ki bi peljal. In jaz, norec, se odločim, da grem domov peš. V moji glavi je bilo osem kilometrov zelo malo.

Ker sem vsak dan, ko sem šel v šolo, prehodil 2 kilometra in sem tja prišel v dvajsetih minutah, tako da bi po moji matematiki to bilo približno uro in dvajset minut. Nisem pa upošteval, da nisem več otrok, poln energije in pripravljen na nove podvige, ampak sem bil star 23 let in sem bil smrtno utrujen.

Odpravil sem se počasi in sonce še ni vzšlo, zato sem bil na cesti v temi. Cesta je prazna, niti žive duše. Ko sem v daljavi za seboj zagledal luči. Nisem vedel, če štopam, saj veste, kdo gre običajno v soboto sredi noči sredi ničesar. Ampak vseeno sem stal ob strani in dvignil palec.

Avto se je še malo peljal in nato ustavil. Približal sem se sovoznikovemu oknu in v avtu je bila simpatična mlada ženska. »Pridi, prihajajo, kaj čakaš« mi je rekla in odprla vrata. Vsedla sem se v avto in podala roko nasproti. Nekaj minut sva se tako prepirala in nobeden od naju ni rekel niti besede.

Zdaj mi je bilo še bolj čudno, mladenka je sredi ničesar ustavila neznanega neznanca. Vse stvari so se mi podile po glavi, "mogoče je kakšna jasnovidka in me bo napadla z nožem ali pa je čarovnica ... Veste, v takšnih situacijah tudi utrujen človek pomisli na vse mogoče stvari.

" ali hodiš po cesti tako pozno" me je vprašala in rekel sem ji, da sem rekel, da sem bil v klubu in zdaj se vračam domov. "In ne bojiš se takole upreti tujcem." seks. Povedala mi je, da že dolgo ni imela razmerja z moškim in takrat sem bila samska.

Potem me je pogledala in rekla "veš, nisi slaba, jaz sem malo starejša od tebe, ampak ni važno". In medtem ko je to govorila, me je ujela za kurac. Nato se je postavila ob stran, mi vzela tiča iz hlač in ga začela pihati ter mi lizati jajca. Medtem ko je pihala moj kurac tako sem ji dal roko pod krilo in jo začel božati po klitorisu.

V sekundi je bila mokra.Ko me je dobro pihala,je odšla za sedeže in mi rekla naj ji pridem polizat pičko zato sem jo najprej slekel, razmaknil noge in jo začel poljubljati in lizati, ona pa me je samo prijela za glavico in jo stisnila globlje v svojo piško ter pri tem zastokala na ves glas.

Zatem sem se tudi jaz slekel, ona pa mi je nataknila kondom na tiča, ga še enkrat polizala, da je bil moker in nato ukazala, naj jo zjebe. Začel sem ji dajati kurac v pičko in ker se že dolgo ni jebala, je bila njena pička tako napeta, da ko sem jo dal noter, je kričala kot nikogar.

Začel sem jo jebati vedno hitreje, ona pa mi je samo govorila, da je prevelik in predober in da se ne smem ustaviti pri tem. Ko sem jo tako dobro zjebal, sem se usedel, ona pa je sedla na mojega tiča in se začela na vso moč riniti vanj. Medtem ko je tako skakala po meni, so ji joški leteli na vse strani in vsake toliko časa, ko je bil moj tič v njej, je zatresla jajca.

Potem sem jo prijel in jo potegnil k sebi, ji dal jezik v usta in jo začel tako močno jebati, da so moja jajca razbijala po njeni zadnjici. Tam je postala tako pohotena, da je prišla po meni. »Oj srček, pravkar sem te poškropila s spermo, vsa si mokra,« mi je rekla, medtem ko se je tresla od navdušenja.

Tako sva se zajebavala še nekaj minut, ko se je spustila name, snela kondom z mojega tiča in ga začela kaditi kot nora. Ob tajnem kajenju ni trajalo dolgo, da me je prisilil, da sem prišla. Zato sem končal na njene joške. Potem se je obrisala in jaz sem jo potegnil k sebi ter jo začel poljubljati in ji dajati jezik v usta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija